Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevommmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benim dualrını bizden esirgeme inşallah geçen senki gibi bu sende arda rda hamilelik müjdelerimizi veririz peşpeşee

eski günleri bende çok özledimm

nevom yohsam bize resminmi gösterecksinn bugünn ...aman diyim haaa bugünki maceramız yeter bizee

temiz kalpli arkadaşım benim o melekler bizim cadıya da koş koş annen nete girdi diye fısıldamış olmalı. uyandı biliyo musun ben de yanıma aldım tek el yazıyom isare ediver...
ooyyy yerimm ben onuu yerimm ..haa geçenlerde ikizlerin resimin göndermiştin ya bana annemle msnde konuşurken gösterdim onada inan çok dua etti allah annelerine bağışlasın diye cadıyı çok beğendiler isimleri ne bunların dedi eymen dedimm cadının ismini hatırlıyamdım bir türlüü

ne macerası kuzum biraz fransız kaldım. resme daha var az daha merak et
bir kaç sayfada geriyi okumadın herhal...bugünn topikçe resimlerimiz ekledikde yeni gelen arkadaşta bilmeden alıntı yaptı ee tabi sonra nasıl sileceğini bilemedii...sonra kızlarlaa eteklerimiz tutşmuş gibi anlattık neyseki sildiyeni arkadaş..ama kamerin resmi ortada kaldı alıntı yapan arkadaş yorum yapıp çıkınca öyle kaldı

Rabbim daha güzellerini sana versin inşallah canım hep öyle dua ediyorum. kızımız reyyan. ramazan da doğdu ya oruç tutanların gireceği cennet kapısının adı.

meraba kızlar nevbahar hoşgeldin bebişlere allah uzun ömürler sağlıklar versn
nurcik gelmemiş daha bu kız yaaaaa öldürecek beni bea

ay minnoşlar da öyle oldu ya....neyse kamer kardeş on binden sonra biraz rahatlarsın başka sayfaya geçersek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…