Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....550 okudu

kamer...600
kedersiz...400okudu
nuray.......300
tubi..........300okudu
tosti.........300 okudu
bebkdls....400okudu
sevo..........200 okudu
selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........150 okudu
nevo..........150okudu
papatya......100
bynkutluay..100 okudu
asi.................100 okudu
leydimm....444

toplam....4494

kamer okumaa fazla oluyoo
sende bir hesaplasana yanlışmı hesapladımm ben:44:

amanin hakket gene çok okudukkkkkkk beeeeeee olsun aman nolacak 10 taneyi okumadıydım 4484 oldu

evet nurcancımm ben de topladım 4494 oluyo fazla olmuş olsun bişey olmaz yavrunun kısmeti bol bol

sevommm buuu ateşşşşş ölçümünüü banadaa ögretirmisinn kuzuu yaaaa bendee gelecek ayy başlıyacam ALLAH ın izniyleeeeee

alalhım bizim bebeğimizin yanında bütün ana kuzularına sağlık sıhat mutluluk bol bol rızk versin analarının babalarının boynunu bükük gözünü yaşlı koymasınbütün hamileler bebeklerini sağlıklı kucağına alsın
allah hepinizden razı olsun arkadaşlar bebeğimiz çok iyi maşallahallah kiimseyi o yollara düşürmesin sağlıklı evlat versin elinize dilinize yüreğinize sağlıkkkkkk

hoşgeldin nuray nasılsın kızlar ben bu arada bugün 1000 el evvele başlıcam 4 cuma üst üste yapacam kahvaltımı da yapmadım gidiyim yapıyım duaya gelirim

aminnnn canım inşallah senin kızkardeşinde hemen teyze olurrrr

günaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin
cok yoruldum bu gün temizlik yaptım ama kendi temizliğimiboynum tutuldu bıcı bıcı mı da yaptım mis gibin oldum

hoşgeldin nuray nasılsın kızlar ben bu arada bugün 1000 el evvele başlıcam 4 cuma üst üste yapacam kahvaltımı da yapmadım gidiyim yapıyım duaya gelirim

hoşbulduk canım iyiym 1000 el evvel ne canım:26::26: :78: afiyet olsun

günaydın hanımlar hayırlı cumalar olsun rabbim gönlünüzün muradını versin
cok yoruldum bu gün temizlik yaptım ama kendi temizliğimiboynum tutuldu bıcı bıcı mı da yaptım mis gibin oldum

ohhhh ne güzelllll hayırlı cumalarr tostiiii kız senin gerçek adın neydi yaawwww:44::44::44:

nuray tosti fatoş günaydın hoşgeldiniz

ohhh mis gibi oldun demek tostimm sıhhatler olsunnn

fatoşcum öğretirim canım ama müsait zamanda tamammıı ilk önce sana mail göndericem davet olarak oradan üye olman gerekiyo ama şuan mğsait değilim sonra göndericem haber veririm sana olarmı bacım

bebekcim bende başlıcam el Evvel e

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…