naaapptıınnnnnn asiiiiaman canımmm nolurr dikkat et bakk daha hamile kalacan inş. o zaman çok zorlanırsınn daha genceciksin daha kolay verirsin
varsın 5 kilo fazlan olsun ne olecek ..çok çookkk thanksssssss nurcancımm bi 5 kilo versem çok iyi olacak ama nerdeeee bu iştahla zor vallaa
bendeee40 mııııııııııııııııııııııııı
ne güzel be ablammmmm ben 44 - 46 giyiyorummmmm
bizim kemiklerimiz iri birkermmnaaapptıınnnnnn asiiiiaman canımmm nolurr dikkat et bakk daha hamile kalacan inş. o zaman çok zorlanırsınn daha genceciksin daha kolay verirsin
asicimmm kızmadın demi kafana vurdum diyee gel bi öpeyim senii ablacımm yaklaş yaklaşş
varsın 5 kilo fazlan olsun ne olecek ..
bendeee
bizim kemiklerimiz iri birkermm
ablam dedimyaaaaaaaa ama hiç belli etmiyorum walla bakkkkkk
ama tabiki boş boş durmuyom yaaa yapıyorum kendimce diyet
bildiğin çıbık kraker ıyyyysana sölüyorum ama sanki ben kendi boğazımı tututomuyum allahtan ben evlenene kadar yiyip yiyp kilo almayanlardandım ne hikmetse evleneince herkez gibi ben de 5 6 kilo aldım ama gene yaşıma göre iyi kilom kadına acıık kilo yakışıyoo demii amaa ne oooo ölee tahta gibii
sana sölüyorum ama sanki ben kendi boğazımı tututomuyum allahtan ben evlenene kadar yiyip yiyp kilo almayanlardandım ne hikmetse evleneince herkez gibi ben de 5 6 kilo aldım ama gene yaşıma göre iyi kilom kadına acıık kilo yakışıyoo demii amaa ne oooo ölee tahta gibii
bahnemiz çok dimi:)) senin pco benim iri kemiklerrbenim bahanemde pco olmam yoksa ben hiççç bişey yemem
benimde bahanemmm kemiğim iriiii :86::86:bahnemiz çok dimi:)) senin pco benim iri kemiklerr
kızlar ben çıkıyorum biraz görüşürüz
OHANNZİYOOOOO
kadın dediğin böle olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benimde bahanemmm kemiğim iriiii :86::86:bahnemiz çok dimi:)) senin pco benim iri kemiklerr
kızlar ben çıkıyorum biraz görüşürüz
kadın dediğin böle olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?