Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnnnnn allahımmmmmm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayırlı cumalar güzellikler nabersiniz .ben şükür daha iyiyim bugün bulantım azda olsa devam ediyo kedersizim sultanım evet zor geçen bi gebelük ama inan ben kendime eziyet edtmiyorum sadece doktorumun ağrıların tehlike işareti olasbileceğini söylemesi ve bu bilinçle yaşamak tat aldırmıyo

melikeeeee iğnemi battı yuniseeee kıyamam yavvrummm kıxmıcam çünkü görmemişsin e göre göre yapacak değilsin ya

sevooooommm gulüüüümm neye duygulandın sen bakem allah cümlesindne razı olsun duası kabul olanlardan etsin hepimizi şekercimm

kamer dua yapılmamış ama canı gönüldne amiin diyorum şimdiden çok kalamıcam şekercim

tosti demek kendi temizliğinde boğuldunneyse geçtii bittiii sıhhatler olsun

nurayın sonucu ne olmmuştu kızlar neden adet olmamış ben kaçırdımda

fatoş görüşemiyoruz şekercik ne alemde nasılsın
leydim meleğim senide kocaman öperim
durucuk ipem sizleride ayrıca ıslak ıslak öperim hıırrrrrr
haydi herkese hayırlı cumalar allaha emanet olun kalamıyorum eşim evde bugün öperim herkesi

amiinnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

amin amin amin ecmain inaşallah......
RABBİM bu mübarek günde isteyen herkese yanıp tutaşan analara-babalara hayırlı ewlat-ewlatlar nasip etsin ALLAH'tan korkan kuldan utanan hayırlı sağlıklı nesiller ver YA RABBİM.......bizlere o kutsal rutbeyyi ANNE OLMAYI nasip et YA RABBİM......
evlatlarını kucağına almayı bekleyen hamilelelre-almış olan annelere babalara ewlatlarından gün
görmeyi nasip et.inşallah

leydimm hoşgeldinn hayırlı cumalar

tuğbişimmm hoşgeldinn bacımm benimm yaa yazdıklarına duygulandımmm dua istemene bizim için allah razı olsun tekrar

evettt kuzummm görüşemıyoruzz bendee artık eskisi kadar giremıyorumm kurss varrr ezberr yapmaktann başım dönuyooooo sen nasılsın bakam inşallahhhhh beben saglıklı bişekilde büyüyüpppp doğracaksınn doğumdaa çekeceğin acıları düşün anam bunları deillll

kızlar leydim gelmedimi yaa sanki onu gördümm gibi ona da yazdım geldi diye hayallmi görmeye başladımm

ayrıca nurcik o saçma sapan topiğe yazmaya gerek görmedim çünkü belliki arıza birisi kendince kültürlü eğitimli bilmemneli olduğunu yazmış ama bence cahilinde cahili dediklerimiz bile ondan daha mantıklı ..en azından biliyorum ve görüyorumki allahtangelene razı olup şükrediyolar bu mongolsa saçmalamış aman boşver sende yazma kaide almayın gerçekten çok seviyesiz ve basit birisi bence aynı zamanda çeyrek akıllı bi zombi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…