Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amann bi çıkamadım laf yetişrimektenn

Neyseee ben kaçarrr sizlere iyi muhabbetler
:))))))
kolay geslinn quzummmmmmmm

hımm ben su dahii içmemm cünupkenn
araştırmak lazım aslındaa

kıslarr uayndıı paşaaaaaaa

Tosticimmm en güzel kararı vermişsinizz inan bu şekilde eşinle konuşarak ikinizde daha mutlu günlr geçirmeye başlarsınız..zaten senin hissettiğin gibi bende hissediyorum zaten vakti gelince yine hamile kalacaksın canım

allah alalh ben nedne günah diye biliyorum hade bebği anladıkta yemek içmektedemi sakınca yokmuş :44:

ne güzel düşünmüşsünüz tostim arada bizde alıyoruz bu kararları emme çok uzun sürmüyor geri bozuluyor düşüncemiz özellikle benimmmmm

ne güzel düşünmüşsünüz tostim arada bizde alıyoruz bu kararları emme çok uzun sürmüyor geri bozuluyor düşüncemiz özellikle benimmmmm
aynen bende öyleyimm ...eşim ben konusunu açmadan o konuşmaz zaten benide pek konuşturmazz kestirip atar her seferinde :95::95::95::95:

allah alalh ben nedne günah diye biliyorum hade bebği anladıkta yemek içmektedemi sakınca yokmuş :44:

evet anacım ben çünkü cok dikkat ediyordum agzıma bişey koymuyordum o haldeyken ama bir namaz vaktini geçirmedikçe problem yokmu ya kızlar bizim dinimiz zor bir din değil bunlarda zamanla insanların cıkardıkları inanışlar bizim dinimiz kolaylık dini peygamber efendimiz ümmetime zor geleceğini düşünmeseydim 5 vakit namaz gibi günde 5 kere misvak kullanın derdim demiş fakat bizim işimizi zorlaştırmamak için bunu şart koşmamış bizim böyle bir dinimiz var çok şükür böyle şeyler ortaya şürerek insanları dinden soğutuyorlar

valla bilmiyordum bunu bazen ayıptır sölemesi ilişkiden sonra yıkanmadan eşim acıkıyor sakınnn diyorum sakın ekmeğe dokunma Adam hemen banyoya koşuyoo

valla bilmiyordum bunu bazen ayıptır sölemesi ilişkiden sonra yıkanmadan eşim acıkıyor sakınnn diyorum sakın ekmeğe dokunma Adam hemen banyoya koşuyoo

evet anacım ya bu meret insanı acıktıtrıyor niye öyle acaba hormonlarla alakalı bişey mi acaba

kızlar valla bu konular biraz değişik herkesin düşüncesi farklı olabiliyor tamam ekmek yemek olmaz belki ama su içiyorum ben çok efordan bazen boğazım kuruyor öksürük tutuyor mecbur içiyorum
antalyanın yazın sıcağında hiç te kolay deil yane1 kilo ter boşalıyo nerdeyse vücüt su istiyoooooooo

boğazın kuruyo dimek heee :86: :86: :86: :86: :86:

vallahi kamercim baya performansın yüksek desene o zaman

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....550 okudu
kamer...500

kedersiz...300okudu
nuray.......300
tubi..........300
tosti.........300 okudu
bebkdls....300
sevo..........200

selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100 okudu
asi.................100 okudu
leydimm....444

toplam....4094
kalan......350

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…