slm cnmmmmmkızlarrrr napıyosunuz canlarrrrrr gelen giden yok gene ipekkkkkkkk odanız hayırlı olsun canım paşa sağlıkla doğup gelsin kurulsun odasına ayyyyyy gözümde canlandırdım şimdik ya ne küsel emzirmek için koltukta koyacakmısın odayaaaaa
tubiş gemiş ceeeeeeeee eeeeeeee diyip getmişşşş bulantıların yavaştan geçiyor heralde tubişş haydi gözün aydın canımmmmm bu ağrılar neden oluyor aceba ya bukadar
sevo güle güle
asi selam sanada canımmmmmmm
kızlar diğer topicte benden 2 hafta ileride olan arkadaş ne yazıkki yarın kürtaj olucakmış 2 li testte bir sürü sorun çıkmış ben çok kötü oldum biliyorum allah ne demişse o olur ama kaldırabilirmiyim çok zor allahım kimseye böle bi acoı yaşatmasın galiba en zoruda bu
ben veledimi dün gördüm hareketleri başlamıştı kıpır kıpırdıama bu herşeyin yolunda olduğu anlamınagelmiyo demi acaba şimdi ayrıntılı ultrasona girsem belli olmazmı ben 2 hafta nasıl beklerim:18:fffffffff
neyse çıktım ben şiştim yaaa
deme asi inanki gece gündüz bişey olacak korkusuyla yaşamaktan psikolojim alt üst oldu ne uyku uyuyabiliyorum ne rahat bir anım var düşün dün dr gittik herşey yolunda ama ağrın var yat dedi gözümle gördüğüm halde akşam bidaha gidip bakalım dedim her akşam takip için acie gidiyoruoz görüp geliyorum o bile yetmiyo bişi olucak diyor başka bişi diyemiyorum anlaki hayırlısını istemek lazımtubişşşş hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzm yaaa bende diyorum bi hamile kalıyım da ne yiyim ne içiyim diyorum demeyim demiiiiiiiiiiiiii
iyi değilim psikolojim alt üstah canım ya herşeyi kendine yontuyosun hemen bunlar çok düşük ihtimaller allah korusun getirme aklına öyle şeylerrrrrrrrrrrrrrrr
canımbenimmmmmmmmmslm cnmmmmm
tubişşşşş yapma böle yaaaaaa ona oldu diye sanada olacak diye bişe yokki lütfen sıkma canını
arkadaşın adına çok üzüldüm gerçekten rabbim önce verip sora almasın inşaalllahhhh sende kucağına aldığın günü gör inşaallahhh yirim ben onun kıpırdayan yirlerini maşşaallahh
deme asi inanki gece gündüz bişey olacak korkusuyla yaşamaktan psikolojim alt üst oldu ne uyku uyuyabiliyorum ne rahat bir anım var düşün dün dr gittik herşey yolunda ama ağrın var yat dedi gözümle gördüğüm halde akşam bidaha gidip bakalım dedim her akşam takip için acie gidiyoruoz görüp geliyorum o bile yetmiyo bişi olucak diyor başka bişi diyemiyorum anlaki hayırlısını istemek lazım
çocuk gelmeden annesi şizo oldu galiba çok üzülüyorum kendi halime şaka değil çok ciddi yazıyorum
deme asi inanki gece gündüz bişey olacak korkusuyla yaşamaktan psikolojim alt üst oldu ne uyku uyuyabiliyorum ne rahat bir anım var düşün dün dr gittik herşey yolunda ama ağrın var yat dedi gözümle gördüğüm halde akşam bidaha gidip bakalım dedim her akşam takip için acie gidiyoruoz görüp geliyorum o bile yetmiyo bişi olucak diyor başka bişi diyemiyorum anlaki hayırlısını istemek lazım
çocuk gelmeden annesi şizo oldu galiba çok üzülüyorum kendi halime şaka değil çok ciddi yazıyorum
kime ama anne çalışıyo baba çalışıyo eşimin tarafını almayayım en sağlıklısı bu zaten ama evet bölesi çok zor mecburen yemek yapmam evimi toparlamam lazım az bişey yapsam ağrılar girip delirtiyo allahtan hayırlısı bakalım ne olucak kamertuğbşşşşşşşşş güle güle kendine dikkat et dinlen canım bol bol keşke birilerinin yanına gidip baktırsan kendine bikaç ay çok zorlanıyosun sen baksanaaaaaa haydi görüşürükkk
tubişşşş hoşgeldin cnm geçmiş olsun kuzm yaaa bende diyorum bi hamile kalıyım da ne yiyim ne içiyim diyorum demeyim demiiiiiiiiiiiiii
kızlarrrrrrrrrrrrrrr ne haberrrrrrrrrrrr
iyi değilim psikolojim alt üst
canımbenimmmmmmmmm
deme sakııın deme.....Aman kuzu hayırlısı dile valla çok zor ağlamaya geliosun ben zaman zaman çıkarırken ağlıyorum ya dayanacak gibi değil
kime ama anne çalışıyo baba çalışıyo eşimin tarafını almayayım en sağlıklısı bu zaten ama evet bölesi çok zor mecburen yemek yapmam evimi toparlamam lazım az bişey yapsam ağrılar girip delirtiyo allahtan hayırlısı bakalım ne olucak kamer
yok canım bu ilk haftaların ağrısından değil allah kimseye yaşatmasın bu beni hastanede yatıran ciddi ve riskli ağrılar keşke dediğin ağrıdan olsaydı düşünmezdim bile ama bunada şükür...evet kaydım var ama oranın takibi kilo tansiyon sadece bundan ibaret birde aşızamanları çağırıyolar.tuğbiş üzülme kız bende de oluor ağrılar çok normal dedi doktor ama hareketlerini kısıtla dedi bana sende dikkat et bacı sağlık ocağına kayıt yaptırdınmı ordanda yaptır takibini.
aminn bitanem aminnnnnnnncnm böle konuşma yaaaa o karnındaki meleğin öle güzel yürekli annesi varkiiii çıkınca anlıycak odaaaaa kendine haksızlık etme lütfennnnnnn
tabiki herşeyin hayırlısını istiyorum rabbim tamamına erdirsin inşaaallahhh tubişim yaaaa hep böle dua ediyorummm inşaallaahh allah tamamına erdirsin ve sağlıkla sıhhatle kucağına aldığında günüde görrrr
bakalım kamer bu ay çıkana kadar dayanmaya çalışıcam olmazsa bi çaresine bakıcaz artık kızlar belim ağrımaya başladı iyice ben kaçtımçok durdum zaten kusura bakmayın allaha emanetsiniz hoşçakalın
ipme sesin çıkmıyo öperim senide kocaman
bakalım kamer bu ay çıkana kadar dayanmaya çalışıcam olmazsa bi çaresine bakıcaz artık kızlar belim ağrımaya başladı iyice ben kaçtımçok durdum zaten kusura bakmayın allaha emanetsiniz hoşçakalın
ipme sesin çıkmıyo öperim senide kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?