Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ah canım benim sıkma canının hemşom bidakine iyi çalışıp veririsin şuuuu kredilerrr sorma bizide öldürecek
yeni dohtor araştır bacım

kızz topikte kaç gündür durgunluk vardı ..biraz atraksiyon yapayım dedimm bu ayda olmadığını bile bilee kendimde belirtiler aramaya başladım psikolojik olduğundanda eminim :85:
aferin sana kız işleyen demir pas tutumaz habire işliyonuz demekkihade hayırlısı inşallah boşa çalışmalar deildir canım
kızlar ben daha okuyamadım ya şu stres mahvetti bizi aklım hep hastanede sınavıma 25 gün kaldı daha elime almadım kitapları adam gibi akşam okumaya çalışıcam
bazıları nankör olur takma sen hemşom iç huzurun önemli senin allah görsün o görmüyosa bırak üzme tatlı canını umursamaz davran bak nasıl totondan koşuyur
çok güzel

inşallah hayırlısı olsun

günaydın hoşgeldin
günaydın geçmiş tünaydınnnnnnnnn
güle güle kullann
canım boş ver allaha havale et ben öyle yapıyorum aynı dert az da olsa bendede var hemde aynı binada oturuyorum ben salla gitsin canını sıkmaya değmezz
heççççççççç
slmmmmmmmmmmmmmm sultanlarrrrr naberlerrrrrrr
iyiyiz sultan senden naber
kızlar çok acıktım gidip karnımı doyurayım görüşürüz

cadı kayganaaaaaaaaaaaaa:82:
çok muhabbet tez ayrılık bu olsa gerek
bende accık buraya bakıyorum bir yandanda evi toparlıyorum zaten heryer düzen içinde dağıtan batıran bi yaramaz yokki arkasından toplayalım rabbim hepimizin evini şenlendirecek hayırlı bir can versin
slam canım
afiyet olsunn

bekleyelim inşallah güzel sonuşlar olur

güle gülee

rüyan hayrolsunnn kayganayı çekiştirirsen rüyana girer öle iştee

patronnn geldii byeee

ah patronlarrrrrrrrrrrrr

kızlar unuttuğum varsa herkese slammmlarrrrrrrrrrrrrrrrçok mutluyum minik sıpamıza anne sütü vermişler ya inşallah içerse annesi 3 saatte bir sağıyıp verecek inşallah çerrrrr yavrummmmmmmmmm annesinin kokusunu alsın kuzum daha dokunamadılar birbirlerinee

nankör canım böyleleri hiç kafanı takıpta üzülmeye değmezz inan

evet canım sağolsun eşim destekliyor sınıfta kalsanda önemli değil hep çalış kazanana kadr gir çık sınavlara diyor evet nankörki ne nankör evet Rabbim görsün evet aramıyom sormuyom hep diyormuş fatma aramıyor halbuki ben naptımki diyormuş canım açıkcası çok aşırı sık görüşmedik ama eskiden senede 1 kez di ya ona göre çoğaldı tabi aşırı sık görüşmedik aslında en çok telefonlaşmamız sıklaşmıştı aman neyse ben toplarım yakında kendimi dediğim gibi hem sınav hem adet sitresi ahh şu adeti olsamda rahatlasam

hade kızzzz işimiz yarısında geldimmm işler beni bekliyooooooooooo
çok merak ettim o gül yüzünü ipemmmm

İpekciğim maşallah çokkkkkkkkkkk tatlısın valla ne güzel gülücükler saçmışsın karnında bayağı görmeyeli büyümüş Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah

abuuuuuu ipem maşallahhhhhhhhhhhhh çok güzel olmuşsun canımmmmm yakışmış hammileleik yüzün hep gülsün ömrün boyu inşallahhhhhhhh

maşşallah allah nazardan saklasın inş.bebeyinin resimlerinide görürüz

İpekciğim maşallah çokkkkkkkkkkk tatlısın valla ne güzel gülücükler saçmışsın karnında bayağı görmeyeli büyümüş Rabbim hayırlı doğum nasip etsin inşallah

oy oy oyyyyyyy göbüşünü yirim ben senin ablammmm yaaa maşşaaalllahhhhh

beni sizin seviginiz büyütüyo canlarm çiçekleri odama alıım lütfen ...şaka bir yana sizin gözlerinizin güzelliği bende gördükleriniz ...Allahım inşallah sizlerede koca göbüşler nasip etsin inşallah hepinizin hamile halini görelim

oyyyyy ipek immm maşallahhh sanaaaaaaaaa göekinedeeeee binbir kere maşallahhhhh sıpa koskocaman olmuşşşşş

amin ablam aminnnnnnn sen hep bize böle dualar et emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…