Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

mobilyayı krem bordo beğendik eşimle duvar kağıtları da bir duvar miki fareli falan çizgi film karkatrleri olan bir kağıt seçtik diğer duvarada bulut desenli seçtik
SÜPERRRRR gözümde canlandırdımda gerçekten güzel şirin bişey olacak yakışır ömer paşamızaa..halı ve perde de gerekiyo o karakterlere göree

asi sana kolay gelsin biliyorsun kayseride oturmalar ağır oluyor çeşit çok yapılıyor misafir gitmesi kolay ve güzel oluyor ama misafir kabulu yorucu oluyor allah kolaylık versin canım

kankim çantanı da hazırlarsın demişsiniyi diyon da çantayı hazırlamak içine koyacaklarımızı almak lazım ben daha kendim için bi şey almadım ki

mobilyayı krem bordo beğendik eşimle duvar kağıtları da bir duvar miki fareli falan çizgi film karkatrleri olan bir kağıt seçtik diğer duvarada bulut desenli seçtik

oyyyyyyyy yirim ben onun odasını yaaaaaaaaaaa maşşaaallahhh
evinizin neşesi geliyo desene ablam yaaa allahım bizede yaşatsın inşaallahhh bu güzel duyguları yaaaaa:85::85::85:
geçenlerde eşimle ben bi dalmışız konuya çocuk odası üzerine konuştuk ay bi duygulandım ağlamamak için kendimi zor tuttum ama eşimde zor tuttuuuuuuuuu birden 2 mizde bi patladık sarıldık ağladık wallaaaaa

asi sana kolay gelsin biliyorsun kayseride oturmalar ağır oluyor çeşit çok yapılıyor misafir gitmesi kolay ve güzel oluyor ama misafir kabulu yorucu oluyor allah kolaylık versin canım

evet cnm gerçektende misafir ağırlamak kolay değillllll ama napalım gelen gidende iyi oluyo yaaaaaa
senide beklerim birgünnnnn

SÜPERRRRR gözümde canlandırdımda gerçekten güzel şirin bişey olacak yakışır ömer paşamızaa..halı ve perde de gerekiyo o karakterlere göree

inşallah güzel olur istediğim gibi mavi olsaydı ben maviyi severim mavi olsun diyecektim kartelada en güzel bordoydu onu seçtik inşallah çok koyu olmaz gerçi eşim koyu dersen kpakları değiştiririz dedi mobilya gelsin oda yerleşsin halı avize ve perdeye öyle bakarım ....darısı başınıza canım inşallah sizin de bu maceralarınızı dinlicez

kankim çantanı da hazırlarsın demişsiniyi diyon da çantayı hazırlamak içine koyacaklarımızı almak lazım ben daha kendim için bi şey almadım ki
ohoo kankimm neyi bekliyorsun sen zaman daralıyo diyorumm, su gibi geçiyo günlerr bu hafta eksiklerini bir yere not et pazarda alacaklarını ayrı mağazada alacaklarını ayrı not edersin ..elini çabuk tutsan iyi olacakk

asi yapma lütfenn ..ipekte en az bizim gibi umutsuzdu oda sadece hayalini kurabiliyordu bak rabbim verincee oluyo zamanla.. kaderimizde varsa er yada geç yaşıyacaz bizde bunları elbet

Son düzenleme:
benim eşim bebektn hiç bahsetmez nerde benimle ağlayacak ama ben sürekli bahsederim hiç unutturmam ona eksiğimizi

benim eşimde normalde bahsetmez ama benim çene yine durmadı tv de çocuk odası gördük bende başladım bizimki de şöle şöle olur artık diye benim gözüm doldu tabi eşimde kendini zor tuttu ama onunda gözü doldu farkındayım bi sarıldım eşimeeee ben zaten salya sümük eşimde yazık iyice akmış gözünden yaşşş oy kurban olurum ben onu vereneeeee

inşallah gelecek o günler bizde sizin gibiydik hiç inanamıyoduk bu günlerin geleceğine bak şimdi
hazırlık yapıyoruz inşallah sağ salim kucağımızada alırız

yok bence bordo rengi maviden daha güzel daha asil durur ömerede bu yakışır annesi gibi asil olacak inşallah

kanki tedbirli bi cüce olarak ihtiyaç listesi hazırladım ona göre alışveriş yapıyorum ama fırsat olmadı
bir türlü ankaraya gittik iki haftta ablam annemi kontrole götürdü bu hafta gün var haftaya inşallah
eminönüne gidip alırız ablamı beklediğim için alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…