Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

BEN KAÇTIM gene geliriim yoruldum ayol beli koptuu haa yoruyosunuz beniiii...öptüüüüüüüüm

Hoşgeldiniiiiiz bizim uğrlu topiğimizeeeezemuszemus ..Bende sanki öyle hissetim valla kedersizimin dediği gibii anne kokusu alıyorum sizdeeeeen..delikafadulden..hayırlısı olsuun

biz öyle hisediyoruz ama serdogmak arkadaşımız çok olumsuz düşünüyor :mymeka:

hoşgeldiniiiiiz bizim uğrlu topiğimizeeeezemuszemus ..bende sanki öyle hissetim valla kedersizimin dediği gibii anne kokusu alıyorum sizdeeeeen..delikafadulden..hayırlısı olsuun

amınnn kızlarrr kendımı ıyı hıssetmeye başladım sayenızde ama galıba heveslenmeye başladım

eşım sırf heveslenmıyeyım dıye evde bu konuyu açtırmıyor adet gunumu sormadı bıle kımse ıle paylaşamıyordum duygularımı

BEN KAÇTIM gene geliriim yoruldum ayol beli koptuu haa yoruyosunuz beniiii...öptüüüüüüüüm

tamam canım iyi bak kendine ve sıpalarına görüşmek üzere öpüldünüzzzzzzzzopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

takma o kadar kafana psikolojin bozuk olursa her şey daha da zor olur

[sıze="2"]biz öyle hisediyoruz ama serdogmak arkadaşımız çok olumsuz düşünüyor :mymeka:[/sıze]

olumsuz duşunmuyorum aslında kendı ıçımde tamam dıyorum bu sefer uzulmıcem ama yıkılmaktan korkuyorum kıı sız daha ıyıbılırsınız galıba adet olunca uzulduğumde benı bır tek eşım anlamıyor

aynen canım hepimiz yaşadık o hayal kırıklıklarını ne kadarda bu sefer üzlmüyecem desekte kendimizi kandırıyoruz ..benimde eşim daha çok gencz olur diyo çok takmıyor gibi fisfisfis

erkeklerin böyle bir durumu var nedense takmıyo gibi görünüyolar nasıl başarıyolarsa
benim eşimde öyle hatta hatırlarsanız geçen ay aşılama tutmayınca onun hali beni daha çok üzmüştü
çok kırılmıştım eşimin umursamaz tavrına

yada biz üzlmüyelim diye öyle davranıyorlar

bızı uzmemek ıçın oyle davranıyorlar bız onlardan yuz bulamayınca onların yanıda uzulemıyoruz o da uzulduğunu bellı etse sureklı konuşucaz sureklı konu açılcak o zaman daha çok uzulcez belkı boyle kestırıp atıyorlar

kızlar ben şimdilik çıkıyorum çok yoruldum sabah 9 dan beri oturuyorum akşam yine uğrarım görüşmek üzere opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben başşlıyım o zaman evliliğimizde beş yıl bitti son 21 aydır bebek istiyoruz
ama bende hipotroidi ve insülin direnci var 2 aşılama yapıldı brinde hamile kalmıştım düşük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…