kızlar bende çıktım haydi görüşürüz wc ye gidicem sonrada tefriciyeleri bitirmeye çalışıyım daha çok var haydi görüşürüz yarın duaya gelin olurmu
tubişşşş hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzm yaaa bende diyorum bi hamile kalıyım da ne yiyim ne içiyim diyorum demeyim demiiiiiiiiiiiiii
tam asnin mesajını yazarken eşim geldi ara verdim spora gitti tekrar girip asinin mesajını tamamladım
bu arada herkes gitmiş :26:
tam asnin mesajını yazarken eşim geldi ara verdim spora gitti tekrar girip asinin mesajını tamamladım
bu arada herkes gitmiş :26:
ablam yakalandın mı yoksam eşineeeeee:26::26:
yok yakalanmadım yakalansamda bi şey farketmez ben onu ihmal etmiyorum o evdeyken burada olmuyorum evde hiç bir iş eksk değil bana ambargo koyamaz kusura bakmasın bütün ne bulup neyle
vakit geçiricem
herkesi akşam telaşı aldı asi ...bende çıkıyorum yemek hazıırlığına başlamam lazım iyi akşamlar canım
ben işte o hatayı yapıyorum o evdeyken akşam bilgisayarı açmadan yapamıyorummmm
bende ihmal etmeyim kocişiiiii bariiiiiii gündüz nasıl olsa takılıyorum burdaaaa
alınma bana sakın ama ona ben karşıyım canım eşin evdeyken girmemek lazım sonra o tv ye sen pc ye bakmaktan yıllar içinde birbirinizden uzaklaşırsınız ne gerek var eşin gelmiş otur yanında o girse emin ol sende istemezsin benim eşimde eğer yazmasıgereken yazıları varsa açıyo evdeyken keyif için açmıyo ben çpok karşıyım
sağolcanım beğendinmi ben yine sökmek üzereyim içime sinmedii..asıl sahibi görsün diye ekledim beğenirse devam edecemwaaaaoooowwwww süper olmuş yaaaaaaa
Eline emeğine sağlık cnmmmmmmmm
sağolcanım beğendinmi ben yine sökmek üzereyim içime sinmedii..asıl sahibi görsün diye ekledim beğenirse devam edecem
maviler nasıl onlarıda ablama yapmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?