herkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr geçmişe bakamadımm tefriciyeleri bitirdim onu söylim dedimmm
bu arada tuğbişimin yazısını gördümmm çok duygulandımmallah razı olsunn dua edenlerdende buna vesile olandanda
melikemm tatlı dille deki komşularımm yunusa artık süt yetiştiremiyorum artık tamam emziririm ama artık fazla emziremeyeceğim gibi bişeyler söyle anlarlar
ben kaçtımm nurcikk teliniii yine görmedimm inanneve gidince herşeyi bi kenra bırakıp sırf dinleniyomm bu arada ateş ne alemde yazmamışsın
görmedin demekk neyseeherkese günaydınlar hayırlı cumalarrrr geçmişe bakamadımm tefriciyeleri bitirdim onu söylim dedimmm
bu arada tuğbişimin yazısını gördümmm çok duygulandımmallah razı olsunn dua edenlerdende buna vesile olandanda
melikemm tatlı dille deki komşularımm yunusa artık süt yetiştiremiyorum artık tamam emziririm ama artık fazla emziremeyeceğim gibi bişeyler söyle anlarlar
ben kaçtımm nurcikk teliniii yine görmedimm inanneve gidince herşeyi bi kenra bırakıp sırf dinleniyomm bu arada ateş ne alemde yazmamışsın
100 eksikknurcannnnnnnnnnnnnnnn huhuuuuuuuuuuu kaç tane eksik varr
biiti zati sevom kalmadı sana ..hayde sana kolay gelsin canımmEksikmi var kızlar ben işyerinde okuyamıyorum müsait olamıyorum o yüzden alamıyorum kusura bakmayın
tamam canımm ekliyorum listeyenurcancım ben 300 okumuştum sanırım 100 kalmış onun ben alıyım bitsin canım olurmuu
nurcik adet olmadınn yaneee
olmadımm daha ama şu tabloya göre olacam herhall
150 yazdım zatiinurcikim ben tefricileri bitirdim tabloya 150 yazcan bacım
sevom o tablo kaçıncı güne kadar sürüyoo
hımm anladımm canımm ..normalde daha önceden tutmuşl olsaydık tablonu uyarı verirdi % oranında hamilelik diyebilirdi ama belirli kısıtlama yok ne zaman adet olursan ozaman yeni tablo başlıyo inşallah olmazsın canım bugünde yarın belki süpriz yaparsın rüyalarrrrrr rüyalarrrr belki gerçek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?