dün e öğrenmede yayınlandı canım sınav cevaplarıbakıyım dedim baktıkça yanlışlarım daha fazlaydı hemen kapadım e öğrenmeyi canım sıkıldı ben sınıfta kaldımm inşallah sen kazanmışsındır keyfim sınavada bozuk bugün adet günüm onunda gerginliği var tabi daha olmadım adet havada kapalı iyice daraldım bunaldım boğuluyommm sanki hakkımdaki dedikodular canımı çok sıktı haaa bide eşim 3 milyar kredi çekmiş kredi kartları borçları bi hayli yüksekmiş sınav öncesi öğrendim bunuda elşimde napsın tek yol kredi çekmek demiş çekmiş ama sonra çok gücüme gitti biz tedavi için kalkıp kredi çekemiozzz ama borçlar alt üst edince bizi kredi çekiozzz bi belimiz doğrultamıyozz
slmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr
dün e öğrenmede yayınlandı canım sınav cevaplarıbakıyım dedim baktıkça yanlışlarım daha fazlaydı hemen kapadım e öğrenmeyi canım sıkıldı ben sınıfta kaldımm inşallah sen kazanmışsındır keyfim sınavada bozuk bugün adet günüm onunda gerginliği var tabi daha olmadım adet havada kapalı iyice daraldım bunaldım boğuluyommm sanki hakkımdaki dedikodular canımı çok sıktı haaa bide eşim 3 milyar kredi çekmiş kredi kartları borçları bi hayli yüksekmiş sınav öncesi öğrendim bunuda elşimde napsın tek yol kredi çekmek demiş çekmiş ama sonra çok gücüme gitti biz tedavi için kalkıp kredi çekemiozzz ama borçlar alt üst edince bizi kredi çekiozzz bi belimiz doğrultamıyozz
kızlar ben kaçtımmmmmm evimin işleri hep duruyoooooo gelirim soraaaa size hoş sohbetlerrrrr
ah şifaaaammmm bana gelde acık dertleşek bacım yaaaaaa
kızlar çok acıktım gidip karnımı doyurayım görüşürüz
hoşbuldum canımgünaydın hoşgeldin
senin işin daha zormuş sürekli vıcık vıcık yüzyüze gözgöze ALLAH sabır versin canım ayyy sallayamıyorum huyum bu çok takarım ağlarımmmcanım boş ver allaha havale et ben öyle yapıyorum aynı dert az da olsa bendede var hemde aynı binada oturuyorum bensalla gitsin canını sıkmaya değmezz
zaten ilk tanıdığım anlardan itibaren anlamıştım o zamanlar uzaktaydık senede 1 kez görüşürdükoo ne oldu şimcikkk hani umutlarrrr nerdeeee
yaa canım bozma moralini sende ona göre davranırsın eltineee allahh görüyo herşeyi merak etmee bozma moralinii ama sınav öncesi bunların olması kötü olmmuşş iştee :26: keşke halan sonra söleseydi söleyecekseebozma moralini aksine iyi olmuş öğrendiğin eltinin kim ne olduğunu anlamış oldunn sen ona göre cepheni al
fatoş hoşgeldin canım
hoşgeldinn fatoş iyidir senden naber bakalımm
bugn beniimde işler duruyo dinlenerek yaptığım için biraz buradayım biraz topluyorum
mutfağı topladım şimdi yatak odasına geçiyorum
kızlar çok acıktım gidip karnımı doyurayım görüşürüz
canım negatife dedi ya hani önceki tavırlarıda gördüm afalladım bişi sormak aklıma bile gelmedi kağıt zaten hiç ortada olmuyo sonuşlar direkt drun bilg gidiyo kuzu kuzu eve döndüm ya hiç böyle yapmazdı dr um allah için çok iyidr benle çok uğraştı hakkını yiyemem ya her zaman gecikme olnca söktürücü v erip gönderdi bu sefer anlamadım acaba hani değerler olması gerektiğinden düşükte bir hafta da ha bnekleyelim iyice kesinleşsin diye mşi sölemedi bilmiyorum önce var diye umutlandırıp sonra da olmassa çok üzeleceğimi bilio ondan umut mu vermedi ne anlamadım valla artık hayırlısı bekliyorum
kızlar ben kaçtımmmmmm evimin işleri hep duruyoooooo gelirim soraaaa size hoş sohbetlerrrrr
ister istemez moralin bozulur anlıyorum ama takma kafana eşinin seni istemesi önemli olan
eltin kimmiş görüşmezsin mesafe koyyarsın biter gider valla eltimi bırak kayınvaldemin bile beni isteyip istememesi umurunmda bile değil hrkese b.... yemek düşer ....bu arada kızlar rüyamda kayınvaldem korkuttu beni bize geliyo gelir gelmez bağırıp çağırıyo neden olduğunu anlamadım karnıma vuruyo o kadar korktum kendimi korumaya çalıştıkça saldırıyo delirmiş gibi bi hali vardı bağırarak uyandımakşam eşimle kaynana muhabbeti yapmıştık ondan herhalde
hoşbuldukkkkkkk kuzularrrrr bendee iiiyiiimm nesıl olammm kahvaltıı hazırlıyorumm memekk yiyecemmmmmm
amin inşallahbende accık buraya bakıyorum bir yandanda evi toparlıyorum zaten heryer düzen içinde dağıtan batıran bi yaramaz yokki arkasından toplayalım rabbim hepimizin evini şenlendirecek hayırlı bir can versin
afiyet olsunn
bekleyelim inşallah güzel sonuşlar olur
güle gülee
rüyan hayrolsunnn kayganayı çekiştirirsen rüyana girer öle iştee
patronnn geldii byeee
afiyet olsun canım
