ayenen öylee ne kadarda çekilmez olsalarda bazenn, onlarsız hayatta çekilmez olurdu
SÜPERRRRR gözümde canlandırdımda gerçekten güzel şirin bişey olacak yakışır ömer paşamızaa..halı ve perde de gerekiyo o karakterlere göreemobilyayı krem bordo beğendik eşimle duvar kağıtları da bir duvar miki fareli falan çizgi film karkatrleri olan bir kağıt seçtik diğer duvarada bulut desenli seçtik
mobilyayı krem bordo beğendik eşimle duvar kağıtları da bir duvar miki fareli falan çizgi film karkatrleri olan bir kağıt seçtik diğer duvarada bulut desenli seçtik
asi sana kolay gelsin biliyorsun kayseride oturmalar ağır oluyor çeşit çok yapılıyor misafir gitmesi kolay ve güzel oluyor ama misafir kabulu yorucu oluyor allah kolaylık versin canım
SÜPERRRRR gözümde canlandırdımda gerçekten güzel şirin bişey olacak yakışır ömer paşamızaa..halı ve perde de gerekiyo o karakterlere göree
ohoo kankimm neyi bekliyorsun sen zaman daralıyo diyorumm, su gibi geçiyo günlerr bu hafta eksiklerini bir yere not et pazarda alacaklarını ayrı mağazada alacaklarını ayrı not edersin ..elini çabuk tutsan iyi olacakkkankim çantanı da hazırlarsın demişsiniyi diyon da çantayı hazırlamak içine koyacaklarımızı almak lazımben daha kendim için bi şey almadım ki
oyyyyyyyy yirim ben onun odasını yaaaaaaaaaaa maşşaaallahhh
evinizin neşesi geliyo desene ablam yaaa allahım bizede yaşatsın inşaallahhh bu güzel duyguları yaaaaa:85::85::85:
geçenlerde eşimle ben bi dalmışız konuya çocuk odası üzerine konuştuk ay bi duygulandım ağlamamak için kendimi zor tuttum ama eşimde zor tuttuuuuuuuuu birden 2 mizde bi patladık sarıldık ağladık wallaaaaa
benim eşim bebektn hiç bahsetmez nerde benimle ağlayacak ama ben sürekli bahsederim hiç unutturmam ona eksiğimizi
oyyyyyyyy yirim ben onun odasını yaaaaaaaaaaa maşşaaallahhh
evinizin neşesi geliyo desene ablam yaaa allahım bizede yaşatsın inşaallahhh bu güzel duyguları yaaaaa:85::85::85:
geçenlerde eşimle ben bi dalmışız konuya çocuk odası üzerine konuştuk ay bi duygulandım ağlamamak için kendimi zor tuttum ama eşimde zor tuttuuuuuuuuu birden 2 mizde bi patladık sarıldık ağladık wallaaaaa
yok bence bordo rengi maviden daha güzel daha asil durur ömerede bu yakışır annesi gibi asil olacak inşallahinşallah güzel olur istediğim gibi mavi olsaydı ben maviyi severim mavi olsun diyecektim kartelada en güzel bordoydu onu seçtik inşallah çok koyu olmaz gerçi eşim koyu dersen kpakları değiştiririz dedi mobilya gelsin oda yerleşsin halı avize ve perdeye öyle bakarım ....darısı başınıza canım inşallah sizin de bu maceralarınızı dinlicez
ohoo kankimm neyi bekliyorsun sen zaman daralıyo diyorumm, su gibi geçiyo günlerr bu hafta eksiklerini bir yere not et pazarda alacaklarını ayrı mağazada alacaklarını ayrı not edersin ..elini çabuk tutsan iyi olacakk
asi yapma lütfenn ..ipekte en az bizim gibi umutsuzdu oda sadece hayalini kurabiliyordu bak rabbim verincee oluyo zamanla kaderimizde varsa elbet er yada geç yaşıyacaz bu bizde bunları
yok bence bordo rengi maviden daha güzel daha asil durur ömerede bu yakışır annesi gibi asil olacak inşallah
inşallah gelecek o günler bizde sizin gibiydik hiç inanamıyoduk bu günlerin geleceğine bak şimdi
hazırlık yapıyoruz inşallah sağ salim kucağımızada alırız
kızlar gidip bir yemek koyayım ocağa
pınar niye sesin çıkmıyor canım sohbete katıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?