inş. canım benim Rabbim dileyen herkese versin
kedersiz oldumu şimdi akşam sen geldiğinde biz gitmiş olucaz
uzanmakda ışe yaramadı kızlarrr ev dar geldı bugun bana
sıkma canını sevda sol kasığındaki ağrı adet ağrısı olacak diye bi şey yok
hem biliyosun adet belirtisi ve hamilelik belirtisi arasında pek fark
yok şimdiden bozma moralini
gercekten yatmak ışe yaramıyor.allahım vermedı vermıyor.ınş umudumuzu kırmayalım duaya devam.sen nerede yaptırdın tedavını.buarada adım enıse.uzanmakda ışe yaramadı kızlarrr ev dar geldı bugun bana
kızlar merhaba ben eda 23 yaşındayım 9 aylık evliyim bebiş için tedavi oluyorum klomen kullandım ayın 21de ilk kontrolüm vardı hemen o gün iğne oldum ve progestona başladımayın 2sinde bitti ilaç son 2 günüm adet olmazsam bebiş var demekmiş Rabbim çabalarımızı boşa çıkartmasın....
tuyaneda hoşgeldin canım yaşın çok genç evliliğinde çok yeni erken değilmi
tedaviye başlamak için herhangi bir rahatsızlığınmı var
uzanmakda ışe yaramadı kızlarrr ev dar geldı bugun bana
yani eğer bekleyecektik ama istersen sen yaptır bende senden cesaret alayım...
tedavin hayırlı olsun canım inşallah sonucuda güzel olur:CüvCüv:
yarın iknizde doğru tahlilekaydirigubbakcemile bizide merakta bırakmayınlmaz:
hoşbulduk ben daha çnce adet düzensizliği için tedavi görmüştüm ama yanlış tedavi uygulanmıştı ve yumurtalıklarım yeni doğmuş kız çocuğununki kadar olmuştu sonra tedavi ile düzeldi şimdi sadece sağ yumurtalıkta tembellik var onun için tedavi oluyorum bide bebekleri çocukları çok seviyorum arkadaşımında bu tedavi ile bebeği oldu 2 aylık oda çok heveslendirdi beni bide doktorda çok uzatma dedi ondan bende hemen olsun dedim...
gercekten yatmak ışe yaramıyor.allahım vermedı vermıyor.ınş umudumuzu kırmayalım duaya devam.sen nerede yaptırdın tedavını.buarada adım enıse.
kedersizim evde var pc ama biz evden nete girmiyoruz eşimle beraber otruyoruz
tv falan izliyoruz öyle geçiyo işte ........ sevda tatlım senin bugün karmsar günün sanırım nerden
çıkarıyosun kist var falan
sağlun kızlarr yaa valla rahatlatıyosunuz beni opuyorumnanaktan sabahtan beri çok gerildim.Birde dediğim gibi sol kasığıma ağrı giriyo bide adet ağrım sanki geliyo bir tuhafım hiç halim yok..Akşam olsunda eşimle güzelce konuşalım ne yapıcaz bir karar verelim hayırl
duşunclerını pozıtıf yond tutmaya çalış.benımde ağrılarım oldu.ama ben başından berı hep negatıf duşundum olmıycak gıbı ve oylede oldu.oyuzdn lutfen olumlu duşun.o ağrılar belkı gercekten hamılelık belırtılerıdır.testını nezaman yapıcan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?