aman be ablam sıkma canını yaaa akşamda ben tartıştımmm bana diyokiii herşeyden önemli demi senin şu bilgisayar diyooo aynı sigara gibi bağımlı yaptı sana kapattırıcam interneti diedi bu erkekler hep aynıııııııeşime kızdım biraz halim yok zaten hiç çok durgunluk var üstümde o söylendikçe sinir oldum çıktım
internetim de eksik kalsaymış bilgisayar karnıma yakınmış falan filan
dolabı aç ne varsa çıkar ye
saol ipekciğim hoşgeldin..
kalk kız aaaaaa aç durma valla bulantıların olunca hiç bişe yiysin gelmior ben aç aç duruom ne yesem midem bulanıor kalk kız ye benim içinnde ye....
sabah kahvaltısıııııııhoşgeldin canım
kahvaltımı öğle yemeğimi hangisini yapcan
tmm cnm kalkıyorum şimdiiiisaol ipekciğim hoşgeldin..
kalk kız aaaaaa aç durma valla bulantıların olunca hiç bişe yiysin gelmior ben aç aç duruom ne yesem midem bulanıor kalk kız ye benim içinnde ye....
hoşbulduk...asi kahvaltı yapmadıysan iç bi çorba olsun bitsin
aman be ablam sıkma canını yaaa akşamda ben tartıştımmm bana diyokiii herşeyden önemli demi senin şu bilgisayar diyooo aynı sigara gibi bağımlı yaptı sana kapattırıcam interneti diedi bu erkekler hep aynııııııı
ama ben biraz suyuna gittim eşimin bende karşılık verseydim şuan yanınızda olamazdım kapattırır mapattırır neme lazımmm
ozaman ben bi koşu gidiyimde karnımı doyuruyum ölüyom açlıktannnnnnnnn
sabah kahvaltısııııııı
tmm cnm kalkıyorum şimdiiii
oy oy kıyamam sanaaaa tmmm senin içinde yiyim ozamannnnn
kahvaltı yapmadım ablaaaa ama bi tabak hazırldaım kendime onu yemeye çalışıcammmm
çenem durursaaaaa
valla benimkide evde olduğu zaman burda takıldığım zaman hemn söyleniyo en iyismi onlar evde yokken girmek ..eşime kızdım biraz halim yok zaten hiç çok durgunluk var üstümde o söylendikçe sinir oldum çıktım
internetim de eksik kalsaymış bilgisayar karnıma yakınmış falan filan
genelde bende kavga sırasında susarım benden cevap alamayınca daha da sinir oluyoo :97:bzmkide kendi kendine konuştu hiç bişey demedim tartışmaya halim yok
valla benimkide evde olduğu zaman burda takıldığım zaman hemn söyleniyo en iyismi onlar evde yokken girmek ..
afiyet olsun canımkızlar yemek vakti yaklaşıyo yemepe kadar tefriciye okuyayım yarısındayım
yemekten sonra görüşürz
ne oldu sizin internetebenimkki bişey demezde bizdee internet yokkkkkkkkkkk varkende o tv seyreder ben bilgisayar odasında olurdum bişey demezdiiiiiii
selamünaleyküm kızlarr
benimkki bişey demezde bizdee internet yokkkkkkkkkkk varkende o tv seyreder ben bilgisayar odasında olurdum bişey demezdiiiiiii
yaparmı yapar canım daha önce yaptığı gibi en iyisi o yokken gir sendeakşam bi giriyim çıkıyım dedimmm amuuuuuuuuuuuuuu saymadığı laf kalmadıııııı
ben sesimi kapattım oturdummm yoksam neti kapattıracak diye korktummmm:18::18:
aleykümselamselamünaleyküm kızlarr
valla benimkide evde olduğu zaman burda takıldığım zaman hemn söyleniyo en iyismi onlar evde yokken girmek ..
selamünaleyküm kızlarr
afiyet olsun canım
ne oldu sizin internete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?