Hoşgeldiniiiiiz bizim uğrlu topiğimizeeeezemuszemus ..Bende sanki öyle hissetim valla kedersizimin dediği gibii anne kokusu alıyorum sizdeeeeen..delikafadulden..hayırlısı olsuun
hoşgeldiniiiiiz bizim uğrlu topiğimizeeeezemuszemus ..bende sanki öyle hissetim valla kedersizimin dediği gibii anne kokusu alıyorum sizdeeeeen..delikafadulden..hayırlısı olsuun
BEN KAÇTIM gene geliriim yoruldum ayol beli koptuu haa yoruyosunuz beniiii...öptüüüüüüüüm
Ve şoyle salak bır sorunum var boyle şüphelı aylarımda hasteneye gıdıp kan testı yaptırıp negatıf sonucunu gormeden adet olamıyorum pıskolojık adet olamıyorum test yapıp eve gelınce adet oluyorum ayyy çok kotu yaaaaa
[sıze="2"]biz öyle hisediyoruz ama serdogmak arkadaşımız çok olumsuz düşünüyor :mymeka:[/sıze]
olumsuz duşunmuyorum aslında kendı ıçımde tamam dıyorum bu sefer uzulmıcem ama yıkılmaktan korkuyorum kıı sız daha ıyıbılırsınız galıba adet olunca uzulduğumde benı bır tek eşım anlamıyor
Sızlerın geçmışını yazan bır yer varmıdır kı sızlerı de tanıyabıleyım
[sıze="2"]aynen canım hepimiz yaşadık o hayal kırıklıklarını ne kadarda bu sefer üzlmüyecem desekte kendimizi kandırıyoruz ..benimde eşim daha çok gencz olur diyo çok takmıyor gibi fisfisfis[/sıze]
erkeklerin böyle bir durumu var nedense takmıyo gibi görünüyolar nasıl başarıyolarsa
benim eşimde öyle hatta hatırlarsanız geçen ay aşılama tutmayınca onun hali beni daha çok üzmüştü
çok kırılmıştım eşimin umursamaz tavrına
erkeklerin böyle bir durumu var nedense takmıyo gibi görünüyolar nasıl başarıyolarsa
benim eşimde öyle hatta hatırlarsanız geçen ay aşılama tutmayınca onun hali beni daha çok üzmüştü
çok kırılmıştım eşimin umursamaz tavrına
Yaa barı benım yazdığımın gıbı kısa özet kendınızı tanıştırıverın bana(((
serdogmak hoşgeldin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?