Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ister istemez moralin bozulur anlıyorum ama takma kafana eşinin seni istemesi önemli olan
eltin kimmiş görüşmezsin mesafe koyyarsın biter gider valla eltimi bırak kayınvaldemin bile beni isteyip istememesi umurunmda bile değil hrkese b.... yemek düşer ....bu arada kızlar rüyamda kayınvaldem korkuttu beni bize geliyo gelir gelmez bağırıp çağırıyo neden olduğunu anlamadım karnıma vuruyo o kadar korktum kendimi korumaya çalıştıkça saldırıyo delirmiş gibi bi hali vardı bağırarak uyandım akşam eşimle kaynana muhabbeti yapmıştık ondan herhalde

slmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr

hoşgeldinn fatoş iyidir senden naber bakalımm

sormaaa borç bitmiyoo canımm ama ben üzmüyoprum kendimi artık para pul yüzünden allaha şükür aç değiliz açıkta değilizzz elimiz ayağımız sağlam herşey ödenirrr biterrr yeterkiii sevgimizz saygımızzz huzurumuzz olsunnn bide üstüne bebelerimizz olsun inaşllahhh
demem o ki eşin en iyisini yapmış kartlara faiz ödemektense tek yere borçlanıp ödemek en doğrusu

kızlar ben kaçtımmmmmm evimin işleri hep duruyoooooo gelirim soraaaa size hoş sohbetlerrrrr
ah şifaaaammmm bana gelde acık dertleşek bacım yaaaaaa

bugn beniimde işler duruyo dinlenerek yaptığım için biraz buradayım biraz topluyorum
mutfağı topladım şimdi yatak odasına geçiyorum

günaydın hoşgeldin
hoşbuldum canım

canım boş ver allaha havale et ben öyle yapıyorum aynı dert az da olsa bendede var hemde aynı binada oturuyorum ben salla gitsin canını sıkmaya değmezz
senin işin daha zormuş sürekli vıcık vıcık yüzyüze gözgöze ALLAH sabır versin canım ayyy sallayamıyorum huyum bu çok takarım ağlarımmm

zaten ilk tanıdığım anlardan itibaren anlamıştım o zamanlar uzaktaydık senede 1 kez görüşürdük ama biz taşınınca sıklaştı tabi görüşmemiz ayıptır söylemesi ama kızlar bunlar hiç söylenecek şeyler değil ki benim kişiliğime yakışmaz 2 çocuğu var eltimin her gittiğimizde poşet poşet doldurur doldurur götürürüz ama eltim halaya demişki fatma artık boş geliyo demiş şoktayım hiç bir zaman boş gitmemişimdir oysaki hatta bazen yeğenlere harçlık bile verirdi ek ilave olarak nankör yaaaaa :84: delirdim bu lafına işte çünkü hiç boş gitmem ki bunu karşılık beklemeden yaparım eşimle benim elimiz boldur işin içinde çocuk olunca akan sular duruyor işte malum ama aldığım götürdüğüm halde nedense böyle bi saçmalamış

bugn beniimde işler duruyo dinlenerek yaptığım için biraz buradayım biraz topluyorum
mutfağı topladım şimdi yatak odasına geçiyorum

bende accık buraya bakıyorum bir yandanda evi toparlıyorum zaten heryer düzen içinde dağıtan batıran bi yaramaz yokki arkasından toplayalım rabbim hepimizin evini şenlendirecek hayırlı bir can versin

kızlar çok acıktım gidip karnımı doyurayım görüşürüz

afiyet olsunn

bekleyelim inşallah güzel sonuşlar olur

kızlar ben kaçtımmmmmm evimin işleri hep duruyoooooo gelirim soraaaa size hoş sohbetlerrrrr

güle gülee

rüyan hayrolsunnn kayganayı çekiştirirsen rüyana girer öle iştee

patronnn geldii byeee

bende accık buraya bakıyorum bir yandanda evi toparlıyorum zaten heryer düzen içinde dağıtan batıran bi yaramaz yokki arkasından toplayalım rabbim hepimizin evini şenlendirecek hayırlı bir can versin
amin inşallah
afiyet olsunn

bekleyelim inşallah güzel sonuşlar olur

güle gülee

rüyan hayrolsunnn kayganayı çekiştirirsen rüyana girer öle iştee

patronnn geldii byeee

aslında konumuz benim kayınvaldem değildi şidiki zamanla eskiyi karşılaştırıyoduk herşey ne kadar değişti alan diye

