ben kaçtım kızlar tekrardan hayırlı cumalar herkesin duası kabul olsun ...
yaaa ne okuyorsunuzzzzzzzz:26::26::26::26:
geldi canımm diğer topiktekızlar leydim gelmedimi yaa sanki onu gördümm gibi ona da yazdım geldi diye hayallmi görmeye başladımm
aa niye yazmadın kızzz biz hepimizi senin ona olan düşüncelerini merak etmiştik halbusiiayrıca nurcik o saçma sapan topiğe yazmaya gerek görmedim çünkü belliki arıza birisi kendince kültürlü eğitimli bilmemneli olduğunu yazmış ama bence cahilinde cahili dediklerimiz bile ondan daha mantıklı ..en azından biliyorum ve görüyorumki allahtangelene razı olup şükrediyolar bu mongolsa saçmalamış aman boşver sende yazma kaide almayın gerçekten çok seviyesiz ve basit birisi bence aynı zamanda çeyrek akıllı bi zombi
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen gamze ve cüneyt kardeşlerimizin minik prensesini koruu sağlık sıhat ver anne ve babasına bağışla..yuvalarındaa minik prensesleri ile her daim mutlu huzrlu olsunlarr...isteyen dileyen herkesee eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et RABBİMM
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM sen gamze ve cüneyt kardeşlerimizin minik prensesini koruu sağlık sıhat ver anne ve babasına bağışla..yuvalarındaa minik prensesleri ile her daim mutlu huzrlu olsunlarr...isteyen dileyen herkesee eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et RABBİMM
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
ben 400 lere geldimm maşşallahhh çok çabuk ilerliyo
allah hepimizin dualarını kabul eylesinn
NURCANIM inş. o bulantılar hayra işarettir bebişim ......
bide o gerizekalı kadının yazdıklarını okudum yorum bile yapamıycam o kadar yane.....
tubişim canım inş. en kısa zamanda o ağrılardan kurtulursun canım... benimde kızım kımıldayana kadar çok ağrılarım olmuştu inş. seninde az kaldı canım az daha sabret.... bizde seni kocaman kocaman öpüyoruz....
kızlar biraz karnım batmaya başladı ben biraz uzanayım sonra yine gelirim okey... :79::79::79::79:
merhaba bayanlar....
bende okudum Allah dileğimizi kabul etsin inşallah
çıkıyorum kızlar bugün pazar var biraz evi toplayıp pazara çıkacam görüşmek üzere
bende okudum Allah dileğimizi kabul etsin inşallah
çıkıyorum kızlar bugün pazar var biraz evi toplayıp pazara çıkacam görüşmek üzere
slm hatun güzeller kimse yok yinede yazasım geldi akşam herzamanki gibi 19 30 da hastaneye gittim kan idrar tahlili yapıldı ultrasondan bakıldı anaaaam kurbanlar olayım seni bana nasip eden yaradanaaaaa danaaaaaaaahareket ediyodu inanamadım neyse serumu yedikten sonra dedimki bi kez daha bakmamın sakıncası olurmu sağolsun dr çok iyi anlayışlı aldı tekrar ultrasona bu sefer bizim dana selam verir gibi elini kaldırdı dedim bu çocuk serumu seviyoo serumu yedikten sonra eller kalktı neysee benim işlemler bitti alt komşum doğum yaptı onu yanına gittim çok sağlıksız bi ortamdı bir odada en az 8 10 yeni doğum yapmış hatun ve yeni doğan bebeler vardı içerisi havasız inleyen sızlananla dolu neyse herkesi tebri,k ettikten sonra komşuyla az vakit geçirdim annesinin ısrarıyla bebeğe baktım ( eskiler yeni doğan bebeğe bakılmaz derlerde )neyse çıkacağım zaman aklıma kk daki bebek özlemi çeken bizim güzellikler geldi dedimki lohusasınız allah rızası için el açıp isteyen herkese dua edelim hepsi tek bir ağızdan amiin dedi sonra sancı çekenlerin katına geçtim bir odada 2 hatun (allah yardımcıları olsun) anooooooooooooo diye bağrışıyo kapıyı tıklattım ıkınıyo doğuma hazırlık sancı içinde dedim zor durumdasınız ama ister kızın ister kovun sölemeden gitmicem buyur dediler allah rızası için olmayanlarada dua edin sancı anında kabul olurmuş dedim birisi inşallah allah herkese versin bu meyveden dedi :13:diğeride yazık dediki (erzurum şiivesiyle) anam bu halda dünyayı gözüm görmirr allahın seversen sen dua et gurtulaam :86:dedim ederimde ben allah rızası için demiştim neyse allah kurtarsın dedim çıkarken birden hıçkırıklara boğuldum nedenmi ????????
bilmeeemm......
sizleri çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?