anlatmam için teeeeee çocukluğuma dönmem lazımoffff offff çok takıntıyımmm çokk eltilerim arkamdan konuştuklarını duydum hani sınav için eşimin halasında kalmıştık hafta sonu hala anlattı aslında anlatmazdı eltimin son zamanlardaki hareketleri halaya da yansıdı hala da anladı eltimin ne nankör olduğunu malesef yanlış zaman seçti hala ben sınava gelmişim hala anlatma keyfimizi kaçırmayalım dedim yokk o anlattı ben ağladım sonra eşime anlattım tabi hala anlattıkça eşim yanımızdaydı fakat tv izliyordu kaçırdıklarını anlattım ayyyy ne fesat ne nankör eltim varmış ne kadar çok beni istemezlermiş offf offfff ALLAH ım bana beddua ettirme
çok güzel canımm hanım hanımcıkk güle güle kullan
hoşgeldin fatoşummslmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr
umut her zaman var ama her seferinde umutlar suya düşüyoooo ne oldu şimcikkk hani umutlarrrr nerdeeee
hoşbuldum canım
senin işin daha zormuş sürekli vıcık vıcık yüzyüze gözgöze ALLAH sabır versin canım ayyy sallayamıyorum huyum bu çok takarım ağlarımmm
zaten ilk tanıdığım anlardan itibaren anlamıştım o zamanlar uzaktaydık senede 1 kez görüşürdükama biz taşınınca sıklaştı tabi görüşmemiz ayıptır söylemesi ama kızlar bunlar hiç söylenecek şeyler değil ki benim kişiliğime yakışmaz 2 çocuğu var eltimin her gittiğimizde poşet poşet doldurur doldurur götürürüz ama eltim halaya demişki fatma artık boş geliyo demiş şoktayım hiç bir zaman boş gitmemişimdir oysaki hatta bazen yeğenlere harçlık bile verirdi ek ilave olarak nankör yaaaaa :84: delirdim bu lafına işte çünkü hiç boş gitmem ki bunu karşılık beklemeden yaparım eşimle benim elimiz boldur işin içinde çocuk olunca akan sular duruyor işte malum ama aldığım götürdüğüm halde nedense böyle bi saçmalamış
ipekkkk geçenn gün demiştin tin meraklaa beklıyoruzzzzzbideeee senıı gorecektıkkkk
amin canım amin hep herşeyin hayırlısını istiyorum ama bu aralar keyfim kaçık işte sağlıklı düşünemez oldumrabbim yar ve yadımcın olsun canım her zaman ondan hayırlısını iste emin ol o herşeyin en dğrusunu verir insana
canım cicilerini güle güle kullan yazamadım kusura bakma çok şıklarkızlar ben kaçtımmmmmm evimin işleri hep duruyoooooo gelirim soraaaa size hoş sohbetlerrrrr
hayırdır diyelim hayır olsun canım rüyanister istemez moralin bozulur anlıyorum ama takma kafana eşinin seni istemesi önemli olan
eltin kimmiş görüşmezsin mesafe koyyarsın biter gider valla eltimi bırak kayınvaldemin bile beni isteyip istememesi umurunmda bile değil hrkese b.... yemek düşer ....bu arada kızlar rüyamda kayınvaldem korkuttu beni bize geliyo gelir gelmez bağırıp çağırıyo neden olduğunu anlamadım karnıma vuruyo o kadar korktum kendimi korumaya çalıştıkça saldırıyo delirmiş gibi bi hali vardı bağırarak uyandımakşam eşimle kaynana muhabbeti yapmıştık ondan herhalde
evet canım eşimin yaptığı mantıklı fakat tedavi belkide yaza olamıcammm :84: :84: :84: ben bir adım var sanarken bebişime hep uzaklaşıyor hephoşgeldinn fatoş iyidir senden naber bakalımm
sormaaa borç bitmiyoo canımm ama ben üzmüyoprum kendimi artık para pul yüzünden allaha şükür aç değiliz açıkta değilizzz elimiz ayağımız sağlam herşey ödenirrr biterrr yeterkiii sevgimizz saygımızzz huzurumuzz olsunnn bide üstüne bebelerimizz olsun inaşllahhh
demem o ki eşin en iyisini yapmış kartlara faiz ödemektense tek yere borçlanıp ödemek en doğrusu
aynı benim gibisin canım bende haksızlığa hiçç gelememcanım takma senin eltinden aynısı bende de var arkamdan söylediklerini duyduklarıma inanamıştımm (banada görümcem söyledi) keşke halan anlatıpta moralini bozmasaymış ..geçenlerde teyzemde kaynanmm benim hakkımda konuşmuş kısaca günahımı almış oğlunun onlara gitmesini ben engelliyormuşumm Allahta biliyokii ben oğluna teklif ediyorum annelere gidelim diye ama eşim gitmek istemiyo hep bizmi gidecez onlar neden gelmiyo diye sitem ediyo halbukii ..bunuda teyzem söyledi bana demez olaydı bende senin gibi üzüldüm ağladımm hakıslığa gelemiyorum bende..nedne benim hakkımda güzel bişey söylemezler neden bu kadar kötüymüşüm gibi hakkımda dedikodu yaparlarr bilmiyorumm .
yok kız hiç boş gitmedik sadece bikez gittiğimizde çok acelemiz olduğu için poşet dolduramadık cips kraker bikaç parça aldık ama içimize sinmedi sonra eşim yeğenine yüksek mebla harçlık vermişti onuda öyle kapamıştık oysaki :26: valla benim cüzdanda olmaz o harçlıkvermeye alıştırırsan bi sefer boş gitsen adın hep boş geliyo olur.Bu laflara üzülme yeterki seni evlat laflarıyla canını yalmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?