canım bu alıntı yaptığın mesajı silermisin yoksa ben silsemde sen alıntı yaptığın için burda kalacak resmim :18:evet küçük gösteriyorsun
valla banada mantıksız geldi açıklama :44:cnm bunu takip edememekle ne alakası var anlamadım yaaa resimi görüyosan tamamdırrrr alıntı yapmadan yorumunu yazabilirsin.....
evet evet düzeltse inşallah ricada bulundum :18:papatyacım alıntı yapmasaydın keşkeeeeeeee
sigara yaktım yaa resmim burda kalacak diye :18:sen bilerekmi alıntı yapıyorsunn acaba
neyi kaydettin canım anlamadım mesele senin çıkarın felan değil canım asen alıntı yaptığın için topikte resmim kalacak resim imha etmeliyizkız yazdımya vallaha takip edemiyorum kaçırırım diye kaydetmiştim ne çıkarım olabilirki sizin resimlerden aşkolsun
silememişsinn ...........hepsini sildim içiniz rahat olsun hiç bir art niyetim yoktu takip edemiyorum hemen siliyorsunuz diye eklemiştim sildim
dur ben senin faceden bi resmini ekliyim olurmu istermisinolmuyor kızlar kopyalıyom emme yapışmıyor neyse bende gizli kalıyım
nurcan tarıf et nasıl silecem öbürlerini sildim şifanınkini silemiyorum
dur ben senin faceden bi resmini ekliyim olurmu istermisin
ben hala burdayım silineyim bir an önce süre dolmadan :18:hepsini sildim içiniz rahat olsun hiç bir art niyetim yoktu takip edemiyorum hemen siliyorsunuz diye eklemiştim sildim
o mesajın altında mesaj düzenleme panaeli var ...bütün yazıları sill..sadecee noktaa işeretii koy sonrada kaydet yapnurcan tarıf et nasıl silecem öbürlerini sildim şifanınkini silemiyorum
alıntı yaptıklarını kaydetmek diyemi adlandırıyor acaba :26:valla banada mantıksız geldi açıklama :44:
hangisini ekliyim tarif et ona göreekle güzel bişi olsun
teşekkür ederim canım gözlerinin gönlünün güzelliğişifa ben gördüm canım kalbinin temizliğini yüzüne yansımış allah kocana sevdiklerine bağışlasın seni
onu sildim son halimi ekledim bile sağol tatlımgördük cnm maşşaaalllah sil sil kız silllllll
sağol canım benim aynen sizlerde öylesinizşifamm gördüm bende canım kankiminde dediği gibi kalbini güzeliği yüzüne yansımızz
canım benim sanada maşallah :92: teşekkürlerhemşom benim maşallahhhhhhh
canım bu siteye kural koydular yazdığın mesajı düzenleme sürsi yarım saat olduğu için hemen siliyoruz süre kaçırırsak kabak gibi topikte kalacağız yoksaşifa çok tatlısın canım yaşın kaç çok küçük görünüyorsun siliyorum kizlar yanlış anlamayın eklediğinizi hemen siliyorsunuz hem yazıları takip edip hem resimleri inceleyemiyorum hemen silecem inş.
he kız ohhlamıştımşifacım gerçekten ohhh demiş gibi bir halin varr
beni çok benzetirler insan insana benzermişmaşallaaahhh şifam yaaaa benim bi komşum aynısınız gııııııııııııııı sanki onu görüyom sandım haaaaaaaa
essah kele yaşını heç göstermiyonnnnn
nurcan tarıf et nasıl silecem öbürlerini sildim şifanınkini silemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?