telefona gerek yok msnden haber verdim bileeeasinin telefonunu bilen varsa çağrı atsın bende resim ekliyim
göster şu gül yüzünü de moralim açılsın canımasinin telefonunu bilen varsa çağrı atsın bende resim ekliyim
ah canım benim sıkma canının hemşom bidakine iyi çalışıp veririsin şuuuu kredilerrr sorma bizide öldürecekdün e öğrenmede yayınlandı canım sınav cevaplarıbakıyım dedim baktıkça yanlışlarım daha fazlaydı hemen kapadım e öğrenmeyi canım sıkıldı ben sınıfta kaldımm inşallah sen kazanmışsındır keyfim sınavada bozuk bugün adet günüm onunda gerginliği var tabi daha olmadım adet havada kapalı iyice daraldım bunaldım boğuluyommm sanki hakkımdaki dedikodular canımı çok sıktı haaa bide eşim 3 milyar kredi çekmiş kredi kartları borçları bi hayli yüksekmiş sınav öncesi öğrendim bunuda elşimde napsın tek yol kredi çekmek demiş çekmiş ama sonra çok gücüme gitti biz tedavi için kalkıp kredi çekemiozzz ama borçlar alt üst edince bizi kredi çekiozzz bi belimiz doğrultamıyozz
yeni dohtor araştır bacımvalla hiç merak edip sormadınmı sonuç kaç diye hem kağıt onda niye kalıyokii belki 13 gün sonra gelmicem o doktora :26: valla insan tabi muallakta kalır böle ultrasonla bakmadımı peki adet neden gecikti belki kist var belki başka bişey var (söz gelişi diyorum) :26: anlamadım bu işten doktoru beğenmedimm
günaydın canım sınavım idare eder bu akşam yayınlşanan sınav sorularından anlayacam nasıl geçtiğini senin nasıl geçti
çok sevindim hayırlı olsun canım
nbeden moralin bozuk ne olduu bacımm :26:
aferin sana kız işleyen demir pas tutumaz habire işliyonuz demekkikızz topikte kaç gündür durgunluk vardı ..biraz atraksiyon yapayım dedimmbu ayda olmadığını bile bilee kendimde belirtiler aramaya başladım psikolojik olduğundanda eminim :85:
kızlar ben daha okuyamadım ya şu stres mahvetti bizi aklım hep hastanede sınavıma 25 gün kaldı daha elime almadım kitapları adam gibi akşam okumaya çalışıcamselsebil(hatice) için tefriciye listesi
kedersiz.........500 okudu
asi....................300 okudu
ipek..................300
papatya..........300
sevdanehri.....200
hathar............200 okudu
bebekdls.........200
sevdamcee.....200
nuray...............200
tarfil..................200
kamer...............100
bynkutluay.....100
duru..................100 okudu
leydim.............444
şifa ..............250 okudu
elif................200
selsebil .........650 .........okudu
toplam......4444
bazıları nankör olur takma sen hemşom iç huzurun önemli senin allah görsün o görmüyosa bırak üzme tatlı canını umursamaz davran bak nasıl totondan koşuyuranlatmam için teeeeee çocukluğuma dönmem lazımoffff offff çok takıntıyımmm çokk eltilerim arkamdan konuştuklarını duydum hani sınav için eşimin halasında kalmıştık hafta sonu hala anlattı aslında anlatmazdı eltimin son zamanlardaki hareketleri halaya da yansıdı hala da anladı eltimin ne nankör olduğunu malesef yanlış zaman seçti hala ben sınava gelmişim hala anlatma keyfimizi kaçırmayalım dedim yokk o anlattı ben ağladım sonra eşime anlattım tabi hala anlattıkça eşim yanımızdaydı fakat tv izliyordu kaçırdıklarını anlattım ayyyy ne fesat ne nankör eltim varmış ne kadar çok beni istemezlermiş offf offfff ALLAH ım bana beddua ettirme
günaydın geçmiş tünaydınnnnnnnnnçok güzel
inşallah hayırlısı olsun
günaydın hoşgeldin
güle güle kullann
heçççççççççcanım boş ver allaha havale et ben öyle yapıyorum aynı dert az da olsa bendede var hemde aynı binada oturuyorum bensalla gitsin canını sıkmaya değmezz
iyiyiz sultan senden naberslmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr
kızlar çok acıktım gidip karnımı doyurayım görüşürüz
