Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tubişşşş hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzm yaaa bende diyorum bi hamile kalıyım da ne yiyim ne içiyim diyorum demeyim demiiiiiiiiiiiiii

öyle şey olurmu sadece bebek için değil ne için olursa olsun bu şekilde dua edilmez
allah hayırlısını versin özelliklede böyle önemli bi konuda ne olursa olsun olsun demeyin sakın
hayırlısıyla hamile kalın sağlıklı bir hamilelik geçirip evladınızı sağlıkla kucağınıza alın inşallah

tam asnin mesajını yazarken eşim geldi ara verdim spora gitti tekrar girip asinin mesajını tamamladım
bu arada herkes gitmiş :26:

tam asnin mesajını yazarken eşim geldi ara verdim spora gitti tekrar girip asinin mesajını tamamladım
bu arada herkes gitmiş :26:

ablam yakalandın mı yoksam eşineeeeee:26::26:

bende mutfakta böreğimin içini yapıyodum kiii herkeşler gitmiiişşşş

yok yakalanmadım yakalansamda bi şey farketmez ben onu ihmal etmiyorum o evdeyken burada olmuyorum evde hiç bir iş eksk değil bana ambargo koyamaz kusura bakmasın bütün ne bulup neyle
vakit geçiricem

ben işte o hatayı yapıyorum o evdeyken akşam bilgisayarı açmadan yapamıyorummmm
bende ihmal etmeyim kocişiiiii bariiiiiii gündüz nasıl olsa takılıyorum burdaaaa

ben işte o hatayı yapıyorum o evdeyken akşam bilgisayarı açmadan yapamıyorummmm
bende ihmal etmeyim kocişiiiii bariiiiiii gündüz nasıl olsa takılıyorum burdaaaa

alınma bana sakın ama ona ben karşıyım canım eşin evdeyken girmemek lazım sonra o tv ye sen pc ye bakmaktan yıllar içinde birbirinizden uzaklaşırsınız ne gerek var eşin gelmiş otur yanında o girse emin ol sende istemezsin benim eşimde eğer yazmasıgereken yazıları varsa açıyo evdeyken keyif için açmıyo ben çpok karşıyım

yok ablam ne alınıcammmm doğru söze ne hacet?
tabiki biliyorum hata yaptığımı ama işte dayanamayıp açıyorum akşamda onun için kızdı işte bana bende kendime çeki düzen vericem ablam çokkkk saollll

waaaaoooowwwww süper olmuş yaaaaaaa
Eline emeğine sağlık cnmmmmmmmm
sağolcanım beğendinmi ben yine sökmek üzereyim içime sinmedii..asıl sahibi görsün diye ekledim beğenirse devam edecem

maviler nasıl onlarıda ablama yapmıştım

yasemin bak buda bilgisayarın kamerasyla çektiğim çok koyu olduğu için yine siyah gibi çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…