Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşime kızdım biraz halim yok zaten hiç çok durgunluk var üstümde o söylendikçe sinir oldum çıktım
internetim de eksik kalsaymış bilgisayar karnıma yakınmış falan filan
aman be ablam sıkma canını yaaa akşamda ben tartıştımmm bana diyokiii herşeyden önemli demi senin şu bilgisayar diyooo aynı sigara gibi bağımlı yaptı sana kapattırıcam interneti diedi bu erkekler hep aynııııııı
ama ben biraz suyuna gittim eşimin bende karşılık verseydim şuan yanınızda olamazdım kapattırır mapattırır neme lazımmm
dolabı aç ne varsa çıkar ye

ozaman ben bi koşu gidiyimde karnımı doyuruyum ölüyom açlıktannnnnnnnn

hoşgeldin canım

kahvaltımı öğle yemeğimi hangisini yapcan
sabah kahvaltısııııııı
saol ipekciğim hoşgeldin..

kalk kız aaaaaa aç durma valla bulantıların olunca hiç bişe yiysin gelmior ben aç aç duruom ne yesem midem bulanıor kalk kız ye benim içinnde ye....
tmm cnm kalkıyorum şimdiiii
oy oy kıyamam sanaaaa tmmm senin içinde yiyim ozamannnnn
hoşbulduk...asi kahvaltı yapmadıysan iç bi çorba olsun bitsin

kahvaltı yapmadım ablaaaa ama bi tabak hazırldaım kendime onu yemeye çalışıcammmm
çenem durursaaaaa

bzmkide kendi kendine konuştu hiç bişey demedim tartışmaya halim yok

eşime kızdım biraz halim yok zaten hiç çok durgunluk var üstümde o söylendikçe sinir oldum çıktım
internetim de eksik kalsaymış bilgisayar karnıma yakınmış falan filan
valla benimkide evde olduğu zaman burda takıldığım zaman hemn söyleniyo en iyismi onlar evde yokken girmek ..

benimkki bişey demezde bizdee internet yokkkkkkkkkkk varkende o tv seyreder ben bilgisayar odasında olurdum bişey demezdiiiiiii

valla benimkide evde olduğu zaman burda takıldığım zaman hemn söyleniyo en iyismi onlar evde yokken girmek ..

akşam bi giriyim çıkıyım dedimmm amuuuuuuuuuuuuuu saymadığı laf kalmadıııııı
ben sesimi kapattım oturdummm yoksam neti kapattıracak diye korktummmm:18::18:

muhabbet kocaları kesmeye gelmiş accıkda ben dökeyim içimi kızlar beni bu adam çok bunaltıor bi görseniz bacak bacak üstüne atma bebeğe zarar yan yatma düz yat efedime söleyim merdiven inip çıkartmaz dışarıya çıkarttmaz bugün burda pazar kuruldu çıkmaz bişeler almak istiorum yalnızda değilim annemle beraber ona bile izin vermio neymiş pzarda millet bana çarparmış düşürürmüş ay n komik adam ya bu adar sakınma diorum dr...da dior anlamıor hey allahım yawwwwwwwwwww

benimkki bişey demezde bizdee internet yokkkkkkkkkkk varkende o tv seyreder ben bilgisayar odasında olurdum bişey demezdiiiiiii

seninki pek olumlu bi eş maşşaaalllahhh
saç boyar bilgisayarına bişe demez oh oh maşşaallahhhh
öle eşi bulamıyanlarrr var kamerimmmm

afiyet olsun canım

ne oldu sizin internete

yoktu ki zaten nurcikim telefondan bağlanıyodum bir ara oda artık bağlanmıyor tarifesini değiştirmiş eşim telefonunun
bağlansada zaten adamı kanser ediyodu kopuyo felan 3 saate bir sayfaya giriyo gereksiz bişey zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…