neyse ben çıkıyorum yemek yiyim yavaş yavaş ortalık toparlayım gelirim

canım takma senin eltinden aynısı bende de var arkamdan söylediklerini duyduklarıma inanamıştımm (banada görümcem söyledi) keşke halan anlatıpta moralini bozmasaymış ..geçenlerde teyzemde kaynanmm benim hakkımda konuşmuş kısaca günahımı almış oğlunun onlara gitmesini ben engelliyormuşumm Allahta biliyokii ben oğluna teklif ediyorum annelere gidelim diye ama eşim gitmek istemiyo hep bizmi gidecez onlar neden gelmiyo diye sitem ediyo halbukii ..bunuda teyzem söyledi bana demez olaydı bende senin gibi üzüldüm ağladımm hakıslığa gelemiyorum bende..nedne benim hakkımda güzel bişey söylemezler neden bu kadar kötüymüşüm gibi hakkımda dedikodu yaparlarr bilmiyorumm .

çok güzel canımm hanım hanımcıkk güle güle kullan

slmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr
hoşgeldin fatoşumm

oo ne oldu şimcikkk hani umutlarrrr nerdeeee
umut her zaman var ama her seferinde umutlar suya düşüyoo

vermeye alıştırırsan bi sefer boş gitsen adın hep boş geliyo olur.Bu laflara üzülme yeterki seni evlat laflarıyla canını yalmasın

rabbim yar ve yadımcın olsun canım her zaman ondan hayırlısını iste emin ol o herşeyin en dğrusunu verir insana
amin canım amin hep herşeyin hayırlısını istiyorum ama bu aralar keyfim kaçık işte sağlıklı düşünemez oldum afiyet olsun canım

canım cicilerini güle güle kullan yazamadım kusura bakma çok şıklar ahhh çok ihtiyacım var çok dayan bacım mayıs sonu sınavım bitsin sendeyim inşallah :92:

hayırdır diyelim hayır olsun canım rüyan valla o günden beri arayıp sormuyorum ki eltimde farkında sanki hatasının ama kıvırtmaya çalışıyormuş halaya ya bende öyleyim zaten kayseri ye gelişimiz kimse için değil diye çok önceden herkese bangır bangır bağırdım biz nasıl düzenimiz hayatımız arsa burdada öyle olacak dedim biliyolar huyumu
evet canım eşimin yaptığı mantıklı fakat tedavi belkide yaza olamıcammm :84: :84: :84: ben bir adım var sanarken bebişime hep uzaklaşıyor hep Rabbim affetsin yaa her şeyin hayırlısını versin inşallah başta sağlık versin hepimize sonra evimize neşe huzur versin inşş

aynı benim gibisin canım bende haksızlığa hiçç gelemem ahh canım duyduklarımız yıkıyor adeta demi off yaaa insanlar nasıl bu kadar fesat ALLAH görüyor ki en çok şaşırdığım ben dedikodusu yapılacak birisi değilim tabi kimse değil yani şöyle söyleyeyim küfür bilmem birisinin arkasından konuşmam elimiz gönlümüz boldur güleryüzlü ve sıcakkanlıyımdır ne biliyim işte hani bişi söylesem yada kırıcı konuşsamda hakkımda fesatça dedikodu yapılsa anlam veremiyorummm valla cins işte ve bunda sonra mecbur kaldıkça görüşeceğiz benim için bitti o elti bozuntusu eşimde zoruna gitti özellikle dolu dolu gittiğimiz halde boş geliyorlar demiş yaa eşimde diyorki bundan sonra abimlere gitcek olursak boş gidelim yengemin lafı yalan olmasın diyor

vermeye alıştırırsan bi sefer boş gitsen adın hep boş geliyo olur.Bu laflara üzülme yeterki seni evlat laflarıyla canını yalmasın
yok kız hiç boş gitmedik sadece bikez gittiğimizde çok acelemiz olduğu için poşet dolduramadık cips kraker bikaç parça aldık ama içimize sinmedi sonra eşim yeğenine yüksek mebla harçlık vermişti onuda öyle kapamıştık oysaki :26: valla benim cüzdanda olmaz o harçlık değmezmiş işte yazıklar olsun nankör ler hep bedavacılar kaynım ve eltim bebek konusundada çokkk üzdüler canım çokkkk işte hepsi birleşince ben şu an çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…