Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

1982kamer arkadaşımız ve eşi maşallah maşallah

Son düzenleme:
neyi silmemişsim ya şuan benim bilgisarayımda hiç resminiz yok başka bir yerlere kaydoluyorsa bilmem ama ben kaydettiğim herşeyi sildım maşallah devlet meselesi oldu bilerek ve isteyerek yaptığım bişey deyildi

bak 9976 sayfayaaa gellllll ordaa eklentiiiii nosu varrrrrrrrr onu silllll herhaldeeee yaparızzzzzz devlett meselesii nekii bizim burdaa resımleriz kalsaa ne olurr sen bılıyomusunn eşim pc yi kafamda kırarrrrrr

biraz geçmişe bakarsan gerekli yazılarda alıntı yapıyorum çok saçma ne karım var sizin resimlerden görmez olaydım

sende yazmışın bak gerekli yazıları alıntı yaptığını ama genellikle alıntı yapmıyosun cnmmmmm lütfen yaaaa uzatmayalım artık bi hata yaptın düzeldi şimdideeeee

maşşaaalllaaahhhhhkamercimmm çok gozelsin kızzzzz eşinle bir ömür boyu mutluluklarrrrrrrr o güzelleri güzeli ailenin içinedeeee bi melek göndersin inşallaaahhhh kurban olduğum rabbimmmmmmm
maşşaaalllaaahhhhhh sizeeeee

slm ,29 yaşındayım 5 bitcek 6 yıl olcak kocam çocuk istemiyor bunalımdayım herkezin bişey söylemesinden sormasından bıktım iki ara bi derede kaldım arkadaşlar
a.s hoşgeldin..bazı erkelerin neden çocuk istmediğine anlam veremiyorum madem öyle kendin gbi bebk istemeyn biri ile evleneceksin o kişinin vebaline niye girersinkii..çok sinirlendim şimdi

slm ,29 yaşındayım 5 bitcek 6 yıl olcak kocam çocuk istemiyor bunalımdayım herkezin bişey söylemesinden sormasından bıktım iki ara bi derede kaldım arkadaşlar
aynı yaştayız ve aynı süredir evliyiz peki eşin kaç yaşında :26: zor bu süreç hepimiz farklı farklı sorunlar yaşadık çevre baskısı iğrenç laflar sözler halaaada yaşıyoruz Rabbim sabır versin peki eşin çocuk semediği için mi düşünmüyor :26: yoksa sorumluluğa hazır mı değil :26: yada ne biliyim işte neden istemiyor :26: ALLAH sabır ve güç versin gönlüne göre versin

helalll olsunn amm sendee et bennn görmezsem içim rahat etmezz hadi kalın saglıcaklaa kuran daa 5 yaşlarındaa bebelerr varr gırmedılerseee dua ettırecem hepimizeeeee
canımsın düşünmen bile yetti inşş Rabbim kabul buyursun tüm duaları

bu kez kesin çıktım ALLAH a emanet olun arkadaşlar öptüm kendinize cici bakın görüşmek üzere

ben iyiyim canlarım minnoşlar uyuyo...( nete girdim ya birazdan fırlarlar neyse )...her şey yolunda çok şükür. gece uykuları da düzene girdi sonunda.

sayfaları çok takip edemiyorum ama herkesi çok merak ediyorum. sevgili dünürüm etipufu, yıldızı, nazracayı, melonu....ahhh eski günler ahhh...

kızlar mutlu günler çok yakın az daha sıkın dişinizi. bu sene de geçen seneki gibi bereketli olacak Allahın izniyle. geçen yıl uzun süredir hamile kalamayan bir çok kişi hamile kaldı bu yılda öyle olacak inşallah. benim çevremde çok örnek var...

selsebil canım benim inşallah burdan güzel haberlerini okurum. hocam sen her şeyin en iyisine layıksın inşallah Kur'an ehli güzeller güzeli yavruların göbişindedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…