Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ahhhh ablam yaaaa allahım en kısa zamanda versin bebeğinizi inşallah yarabbimm beni de duygulandırdın benim de son tedavide olmayınca eşimle sarılıp dakikalarca ağlamıştıkk

daha iyi olur abşlanla çıkman hem senden daha tecrübeliir ne kadarda not ettiysen eksik çıkacak görürsün
anasıda ne asil ne asil
aaa pardon asii diyecektimm

sorma kadın evi ortaya döktü cam kapı perde halılar neler neler temizletti bana malum herzaman bulamıyor gelinini ama bugün kurtuldum gezmeden sonra annemlerle köye gideceğim artık annemlerde kalırım hafta sonu köyde olacam hafta içi döneriz inş. yine katılırım sohbetlere

bu arada bişey diyecem bizim sayfa 10binleri geçti editörle görmüyormu bizi ne zaman yeni sayfaya transefer edeckler acaba :97:

bu aradaa benim boy 1 65 (ama benden kısalar 1 67 yim falan diyo sinir oluyorum) kilo 64 olduu evlenmeden 57 58 diii

bazı kaynanalr gelini köle diye alıyor zaten benimkide öyleee
bu aradaa benim boy 1 65 (ama benden kısalar 1 67 yim falan diyo sinir oluyorum) kilo 64 olduu evlenmeden 57 58 diii
kilon gayet güzel

deme kızzzzzz way cadı wayyyyyyy
ellerine sağlık cnm senindeeeee pek bi temiz olmuştur evi kayganayınnn
bu arada bişey diyecem bizim sayfa 10binleri geçti editörle görmüyormu bizi ne zaman yeni sayfaya transefer edeckler acaba :97:

boşverrrrrrrr

çok çookkk thanksssssss nurcancımm bi 5 kilo versem çok iyi olacak ama nerdeeee bu iştahla zor vallaa

asicimmm kızmadın demi kafana vurdum diyee gel bi öpeyim senii ablacımm yaklaş yaklaşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…