Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Bende bahsedim canım

3,5 yıllık evliyim sadece 2,5 ay korundum ilk evlendiğimizde o zamandan beri hastane işlerindeyiz.Eşim de varikosel çıktı ameliyat oldu sayısı yükseldi ama yerince değildi şimdi gerçi yine düşük hemde çok :gitme: eşimin sayı ve hareketlilikte sorunu var.Bende şuan bir sorun yok bu ay aşılamayı düşünüyordukki test sonucumuz kötü çıkınca sanırım aşılamadan vazgeçiçez ve tüp bebeğe başlıcaz en kısa zamanda...

Geçmişi okurken gördüm sevdacım eşinin testi pek iyi çıkmamış galiba
bozma moralini sakın allah dermansız dert vermesin aşılama olmasa tüp bebek
olur çareler tükenmiş değil hem bilemeyizki belki hiç birine gerek kalmaz önümüzde
esra ve sibel gibi iki güzel örnek var biliyosun

canım ben burdayım geçmişi okudum bugün geç gelince konuşardan uzak kaldım
durucum evindedir herhalde izne çıkıcaktı galiba hazırlıklara başlamıştır

Evet ipeğim sonbuçlar kötü çıktı bakalaım daha doktorla görüşmedik inşallah gerek kalmaz dediğin gibi hepimiz için

inşallah canım herşey insanın planladığı gibi olmuyo seni anlıyorum
sen aşılama psikolojisine hazırlamıştın kendini şimdi moralin bozuldu tabi

aynen öyle canımm aşılamaya kendimi hazırlamıştım...
tüp bebeğe ne madden ne manen hazır değilim.Para her şekilde halledilir ama bedenen hazır hissetmiyorum kendimi

kızlar bende sabah yoktum ya ancak işleri toparladım... sevdacım bak ipeğinde dediği gibi önünde örnek biz varız... benim eşimin sayısı çok düşüktü... sibelinde eşinin morfolojisi 0 dı... ama rabbim isteyince oluyor inan...ben halen bile inanamıyorum.. ama eminin sizlerde en kısa zamanda hayırlı haberler vereceksiniz bize...

hiç sıkma canını bakalım doktor ne dicek bu işin uzmanı olan o
tüp bebek dersede kendini hazır hissedene kadar bir kaç ay beklersin
bu arada sende eşine çakşır otu yedirsene sen toparlanana kadar belki gerek bile kalmaz
bebiş gelir bu arada merak ettim abinin kızı ne durumda canım

amin canım inşallah bende bu aralar tedirginim büyük ihtimal
şeker ilacıda sürekli olarak kullanmaya başlıcam kardiyoloji bakalım ne diyecek
bugün ordaki randevumu iptal ettirmek zorunda kaldım cumaya kaldı orada da bi sorun çıkacak her şey alt üst olucak tedavim yarım kalıcak diye korkuyorum

sağlun kızlarr yaa valla rahatlatıyosunuz beni opuyorumnanaktan sabahtan beri çok gerildim.Birde dediğim gibi sol kasığıma ağrı giriyo bide adet ağrım sanki geliyo bir tuhafım hiç halim yok..Akşam olsunda eşimle güzelce konuşalım ne yapıcaz bir karar verelim hayırlısı

bugün belli olacaktı inan daha onları bile aramadım

sıkma canını sevda sol kasığındaki ağrı adet ağrısı olacak diye bi şey yok
hem biliyosun adet belirtisi ve hamilelik belirtisi arasında pek fark
yok şimdiden bozma moralini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…