Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifa seninkini silemiyorum tarif et nasıl silecem beni rızam dışında gösteremezsin benimki bir hataydı
canım sayfa 9979 a gel orda yazdığın mesaj mesaj düzenleme paneli var oraya tıkla tüm yazdığını ordaki herşeyi sil ............................. yap yetrli kaydet de tabi tamamdır

tamammı içiniz rahat ettimi ben yeni olduğumu söyledim hep alıntıyla cevap yazıyorum nebileyim silinmediğini benim sizin resminizden ne çıkarım ola bilirki bi garezim olsaydı adımla soyadımla burda olmazdım

cnm sen hiç bizaman alıntıyla cevap yazmıyosun bundan adım kadar eminim bu resimlerle alıntı yaptın başak diğer yzılarında hiç alıntı yokkkkk

papatyaaa benımkınıdee silmemişsin düzenleme bilee yapmamışsın kimi kandırıyosun sen ALLAH tan açılmıyo
neyi silmemişsim ya şuan benim bilgisarayımda hiç resminiz yok başka bir yerlere kaydoluyorsa bilmem ama ben kaydettiğim herşeyi sildım maşallah devlet meselesi oldu bilerek ve isteyerek yaptığım bişey deyildi

canım benim meseleyi farklı anlıyorsun burda bir sürü üye var üye olmadan katılan misafirler var ne bilelim onların erkek olmadığını yani sen alıntı yaparak resme yorum yazdığın için o mesajı silmediğin sürece resim hep burda kalacak gelen geçen görecek anlatabildimmi canım yoksa sorun sen değilsin

cnm sen hiç bizaman alıntıyla cevap yazmıyosun bundan adım kadar eminim bu resimlerle alıntı yaptın başak diğer yzılarında hiç alıntı yokkkkk
biraz geçmişe bakarsan gerekli yazılarda alıntı yapıyorum çok saçma ne karım var sizin resimlerden görmez olaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…