cadı kayganaaaaaaaaaaaaa:82:ister istemez moralin bozulur anlıyorum ama takma kafana eşinin seni istemesi önemli olan
eltin kimmiş görüşmezsin mesafe koyyarsın biter gider valla eltimi bırak kayınvaldemin bile beni isteyip istememesi umurunmda bile değil hrkese b.... yemek düşer ....bu arada kızlar rüyamda kayınvaldem korkuttu beni bize geliyo gelir gelmez bağırıp çağırıyo neden olduğunu anlamadım karnıma vuruyo o kadar korktum kendimi korumaya çalıştıkça saldırıyo delirmiş gibi bi hali vardı bağırarak uyandımakşam eşimle kaynana muhabbeti yapmıştık ondan herhalde
çok muhabbet tez ayrılık bu olsa gerekhoşbuldum canım
senin işin daha zormuş sürekli vıcık vıcık yüzyüze gözgöze ALLAH sabır versin canım ayyy sallayamıyorum huyum bu çok takarım ağlarımmm
deliiiiiiiiiiiiiiiiiii bıraksana sanana yazık
zaten ilk tanıdığım anlardan itibaren anlamıştım o zamanlar uzaktaydık senede 1 kez görüşürdükama biz taşınınca sıklaştı tabi görüşmemiz ayıptır söylemesi ama kızlar bunlar hiç söylenecek şeyler değil ki benim kişiliğime yakışmaz 2 çocuğu var eltimin her gittiğimizde poşet poşet doldurur doldurur götürürüz ama eltim halaya demişki fatma artık boş geliyo demiş şoktayım hiç bir zaman boş gitmemişimdir oysaki hatta bazen yeğenlere harçlık bile verirdi ek ilave olarak nankör yaaaaa :84: delirdim bu lafına işte çünkü hiç boş gitmem ki bunu karşılık beklemeden yaparım eşimle benim elimiz boldur işin içinde çocuk olunca akan sular duruyor işte malum ama aldığım götürdüğüm halde nedense böyle bi saçmalamış
slam canımbende accık buraya bakıyorum bir yandanda evi toparlıyorum zaten heryer düzen içinde dağıtan batıran bi yaramaz yokki arkasından toplayalım rabbim hepimizin evini şenlendirecek hayırlı bir can versin
afiyet olsunn
bekleyelim inşallah güzel sonuşlar olur
güle gülee
rüyan hayrolsunnn kayganayı çekiştirirsen rüyana girer öle iştee
patronnn geldii byeee
nankör canım böyleleri hiç kafanı takıpta üzülmeye değmezz inanyok kız hiç boş gitmedik sadece bikez gittiğimizde çok acelemiz olduğu için poşet dolduramadık cips kraker bikaç parça aldık ama içimize sinmedi sonra eşim yeğenine yüksek mebla harçlık vermişti onuda öyle kapamıştık oysaki :26: valla benim cüzdanda olmaz o harçlıkdeğmezmiş işte yazıklar olsun nankör ler hep bedavacılar kaynım ve eltim bebek konusundada çokkk üzdüler canım çokkkk işte hepsi birleşince ben şu an çok üzgünüm
evet canım sağolsun eşim destekliyor sınıfta kalsanda önemli değil hep çalış kazanana kadr gir çık sınavlara diyorah canım benim sıkma canının hemşom bidakine iyi çalışıp veririsin şuuuu kredilerrr sorma bizide öldürecek
bazıları nankör olur takma sen hemşom iç huzurun önemli senin allah görsün o görmüyosa bırak üzme tatlı canını umursamaz davran bak nasıl totondan koşuyur
çok muhabbet tez ayrılık bu olsa gerek
hee kız nankörki ne nankörnankör canım böyleleri hiç kafanı takıpta üzülmeye değmezz inan
maşşallah allah nazardan saklasın inş.bebeyinin resimlerinide görürüz
İpekciğim maşallah çokkkkkkkkkkk tatlısın valla ne güzel gülücükler saçmışsınkarnında bayağı görmeyeli büyümüş Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah
oy oy oyyyyyyy göbüşünü yirim ben senin ablammmm yaaa maşşaaalllahhhhh
beni sizin seviginiz büyütüyo canlarmçiçekleri odama alıım lütfen ...şaka bir yana sizin gözlerinizin güzelliği bende gördükleriniz ...Allahım inşallah sizlerede koca göbüşler nasip etsin inşallah hepinizin hamile halini görelim
sen ne zaman göstereceksin kendinii:82::82::82::82:hadi demet yeni cicişlerinle bide seni görelim
hadi demet yeni cicişlerinle bide seni görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?