nevommmmmmmmmmmmmmmmmmben iyiyim canlarım minnoşlar uyuyo...( nete girdim ya birazdan fırlarlar neyse )...her şey yolunda çok şükür. gece uykuları da düzene girdi sonunda.
sayfaları çok takip edemiyorum ama herkesi çok merak ediyorum. sevgili dünürüm etipufu, yıldızı, nazracayı, melonu....ahhh eski günler ahhh...
kızlar mutlu günler çok yakın az daha sıkın dişinizi. bu sene de geçen seneki gibi bereketli olacak Allahın izniyle. geçen yıl uzun süredir hamile kalamayan bir çok kişi hamile kaldı bu yılda öyle olacak inşallah. benim çevremde çok örnek var...
selsebil canım benim inşallah burdan güzel haberlerini okurum. hocam sen her şeyin en iyisine layıksın inşallah Kur'an ehli güzeller güzeli yavruların göbişindedir
melekler kulağıma fısıldadı topiğe gitte gardaşını yanlız bırakma diyeeeaha da nurcan geldi
onbinden sonra ne olacak çok merak ediyorum ..bildiğim kadarıyla onbinden sonra sayfa yok başka başlığa geçiriyo editörlerşimdi böyle tek başıma yaza yaza onbine gelecem nerdeyse...
nevommmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim dualrını bizden esirgeme inşallah geçen senki gibi bu sende arda rda hamilelik müjdelerimizi veririz peşpeşee
eski günleri bende çok özledimm
o günlerim yakın sanki gardaşım... az kaldı azzsenin müjdeni dört gözle bekliyorum gardaş...ve tabi diğer kardeşlerimin de....
melekler kulağıma fısıldadı topiğe gitte gardaşını yanlız bırakma diyeee
nevom yohsam bize resminmi gösterecksinn bugünn...aman diyim haaa bugünki maceramız yeter bizee
ooyyy yerimm ben onuu yerimm ..haa geçenlerde ikizlerin resimin göndermiştin ya bana annemle msnde konuşurken gösterdim onada inan çok dua etti allah annelerine bağışlasın diye cadıyı çok beğendiler isimleri ne bunların dedi eymen dedimm cadının ismini hatırlıyamdım bir türlüütemiz kalpli arkadaşım benim o melekler bizim cadıya da koş koş annen nete girdi diye fısıldamış olmalı. uyandı biliyo musun ben de yanıma aldım tek el yazıyom isare ediver...
bir kaç sayfada geriyi okumadın herhal...bugünn topikçe resimlerimiz ekledikdene macerası kuzum biraz fransız kaldım. resme daha var az daha merak et
ooyyy yerimm ben onuu yerimm ..haa geçenlerde ikizlerin resimin göndermiştin ya bana annemle msnde konuşurken gösterdim onada inan çok dua etti allah annelerine bağışlasın diye cadıyı çok beğendiler isimleri ne bunların dedi eymen dedimm cadının ismini hatırlıyamdım bir türlüü
ayy tabi yaaa nasıl aklıma gelmediiRabbim daha güzellerini sana versin inşallah canım hep öyle dua ediyorum. kızımız reyyan. ramazan da doğdu ya oruç tutanların gireceği cennet kapısının adı.
gelir gelir merak etme..editörler kabul edip silse bariimeraba kızlar nevbahar hoşgeldin bebişlere allah uzun ömürler sağlıklar versn
nurcik gelmemiş daha bu kız yaaaaa öldürecek beni bea
bir kaç sayfada geriyi okumadın herhal...bugünn topikçe resimlerimiz ekledikdeyeni gelen arkadaşta bilmeden alıntı yaptı ee tabi sonra nasıl sileceğini bilemedii...sonra kızlarlaa eteklerimiz tutşmuş gibi anlattık neyseki sildiyeni arkadaş..ama kamerin resmi ortada kaldı alıntı yapan arkadaş yorum yapıp çıkınca öyle kaldı
evet senin minoşlarda ulu ortada kalmıştı...ay minnoşlar da öyle oldu ya....neyse kamer kardeş on binden sonra biraz rahatlarsın başka sayfaya geçersek
meraba kızlar nevbahar hoşgeldin bebişlere allah uzun ömürler sağlıklar versn
nurcik gelmemiş daha bu kız yaaaaa öldürecek beni bea
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?