oyyyyyyyy yirim ben onun odasını yaaaaaaaaaaa maşşaaallahhh
evinizin neşesi geliyo desene ablam yaaa allahım bizede yaşatsın inşaallahhh bu güzel duyguları yaaaaa:85::85::85:
geçenlerde eşimle ben bi dalmışız konuya çocuk odası üzerine konuştuk ay bi duygulandım ağlamamak için kendimi zor tuttum ama eşimde zor tuttuuuuuuuuu birden 2 mizde bi patladık sarıldık ağladık wallaaaaa
daha iyi olur abşlanla çıkman hem senden daha tecrübeliir ne kadarda not ettiysen eksik çıkacak görürsünkanki tedbirli bi cüce olarak ihtiyaç listesi hazırladım ona göre alışveriş yapıyorum ama fırsat olmadı
bir türlü ankaraya gittik iki haftta ablam annemi kontrole götürdü bu hafta gün var haftaya inşallah
eminönüne gidip alırız ablamı beklediğim için alamadım
aaa pardon asii diyecektimmanasıda ne asil ne asil
pınar niye sesin çıkmıyor canım sohbete katıl
ahhhh ablam yaaaa allahım en kısa zamanda versin bebeğinizi inşallah yarabbimm beni de duygulandırdın benim de son tedavide olmayınca eşimle sarılıp dakikalarca ağlamıştıkk
burdayımmmmgeçmişi okuyorummmmm hem güldüm hem üzüldümmm
bazı kaynanalr gelini köle diye alıyor zaten benimkide öyleeesorma kadın evi ortaya döktü cam kapı perde halılar neler neler temizletti bana malum herzaman bulamıyor gelinini ama bugün kurtuldum gezmeden sonra annemlerle köye gideceğim artık annemlerde kalırım hafta sonu köyde olacam hafta içi döneriz inş. yine katılırım sohbetlere
kilon gayet güzelbu aradaa benim boy 1 65 (ama benden kısalar 1 67 yim falan diyo sinir oluyorum) kilo 64 olduu evlenmeden 57 58 diii
bu aradaa benim boy 1 65 (ama benden kısalar 1 67 yim falan diyo sinir oluyorum) kilo 64 olduu evlenmeden 57 58 diii
deme kızzzzzz way cadı wayyyyyyysorma kadın evi ortaya döktü cam kapı perde halılar neler neler temizletti bana malum herzaman bulamıyor gelinini ama bugün kurtuldum gezmeden sonra annemlerle köye gideceğim artık annemlerde kalırım hafta sonu köyde olacam hafta içi döneriz inş. yine katılırım sohbetlere
bu arada bişey diyecem bizim sayfa 10binleri geçti editörle görmüyormu bizine zaman yeni sayfaya transefer edeckler acaba :97:
ama kimse inanmıyo 64 kilo olduğumaa 36 bedendim şimdi 40 oluyoo
ah kızlar şu kilodan bahsetmeyin ben daha börek yiycem benim kilo 87 boy 1.65 sakın kilomla ilgili yorum yapmayın
40 mııııııııııııııııııııııııı
ne güzel be ablammmmm ben 44 - 46 giyiyorummmmm
amin canım inşallahinşallahh ablam inaşşaallah sağ salim al yavrunu kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?