Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

elifcim pek anlamıyorum bunları ama bazıları düşük bazıları yüksek çıkmış onlarda kandaki mikroplar falan olabilir canım

bakıyım dididm ama kimseler kalmamış bende anamıyorum elif ipek görseydi yorum yapabilirdi belki
neyse çıktım bende sevooooo sana bana kolay gelsin bacımmm çalış çalış çalış gündüz işte çalış gece sahalarda ne olacak halimiz bilmemeeeeee

bikaç şey bulup ekledim ama çıkmışsın gelince belki okursun

WBC: White Blood Cells (Beyaz kan hücrelerinin lökosit-sayısı)
Vücudun savunmasında ve bağışıklığında görevlidir. Normal bir insanda yaşla değişmekle birlikte, normal akyuvar sayısı 4000-10000/mm3’dur.

NE%: Nötrofil Yüzdesi
Nötrofiller : Bu hücrenin ana işlevi, vücuda zararlı olan yabancı materyalleri bulmak ve tahrip etmektir. Bulduğu yabancı materyali, fagositoz denen bir yöntemle içine alır ve içindeki çeşitli enzimlerle tahrip eder. kon ya index cop yri g ht

LY%: Lenfosit Yüzdesi
Lenfositler : Bu hücreleri bağışıklık yanıtının humoral kısmını oluştururlar. Çok çeşitli fonksyonlara sahip bu hücrelerin en temel işlevi, mikroorganizmaları tanıyıp, onlara karşı antikor yapımını gerçekleştirmektir.

GLU: Glikoz
Karbonhidrat metabolizmasının değerlendirilmesinde kullanılır. Açlık kan şekeri olarak ölçülür.

bugün dışarda işlerim vardı ama hava yağmurlu çok soğuk o yüzden işyerindeyim patronda yok ama şansıma sizlerde yoksunuzz
sormaaa devamlı çalışıyosss bi tek uyursak boşuz yaniii

piiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt ben geldimmmmmmmm

slm herkes nasıl durum bildiripçıkıyorum kusura bakmayın deli kızın gebeliğide deli gidiyo çok şükür bunada şiddetli ağrılarım olduğu için istirahat verildi bu aklşam tekrar hast.gidicem bu arada hast.yatmak istemediğim için gidip geliyoruz öyle takip yapılıyo allah herkese herşeyin en hayırlısını versin gelemiyorum tel yasaklandı arayamıyorum ama inanın hep aklımdasınız duamdasınız kendim için sadece yavrumu sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almayı diliyorum kamer tefriciye bitti nurcik aldığım selevatı şerifleri tamamladım allah kabul etsin çoköpüyoru m canlarımmmm çok özledim sizi ama inşallah geçicek son olarak dün geceye kadart bulantılardan ağlarken bugün hiç bişey olmadı aaaaaa dedim bebeyemi bişeyoldu anlayamadım bi türlü allah korusun ayrıca anlam veremediğim bir şeyde son adetime göre hesaplayınca 12.haftaya girmiş görünüyorum ama daha dün 10 hafta 4 günlük çıktı bi halt anlamadım bu işten allahtan hayırlısı bu sıpayı allah kucağıma almak nasip ederse inşallah yandıki ne yandı neyse kaçtım ben herkesi ayrı ayrı çok çok çok öprerekk

diğer topiğede göz atayım sonra kaçayım allaha emanetsiniz hatun gğüzeller

canım maalesef bende yorumlayamam daha o kadar olmadım bazı şeylerin anlamını bile bilmiyorum hem hamilelikte kimi değerlerin düşük kimilerinin yüksek olması normal olabiliyo benimde sınırın altında ve üstünde çıkan değerlerim oluyo ama doktor gayet iyi diyo
tubiş geçmiş olsun...son adet tarihini doktor ne dediyse onu kabul et hiç kafanı bulandırma tüp bebek olduğu için benim son adet tarihimde doktor kendince bir hesapla oynama yapmıştı eğer sendede öyle bi şey varsa son asdetin doktorun dediği trih oluyo

kızlarrrr napıyosunuz canlarrrrrr gelen giden yok gene ipekkkkkkkk odanız hayırlı olsun canım paşa sağlıkla doğup gelsin kurulsun odasına ayyyyyy gözümde canlandırdım şimdik ya ne küsel emzirmek için koltukta koyacakmısın odayaaaaa
tubiş gemiş ceeeeeeeee eeeeeeee diyip getmişşşş bulantıların yavaştan geçiyor heralde tubişş haydi gözün aydın canımmmmm bu ağrılar neden oluyor aceba ya bukadar
sevo güle güle
asi selam sanada canımmmmmmm

kızlar diğer topicte benden 2 hafta ileride olan arkadaş ne yazıkki yarın kürtaj olucakmış 2 li testte bir sürü sorun çıkmış ben çok kötü oldum biliyorum allah ne demişse o olur ama kaldırabilirmiyim çok zor allahım kimseye böle bi acoı yaşatmasın galiba en zoruda bu
ben veledimi dün gördüm hareketleri başlamıştı kıpır kıpırdı ama bu herşeyin yolunda olduğu anlamınagelmiyo demi acaba şimdi ayrıntılı ultrasona girsem belli olmazmı ben 2 hafta nasıl beklerim:18:fffffffff
neyse çıktım ben şiştim yaaa

tubişşşş hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzm yaaa bende diyorum bi hamile kalıyım da ne yiyim ne içiyim diyorum demeyim demiiiiiiiiiiiiii

amin canım darısı başınıza koltuk için eğer yer olursa koyarım

sağol ipem tarihten filan geçtim ama bu ağrılar beni korkutmaya başladı dikkat ediyorum şükür kimse bu kadar yoğun yaşamadı beni uyutmuyo yğürütmüyo özellikle bi kaç gündür yoğunlaştı yine doktorda kanama yok ama ağrı olması tehlike deyince iyice korkmaya başladım allah herşeyin hayırlısını versin

bilemedim kamer bilemedim nedir bu ağrılar tatalamaz oldum artık bişeyden allaha çok şükür yinede
neyse kızlar görüşmek üzere

ah canım ya herşeyi kendine yontuyosun hemen bunlar çok düşük ihtimaller allah korusun getirme aklına öyle şeylerrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…