günaydın kızlarr nasılsınızzz bugünn
ipemmm bugünn pazaramı çıkacaksınn jütyen :92:cilotmualecen kendinee
duru bacım sen naparsınn quzuuu işler yoğun herhall yine, kolayy gesill bacım
cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....550 okudu
kamer...500
kedersiz...300okudu
nuray.......300
tubi..........300
tosti.........300 okudu
bebkdls....300
sevo..........200
selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100 okudu
asi.................100 okudu
leydimm....444
toplam....4094
kalan......350
kamer 350 eksik var zaten birde senin okumadığın 90 var bugün kalabalık olursa diğer kızlarla paylaşır bitiririz yok eğer bitmeyeceksede haftaya cuma yaparız duasını
seni çatlak seniiiiii ulrtasonda görmeden hamile olduğuna inanamıyorsun dimi :97:tubi bak ben sana içten içe kızıyorumm biliyormusun nedenmi çünkü kendine bu hamileliğini eziyete çevirmeyi çok iyi beceriyorsun tamam ağrıların olabilir mide bulantıların çok fena ama neden bunlar senin için kötüye işaret neden aksinini düşünmüyorsun.. hamile olduğun için bu bulantıların ağrıların olması gayet normal canım.. .bide dün arkadaşının haberiyle üzülmüşsün kendinde yaşıyacakmışsın gibi senaryolar kurmuşsun kafanda kendine sters yaratacakk herşeyi yapıyorsunn yapma böyle tubişimmm relax ol birazz şu hamileliğin(birazz zor bir hamilelik olsada) tadını çıkarr artıkk bizide üzmeee..
allahımmm yaaa hastanelerdee bizi unutmayıp sancılar içinde kıvranın kadınlara dualarr ettirirmişş canımın içi kurban olurumm karnındakiii minnoşaaa bizde seni sevfiyozzzz
günaydın kızlarr nasılsınızzz bugünn
ipemmm bugünn pazaramı çıkacaksınn jütyen :92:cilotmualecen kendinee
duru bacım sen naparsınn quzuuu işler yoğun herhall yine, kolayy gesill bacım
ben çıkıyorum geldiğimde uğramaya çalışırım görüşürüz
herkeze hayırlı cumalar kızlarrrr
gezz bakalımm çok yorma kendini arada dinlenecek yer bulup oturr tamammmı canımgünaydın kanki maksadım alışveriş değil beğenirsem alırım asıl amaç gezmek
hoşgeldin hayırlı cumalar canımherkeze hayırlı cumalar kızlarrrr
bende 100 aldımgeldim bende kızlar hemen okumaya başlıyorum ben 100 aldım
aplam tutarken yanlış tutmuşumm iğesi batmışş quzumunn şimdii iyi çok şükürrcanım benimmm öperim seni şap şup diyeeeee...allah o güzel kalbine göre versin herşeyiiii
bu arada sen ne yaptınki canını yaktın yunusunvurdunmu yoksa ne ne ettinnnnnnnn ben görmedşm bişi :44:
canım bunada çok şükür ne yapalım kısmette bölesi varmış yine çok şükür yeterki miniğe kötü bişey olmasında bunlarda geçer elbet
oyy kurban olurum aplamm ya RABBİM GÜSEL GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN NE GÜSELL YAAslm hatun güzeller kimse yok yinede yazasım geldi akşam herzamanki gibi 19 30 da hastaneye gittim kan idrar tahlili yapıldı ultrasondan bakıldı anaaaam kurbanlar olayım seni bana nasip eden yaradanaaaaa danaaaaaaaahareket ediyodu inanamadım neyse serumu yedikten sonra dedimki bi kez daha bakmamın sakıncası olurmu sağolsun dr çok iyi anlayışlı aldı tekrar ultrasona bu sefer bizim dana selam verir gibi elini kaldırdı dedim bu çocuk serumu seviyoo serumu yedikten sonra eller kalktı neysee benim işlemler bitti alt komşum doğum yaptı onu yanına gittim çok sağlıksız bi ortamdı bir odada en az 8 10 yeni doğum yapmış hatun ve yeni doğan bebeler vardı içerisi havasız inleyen sızlananla dolu neyse herkesi tebri,k ettikten sonra komşuyla az vakit geçirdim annesinin ısrarıyla bebeğe baktım ( eskiler yeni doğan bebeğe bakılmaz derlerde )neyse çıkacağım zaman aklıma kk daki bebek özlemi çeken bizim güzellikler geldi dedimki lohusasınız allah rızası için el açıp isteyen herkese dua edelim hepsi tek bir ağızdan amiin dedi sonra sancı çekenlerin katına geçtim bir odada 2 hatun (allah yardımcıları olsun) anooooooooooooo diye bağrışıyo kapıyı tıklattım ıkınıyo doğuma hazırlık sancı içinde dedim zor durumdasınız ama ister kızın ister kovun sölemeden gitmicem buyur dediler allah rızası için olmayanlarada dua edin sancı anında kabul olurmuş dedim birisi inşallah allah herkese versin bu meyveden dedi :13:diğeride yazık dediki (erzurum şiivesiyle) anam bu halda dünyayı gözüm görmirr allahın seversen sen dua et gurtulaam :86:dedim ederimde ben allah rızası için demiştim neyse allah kurtarsın dedim çıkarken birden hıçkırıklara boğuldum nedenmi ????????
bilmeeemm......
sizleri çok seviyorum
günaydın pamuk prensesimmm
bende tefriciyeyi bitirdim canım
güle güle canım
hayırlı cumalar bacım
ne denirki bu durumda bilememkii:44:Kıslar bana akıl verin yaa dün sürekli emzirdimm dediğim bebeği komşumun bebeğini annesi ameliyat olduu kırmakta istemiyorum ama sütüm yunusa yetmiyorr yani ikisine yetmiyorr aç kalıyor benimki nasıl desem yaa bebeğede kıyamıyorum ama yavrum aç kalıyoo
ne denirki bu durumda bilememkii:44:
cüneyt ve gamzenin minik kızları için tefriciye listemiz
kamer ....550 okudu
kamer...600
kedersiz...400okudu
nuray.......300
tubi..........300okudu
tosti.........300 okudu
bebkdls....300
sevo..........200
selsebil.....200
ipek...........200 okudu
Duru...........100
nevo..........100
papatya......100
bynkutluay..100 okudu
asi.................100 okudu
leydimm....444
toplam....4294
kalan......150
Kıslar bana akıl verin yaa dün sürekli emzirdimm dediğim bebeği komşumun bebeğini annesi ameliyat olduu kırmakta istemiyorum ama sütüm yunusa yetmiyorr yani ikisine yetmiyorr aç kalıyor benimki nasıl desem yaa bebeğede kıyamıyorum ama yavrum aç kalıyoo
nurcik beni okundu yaz bacım
şimdide 50 alayım
canım sölemen gerekir emzirmemezlik yapmadın emzirdin sonuçta seninde beben var diğer bebe için doktora sorsunlar anneden pompayla alınabilirmi alınırsa hem anneisni sütü hemde formül sütler var
günaydın hayırlı cumalar ben birazdan dışarı çıkıcam fındıkzade cuma pzarına gidicem
haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?