yazdığımız mesajı düzenleme süremiz yarım saat evet canım süre dolunca hiçbişi yapılmıyor orda kabak gibi resmim kalacak :18:
papatyaaa benımkınıdee silllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll9976 da
neyi silmemişsim ya şuan benim bilgisarayımda hiç resminiz yok başka bir yerlere kaydoluyorsa bilmem ama ben kaydettiğim herşeyi sildım maşallah devlet meselesi oldu bilerek ve isteyerek yaptığım bişey deyildi
valla benim hiç aklıma gelemiştii ..iyi fikirrnapıyım bacım pratik zekayım demiiii
biraz geçmişe bakarsan gerekli yazılarda alıntı yapıyorum çok saçma ne karım var sizin resimlerden görmez olaydım
a.s hoşgeldin..bazı erkelerin neden çocuk istmediğine anlam veremiyorum madem öyle kendin gbi bebk istemeyn biri ile evleneceksin o kişinin vebaline niye girersinkii..çok sinirlendim şimdislm ,29 yaşındayım 5 bitcek 6 yıl olcak kocam çocuk istemiyor bunalımdayım herkezin bişey söylemesinden sormasından bıktım iki ara bi derede kaldım arkadaşlar
aynı yaştayız ve aynı süredir evliyiz peki eşin kaç yaşında :26: zor bu süreç hepimiz farklı farklı sorunlar yaşadık çevre baskısı iğrenç laflar sözler halaaada yaşıyoruz Rabbim sabır versin peki eşin çocuk semediği için mi düşünmüyor :26: yoksa sorumluluğa hazır mı değil :26: yada ne biliyim işte neden istemiyor :26: ALLAH sabır ve güç versin gönlüne göre versinslm ,29 yaşındayım 5 bitcek 6 yıl olcak kocam çocuk istemiyor bunalımdayım herkezin bişey söylemesinden sormasından bıktım iki ara bi derede kaldım arkadaşlar
canımsınhelalll olsunn amm sendee et bennn görmezsem içim rahat etmezz hadi kalın saglıcaklaa kuran daa 5 yaşlarındaa bebelerr varr gırmedılerseee dua ettırecem hepimizeeeee
helalll olsunn amm sendee et bennn görmezsem içim rahat etmezz hadi kalın saglıcaklaa kuran daa 5 yaşlarındaa bebelerr varr gırmedılerseee dua ettırecem hepimizeeeee
ben geldim herkeslerrrrr gidiyoooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?