bakıyım dididm ama kimseler kalmamış bende anamıyorum elif ipek görseydi yorum yapabilirdi belki
neyse çıktım bende sevooooo sana bana kolay gelsin bacımmm çalış çalış çalış gündüz işte çalış gece sahalarda ne olacak halimiz bilmemeeeeee
piiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşştttttttttttttttttttttt ben geldimmmmmmmm
hoşgeldin dilber dudaklımgeldimi kaynananlar bakayım
hoşbuldukkkk vezir parmağımmmm
yok anam yok gelmedilerrrrr
ayyy işlere daldımm istek hiç bitmiyokiii
demek vezir parmağııı :))))) benden de ne olur haa
aman boşver gelmesinler
canım maalesef bende yorumlayamam daha o kadar olmadımbakıyım dididm ama kimseler kalmamış bende anamıyorum elif ipek görseydi yorum yapabilirdi belki
neyse çıktım bende sevooooo sana bana kolay gelsin bacımmm çalış çalış çalış gündüz işte çalış gece sahalarda ne olacak halimiz bilmemeeeeee
slm herkes nasıl durum bildiripçıkıyorum kusura bakmayın deli kızın gebeliğide deli gidiyoçok şükür bunada şiddetli ağrılarım olduğu için istirahat verildi bu aklşam tekrar hast.gidicem bu arada hast.yatmak istemediğim için gidip geliyoruz öyle takip yapılıyo allah herkese herşeyin en hayırlısını versin gelemiyorum tel yasaklandı arayamıyorum ama inanın hep aklımdasınız duamdasınız kendim için sadece yavrumu sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almayı diliyorum kamer tefriciye bitti nurcik aldığım selevatı şerifleri tamamladım allah kabul etsin çoköpüyoru m canlarımmmm çok özledim sizi ama inşallah geçicek son olarak dün geceye kadart bulantılardan ağlarken bugün hiç bişey olmadı aaaaaa dedim bebeyemi bişeyoldu anlayamadım bi türlü allah korusun ayrıca anlam veremediğim bir şeyde son adetime göre hesaplayınca 12.haftaya girmiş görünüyorum ama daha dün 10 hafta 4 günlük çıktı bi halt anlamadım bu işten allahtan hayırlısı bu sıpayı allah kucağıma almak nasip ederse inşallah yandıki ne yandı neyse kaçtım ben herkesi ayrı ayrı çok çok çok öprerekk
slm herkes nasıl durum bildiripçıkıyorum kusura bakmayın deli kızın gebeliğide deli gidiyoçok şükür bunada şiddetli ağrılarım olduğu için istirahat verildi bu aklşam tekrar hast.gidicem bu arada hast.yatmak istemediğim için gidip geliyoruz öyle takip yapılıyo allah herkese herşeyin en hayırlısını versin gelemiyorum tel yasaklandı arayamıyorum ama inanın hep aklımdasınız duamdasınız kendim için sadece yavrumu sağlıklı ve hayırlı bi şekilde kucağıma almayı diliyorum kamer tefriciye bitti nurcik aldığım selevatı şerifleri tamamladım allah kabul etsin çoköpüyoru m canlarımmmm çok özledim sizi ama inşallah geçicek son olarak dün geceye kadart bulantılardan ağlarken bugün hiç bişey olmadı aaaaaa dedim bebeyemi bişeyoldu anlayamadım bi türlü allah korusun ayrıca anlam veremediğim bir şeyde son adetime göre hesaplayınca 12.haftaya girmiş görünüyorum ama daha dün 10 hafta 4 günlük çıktı bi halt anlamadım bu işten allahtan hayırlısı bu sıpayı allah kucağıma almak nasip ederse inşallah yandıki ne yandı neyse kaçtım ben herkesi ayrı ayrı çok çok çok öprerekk
kızlarrrr napıyosunuz canlarrrrrr gelen giden yok gene ipekkkkkkkk odanız hayırlı olsun canım paşa sağlıkla doğup gelsin kurulsun odasına ayyyyyy gözümde canlandırdım şimdik ya ne küsel emzirmek için koltukta koyacakmısın odayaaaaa
tubiş gemiş ceeeeeeeee eeeeeeee diyip getmişşşş bulantıların yavaştan geçiyor heralde tubişş haydi gözün aydın canımmmmm bu ağrılar neden oluyor aceba ya bukadar
sevo güle güle
asi selam sanada canımmmmmmm
sağol ipem tarihten filan geçtim ama bu ağrılar beni korkutmaya başladı dikkat ediyorum şükür kimse bu kadar yoğun yaşamadı beni uyutmuyo yğürütmüyo özellikle bi kaç gündür yoğunlaştı yine doktorda kanama yok ama ağrı olması tehlike deyince iyice korkmaya başladım allah herşeyin hayırlısını versintubiş geçmiş olsun...son adet tarihini doktor ne dediyse onu kabul et hiç kafanı bulandırma tüp bebek olduğu için benim son adet tarihimde doktor kendince bir hesapla oynama yapmıştı eğer sendede öyle bi şey varsa son asdetin doktorun dediği trih oluyo
bilemedim kamer bilemedim nedir bu ağrılar tatalamaz oldum artık bişeyden allaha çok şükür yinedekızlarrrr napıyosunuz canlarrrrrr gelen giden yok gene ipekkkkkkkk odanız hayırlı olsun canım paşa sağlıkla doğup gelsin kurulsun odasına ayyyyyy gözümde canlandırdım şimdik ya ne küsel emzirmek için koltukta koyacakmısın odayaaaaa
tubiş gemiş ceeeeeeeee eeeeeeee diyip getmişşşş bulantıların yavaştan geçiyor heralde tubişş haydi gözün aydın canımmmmm bu ağrılar neden oluyor aceba ya bukadar
sevo güle güle
asi selam sanada canımmmmmmm
kızlar diğer topicte benden 2 hafta ileride olan arkadaş ne yazıkki yarın kürtaj olucakmış 2 li testte bir sürü sorun çıkmış ben çok kötü oldum biliyorum allah ne demişse o olur ama kaldırabilirmiyim çok zor allahım kimseye böle bi acoı yaşatmasın galiba en zoruda bu
ben veledimi dün gördüm hareketleri başlamıştı kıpır kıpırdıama bu herşeyin yolunda olduğu anlamınagelmiyo demi acaba şimdi ayrıntılı ultrasona girsem belli olmazmı ben 2 hafta nasıl beklerim:18:fffffffff
neyse çıktım ben şiştim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?