Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız yazdımya vallaha takip edemiyorum kaçırırım diye kaydetmiştim ne çıkarım olabilirki sizin resimlerden aşkolsun
neyi kaydettin canım anlamadım mesele senin çıkarın felan değil canım asen alıntı yaptığın için topikte resmim kalacak resim imha etmeliyiz

şifa ben gördüm canım kalbinin temizliğini yüzüne yansımış allah kocana sevdiklerine bağışlasın seni
teşekkür ederim canım gözlerinin gönlünün güzelliği amin amin cümlemizi inşallah

gördük cnm maşşaaalllah sil sil kız silllllll
onu sildim son halimi ekledim bile sağol tatlım

şifamm gördüm bende canım kankiminde dediği gibi kalbini güzeliği yüzüne yansımızz
sağol canım benim aynen sizlerde öylesiniz

hemşom benim maşallahhhhhhh
canım benim sanada maşallah :92: teşekkürler

canım bu siteye kural koydular yazdığın mesajı düzenleme sürsi yarım saat olduğu için hemen siliyoruz süre kaçırırsak kabak gibi topikte kalacağız yoksa canım benim teşekkür edrim 82 liyim ağustosta yeni yaşıma gircem genelde küçük gösterdiğimi söylerler

şifacım gerçekten ohhh demiş gibi bir halin varr
he kız ohhlamıştım hem çokta heyecanım vardı epey atamamıştım sınavda nasıl ohlamayımm

maşallaaahhh şifam yaaaa benim bi komşum aynısınız gııııııııııııııı sanki onu görüyom sandım haaaaaaaa
essah kele yaşını heç göstermiyonnnnn
beni çok benzetirler insan insana benzermiş teşekkür ederim hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…