3 kılo falan versen daha güzel olur kamercim ama kılolu bir bayan değilsin tebrik ederim seni
:97::97::97::97::97::97::97:
hadi şimdi evde kimse yokkkk bırt bırt çekiyom walaaaa
ama kociş gelince nolecekkkkk nası tutacammmmmm:44::44::44:
ayy ne güzwel işte sizde kilomudiyorsunuz yaa
benim boy 1.60 kilomda 79 :78::78::78::78:
akşam millet zayıflamışsın didison zaman larda stres yaşadımya biraz ben stresliyken kilo veririm belkide varmişimdir emin deilim
ay çatladım gülmekten bırt bırt atıyon he asi
kocan gelincede wc ye koşarsın
sesiz sedasız sal gitsinn
aman koçiş yabancı değil boşver
canım bişi olmaz o zaman gelmez
ne güzel ne güzell bağırsaktaki gazlar çıkıyo demek ...eşin gelene kadar bitse barii
sessiz sedasız deeel kiii nurcikkk sanarsın kiiiiii inşaaattt çalışması içimdeeee:86::86::86:
sessiz sedasız deeel kiii nurcikkk sanarsın kiiiiii inşaaattt çalışması içimdeeee:86::86::86:
55 falan senınde ideal kılon canım dikkat et sonra önüne geçemezsin ve kiloda hamıle kalmayı engelliyor
kızlar bana müsade koçiş gelir 12 de yemek yapıcam patates yemeği ve makarna yapıcam hergün ne pişirsen diye düşünmekten bıktım vallahi
kızlar bana müsade koçiş gelir 12 de yemek yapıcam patates yemeği ve makarna yapıcam hergün ne pişirsen diye düşünmekten bıktım vallahi
afiyet olsun canım yemeğin güzel yine herzamanki gibikızlar bana müsade koçiş gelir 12 de yemek yapıcam patates yemeği ve makarna yapıcam hergün ne pişirsen diye düşünmekten bıktım vallahi
off off bekarken desne hepimiz ideal kilodaymışızz :97:ya canım sorma evlendiğimde tam 55 kiloydum ama evlendim bir sene geçti son durum bu işte hiç memnun değilim birde bölgesel kilo popom kocaman göbişte aynı hamile gibi
Bende zayıflamaya karar verdim tedaviye ara verdim pazartesi olumsuz sonuç alınca şimdi yürüyüş yapıyorum bide spor cd si var ondan yememede dikkat ediyorum bakalım ne olcak
şimdiye kadar gaz olmadıysa olmazz artık ben içtikten 10 dakka sonra çıkardım benim tek seferliktii :86: :86: :86: :86: Ama içimde dinamit patladı sanımmmgızlarrrrrrr şu gaz olayıyla beni korkutmayım ben iş yerindeyim allah korusun kaçıverirrrrrrabuuuuuuuuu işi bırakıp giderim vallaaaaaaaaaa
ben kocişimden çekinmem hiç bazen karnım ağrırı yazık karnıma masaj yapar hadi gaz çıkarda rahatla der bideeeeeeee
ama zart zurt da yapmam canım habire arada kaçanada yolu açık napiyimm o da yapıyooooooooo
afiyet olsun canım yemeğin güzel yine herzamanki gibi
off off bekarken desne hepimiz ideal kilodaymışızz :97:
Leydimin selamı vardı kızlarr aradıda beni
aleyküm selammmmmafiyet olsun canım yemeğin güzel yine herzamanki gibi
off off bekarken desne hepimiz ideal kilodaymışızz :97:
Leydimin selamı vardı kızlarr aradıda beni
şimdiye kadar gaz olmadıysa olmazz artık ben içtikten 10 dakka sonra çıkardım benim tek seferliktii :86: :86: :86: :86: Ama içimde dinamit patladı sanımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?