aminnn canım aminn inşşş ilk Nurcan dan resimler gelecek inşşşbeni sizin seviginiz büyütüyo canlarmçiçekleri odama alıım lütfen ...şaka bir yana sizin gözlerinizin güzelliği bende gördükleriniz ...Allahım inşallah sizlerede koca göbüşler nasip etsin inşallah hepinizin hamile halini görelim
süper bir fikirhadi demet yeni cicişlerinle bide seni görelim
abuuuuuu ipemmaşallahhhhhhhhhhhhh çok güzel olmuşsun canımmmmm yakışmış hammileleik yüzün hep gülsün ömrün boyu inşallahhhhhhhh
kankim yine çok şirinsinnn
o göbeğindekini yerimm bennnn
aminnn canım aminn inşşş ilk Nurcan dan resimler gelecek inşşş
süper bir fikirhadiiiiiiiiiiii hadi hadi hadi hadiii
bende yoktum hadi şimdi hem nurcan ben burdayız hadi fırsatı değerlendirelimcnm ben kendimi eklemiştim ammaaaa sen yoktun galibaaaaaa
ben biliyorsun daha yeniyim buralarda
aminnn canım aminn inşşş ilk Nurcan dan resimler gelecek inşşş
süper bir fikirhadiiiiiiiiiiii hadi hadi hadi hadiii
yeni olunca ne oluyorr.:44:ben biliyorsun daha yeniyim buralarda
bende yoktum hadi şimdi hem nurcan ben burdayız hadi fırsatı değerlendirelim
banamı diyorsunuz ben teknoloji özürlüyümdür ancak yazışa biliyorum bu siteye bile eşim üye etti
yeni olunca ne oluyorr.:44:
bak şimdi..cevap panelinin (şuanda yazdığım yer) hemen altında eklenti diye bir kısım var oraya tıkla..ordan resimlerin çıkacak birini seçip içeriğe tıklıyorsun bu kadar ..zor değilbanamı diyorsunuz ben teknoloji özürlüyümdür ancak yazışa biliyorum bu siteye bile eşim üye etti
sağol canımoyyyyy ipek immm maşallahhh sanaaaaaaaaa göekinedeeeee binbir kere maşallahhhhh sıpa koskocaman olmuşşşşş
amin ablam aminnnnnnn sen hep bize böle dualar et emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bak şimdi..cevap panelinin (şuanda yazdığım yer) hemen altında eklenti diye bir kısım var oraya tıkla..ordan resimlerin çıkacak birini seçip içeriğe tıklıyorsun bu kadar ..zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?