:))))))amann bi çıkamadım laf yetişrimektenn
Neyseee ben kaçarrr sizlere iyi muhabbetler
bende bu konuyu merak ediyordum kızlar bir müftünün hanımına sormuştum cünubken neler yapılır neler yapılmaz diye bir kere bir namaz vaktini o sekilde geçirmemek lazım o süre zafında bişeyler yiyip içebilirsin bebeğine bakabilirsin emzirebilirsin demişti çünkü sen gidip yıkanana kadar cocuk çatlar aglamaktan demişti bunun haram olmadıgını biliyorum ben
allah alalh ben nedne günah diye biliyorum hade bebği anladıkta yemek içmektedemi sakınca yokmuş :44:bende bu konuyu merak ediyordum kızlar bir müftünün hanımına sormuştum cünubken neler yapılır neler yapılmaz diye bir kere bir namaz vaktini o sekilde geçirmemek lazım o süre zafında bişeyler yiyip içebilirsin bebeğine bakabilirsin emzirebilirsin demişti çünkü sen gidip yıkanana kadar cocuk çatlar aglamaktan demişti bunun haram olmadıgını biliyorum ben
kızlar dün 9:30 da eşimde yatağımıza yattım sohbet edelim istedim
bebek konusunda da konuştum ben eşime artık bebek konusu bana cok cok önemli bir konu gibi gelmiyor dedim gerçekten dende böyle hissediyorum artık 2 . düşükten sonra 2. kez hamile kaldığım için cok sevindim her ne kadar kaybettiysemde yıne olacagını düşünüyorum belkide bundan kaynaklanıyor rahatlığım ama gerçekten çocuk meselesini cok öenmsemiyorum artık ve böyle düşündükçede kendimi rahat hissettikçede eşime yaklaşımım ve bakış açım cok cok daha farklılaştı diyebilirim eşimde aynı şeyi söylede bana alıştık galiba dedi 2. kez düşük olunca ve artık bebek konusu açılmayacak evimizde böyle bir karar aldık nasibimizde varsa olacaktır zaten
aynen bende öyleyimm ...eşim ben konusunu açmadan o konuşmaz zaten benide pek konuşturmazz kestirip atar her seferinde :95::95::95::95:ne güzel düşünmüşsünüz tostim arada bizde alıyoruz bu kararları emme çok uzun sürmüyor geri bozuluyor düşüncemiz özellikle benimmmmm
allah alalh ben nedne günah diye biliyorum hade bebği anladıkta yemek içmektedemi sakınca yokmuş :44:
valla bilmiyordum bunu bazen ayıptır sölemesi ilişkiden sonra yıkanmadan eşim acıkıyor sakınnn diyorum sakın ekmeğe dokunmaevet anacım ben çünkü cok dikkat ediyordum agzıma bişey koymuyordum o haldeyken ama bir namaz vaktini geçirmedikçe problem yokmu ya kızlar bizim dinimiz zor bir din değil bunlarda zamanla insanların cıkardıkları inanışlar bizim dinimiz kolaylık dini peygamber efendimiz ümmetime zor geleceğini düşünmeseydim 5 vakit namaz gibi günde 5 kere misvak kullanın derdim demiş fakat bizim işimizi zorlaştırmamak için bunu şart koşmamış bizim böyle bir dinimiz var çok şükür böyle şeyler ortaya şürerek insanları dinden soğutuyorlar
valla bilmiyordum bunu bazen ayıptır sölemesi ilişkiden sonra yıkanmadan eşim acıkıyor sakınnn diyorum sakın ekmeğe dokunmaAdam hemen banyoya koşuyoo
bilmemki canım ..sankim o şeyden sonra mide de boşalıyooevet anacım ya bu meret insanı acıktıtrıyor niye öyle acaba hormonlarla alakalı bişey mi acaba
boğazın kuruyo dimek heee :86: :86: :86: :86: :86:kızlar valla bu konular biraz değişik herkesin düşüncesi farklı olabiliyor tamam ekmek yemek olmaz belki ama su içiyorum ben çok efordan bazen boğazım kuruyor öksürük tutuyor mecbur içiyorum
antalyanın yazın sıcağında hiç te kolay deil yane1 kilo ter boşalıyo nerdeyse vücüt su istiyoooooooo
günaydın canım hoşgedlin ..gördüğün gibi turp gibiyizgünaydın kızlar nasılsınız bakalım
kızlar valla bu konular biraz değişik herkesin düşüncesi farklı olabiliyor tamam ekmek yemek olmaz belki ama su içiyorum ben çok efordan bazen boğazım kuruyor öksürük tutuyor mecbur içiyorum
antalyanın yazın sıcağında hiç te kolay deil yane1 kilo ter boşalıyo nerdeyse vücüt su istiyoooooooo
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
:82::82::82::82::82::82::82::82:boğazın kuruyo dimek heee :86: :86: :86: :86: :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?