Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnn canım aminn inşşş ilk Nurcan dan resimler gelecek inşşş

hadi demet yeni cicişlerinle bide seni görelim
süper bir fikir hadiiiiiiiiiiii hadi hadi hadi hadiii

banamı diyorsunuz ben teknoloji özürlüyümdür ancak yazışa biliyorum bu siteye bile eşim üye etti
bak şimdi..cevap panelinin (şuanda yazdığım yer) hemen altında eklenti diye bir kısım var oraya tıkla..ordan resimlerin çıkacak birini seçip içeriğe tıklıyorsun bu kadar ..zor değil

haydin kızlar nazlanmayım bak çok yazamıyom patroniçem geldi karşımda otiriyi bakıyum sadece bekliyom haydi bakalım sizede beni herkeş gördü heralde facede

iyi günler kızlar

ya ipek ben resimleri göremedim ya çıkmıyooooooooo :84::84::84::84::84::84::84::84:

.........................

alın yine beeeeennnnnnnn alıntı yapmayalım kızlarrrrrr

Son düzenleme:
titanicten esinlenmişsin pozunda maşallah canım süpersin çok tatlısın

bak şimdi..cevap panelinin (şuanda yazdığım yer) hemen altında eklenti diye bir kısım var oraya tıkla..ordan resimlerin çıkacak birini seçip içeriğe tıklıyorsun bu kadar ..zor değil

dediğini anladım ama cesaret edemedim şimdi göndersem silememde en iyisi ben eşim gelince ona ayarlatıyım inş.gösteririm güzelliğimi sizdenmi saklıycam gözünüz tombik bir güzel görsün demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…