Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar leydim gelmedimi yaa sanki onu gördümm gibi ona da yazdım geldi diye hayallmi görmeye başladımm
geldi canımm diğer topikte
aa niye yazmadın kızzz biz hepimizi senin ona olan düşüncelerini merak etmiştik halbusii

ben çıkayım kızlar öğleden sonra dışardayım tesbihi bitireyim işlerimi yapayımmm
herkese iyi muhabbetlerr

aminnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnn aminnnnnn aminnnnnnnnn aalhım herkesin yavrusunu onlara bağışla yarabbim arkadaşlar allah razı olsun hepinizden çokkkkk sağolunnnnn

NURCANIM inş. o bulantılar hayra işarettir bebişim ......

bide o gerizekalı kadının yazdıklarını okudum yorum bile yapamıycam o kadar yane.....

tubişim canım inş. en kısa zamanda o ağrılardan kurtulursun canım... benimde kızım kımıldayana kadar çok ağrılarım olmuştu inş. seninde az kaldı canım az daha sabret.... bizde seni kocaman kocaman öpüyoruz....

kızlar biraz karnım batmaya başladı ben biraz uzanayım sonra yine gelirim okey... :79::79::79::79:

leydim canım sanırım sen de dondurulmuşlarla hamile kalmışsın allah kurtarsın diyim ben de bikaç güne başlıcam dondurulmuşlarla her an adet olabilirimm biraz bilgi verirsen sevinirim ne zman istersen acele etme canımm

bende okudum Allah dileğimizi kabul etsin inşallah
çıkıyorum kızlar bugün pazar var biraz evi toplayıp pazara çıkacam görüşmek üzere

oyyyyyyyy tubimmmm kurban olam ne güzel etmişin allah razı olsun sendennnn allahım inşallah sanada o sancıları çekerken bebeğini kucağına alırken bizlere dua etmeni nasip etsinnnnn canım benimmmm sağlıklı kalın olurmuuuuu

kızlar çok sağolun dualarınız için tekrar tekrar öpiyrim hepiniziiiiiiiii
yeni gelenler hoşgediniz gidenler güle güleeeee
ayyyyyyyy ben bugün heç adamgibi takip edemedim ya noliyo bana bir bağlantı kopar bir iş olur bir patron olurrrrrrr öffffffff sıkıldım heeeeee

Son düzenleme:
herkessssssssss çıkıyor tek tekkkkkk
nurcikimmmmm midenmi bulanıyor bacım benim hayde hayır olsun inşallahhhhhhhh

kızlar bişey sorucam bana bilgi verin lütfenn
sabahtan eteşimi ölçmee başladım
35.6 çıktı nideennn milletin ateşi 36 lardayken benimki düşük çıkıyor anlamadım 35.6 ateş normalmi sizceeee
anlamadım bennnnnn
bu aradada tablo yapiyim ben kendime hergün yorumlayın sizzzzz olurmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…