Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar merhaba ben eda 23 yaşındayım 9 aylık evliyim bebiş için tedavi oluyorum klomen kullandım ayın 21de ilk kontrolüm vardı hemen o gün iğne oldum ve progestona başladımayın 2sinde bitti ilaç son 2 günüm adet olmazsam bebiş var demekmiş Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın....

serdogmak madem bu kadar sıkılıyosun yaptır bi kan testi
hiç değilse rahatlarsın yazık kendine eziyet ediyosun

tuyaneda hoşgeldin canım yaşın çok genç evliliğinde çok yeni erken değilmi
tedaviye başlamak için herhangi bir rahatsızlığınmı var

sıkma canını sevda sol kasığındaki ağrı adet ağrısı olacak diye bi şey yok
hem biliyosun adet belirtisi ve hamilelik belirtisi arasında pek fark
yok şimdiden bozma moralini

yok canım adet ağrım bir hafta boyunca beni bu hale sokmazdı başka birşey var sanki kist falanda olabilir diye düşünüyorum bakalım yarına bir çıkayım da belli olur

tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonucuda güzel olur :CüvCüv:

tuyaneda hoşgeldin canım yaşın çok genç evliliğinde çok yeni erken değilmi
tedaviye başlamak için herhangi bir rahatsızlığınmı var

hoşbulduk ben daha çnce adet düzensizliği için tedavi görmüştüm ama yanlış tedavi uygulanmıştı ve yumurtalıklarım yeni doğmuş kız çocuğununki kadar olmuştu sonra tedavi ile düzeldi şimdi sadece sağ yumurtalıkta tembellik var onun için tedavi oluyorum bide bebekleri çocukları çok seviyorum arkadaşımında bu tedavi ile bebeği oldu 2 aylık oda çok heveslendirdi beni bide doktorda çok uzatma dedi ondan bende hemen olsun dedim...

kedersizim evde var pc ama biz evden nete girmiyoruz eşimle beraber otruyoruz
tv falan izliyoruz öyle geçiyo işte ........ sevda tatlım senin bugün karmsar günün sanırım nerden
çıkarıyosun kist var falan

hayırlı olsun canım inşallah bu ay mutlu haberi alırsın

gercekten yatmak ışe yaramıyor.allahım vermedı vermıyor.ınş umudumuzu kırmayalım duaya devam.sen nerede yaptırdın tedavını.buarada adım enıse.

belli başlı bazı durumlar haricinde yatmanın hiç bi faydası yok evet
benim doktorum eğer kalitesiz embryo ise ne yaparsan yap düşer istersen
hiç yataktan çıkma düşüğün çaresi yok demişti

kedersizim evde var pc ama biz evden nete girmiyoruz eşimle beraber otruyoruz
tv falan izliyoruz öyle geçiyo işte ........ sevda tatlım senin bugün karmsar günün sanırım nerden
çıkarıyosun kist var falan

hmm demek eşinle geçiriyorsun :asigim: en iyisini yapıyorsun canım alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…