Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kamerin ateş tablosu
15.04: 35.6
16.04:
17.04:
18.04:
19.04:
20.04:
21.04:
22.04:
23.04:
25.04:
26.04:
27.04:
28.04:
29.04:
30.04:
01.05:
02.05:
03.05:
04.05:
05.05:
06.05:
evet beklenen tarihim bu inşallah çokkkkk baklerim

hoşgeldin hatice demein sana da dua ettim nerde bu kız dedim sen girdinn bak görüyomusun noldu hsg çektirdin miii

cnm şimdi psikologumla randevum var hasta olmadım gitmeden tahlillerimin sonuçlarını söylermisin gelince bakarım fsh:2.26
lh:6.51
estradiol:222.1
sizce ne olabilir yüksekmi gelince bakarım cnm öpt bye....

artıkk dayanacak gücüm kalmadı
yine kist varmış bende ne yapacagım
artık çocuk istemeyeceğim.....

artıkk dayanacak gücüm kalmadı
yine kist varmış bende ne yapacagım
artık çocuk istemeyeceğim.....
canım üzülme bak en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun ilaçlarla geçer kistin merak etme çok büyük bir sorun değil bu üzme kendini..

üzülme canım kist ilaçla 1 2 ayda geçer seni yıldırmasın o minnacık şeyyyolumsuz düşünmeeeeee

canım bilmiyorum inanki ama inanki pes ediyorum bazen dayanılmaz oluyor kist eriyecek ondan sonra adet olucam ondan sonra hsg çektiricem ondan sonra vs... gözümde çokmu büyütüyorum sizca bu bnm tam 6 ayımı alır bu gidişte.....

nurcikkkkkk adın var kendin yoksun canımmmm ışığın yanıyor nirdesinnnnn
bu arada sende kök suyu içiyosun ya bir gelişme hissetmeye başladınmı 2 gün oldu gerçi daha erken ama soruyum didimmmmm
sen biraz ara versen aslında gecikmen varya ne olr ne olmaz adetin bitince başlarsın canım
ben sabahları bir fincan içerim diye düşünüyodum annem akşam didiki sabah akşam iç te bir işe yarasın faydasını göstersin bende anne yrtmez dedim öyle 10 gün anca dayanır sen iç ben bidaha toplarım didi yazık kadına çok ta zorlanmış ama içecem artık bari tam olsun demi :26::26::26::26:sizce çok ağır olmaz demi vücudum için sabah akşam 1 er fincan(yarım çay bardağı ediyor)

bişiy olmaz geç olsunda güç olmasın inşallahh

nurcikkkkkkkk bana yorum yapmadan gitme olurmuuuuuuuuu
bide yeteeeeeeeerin ismi neydiiii
ne yorumu canım ateşini soryorsan bende bu konuda acemiyim daha hiç anlamıyorum inan ama senin şuanda zaten düşük olması lazım adetten yeni temizlendin çünkü ölçmeye devam et sevo yorumlar
yeterin ismini bilmiyorum bende :44:

yok yok hiç bir şey olmaz sabah akşam iç sen zaten buraya yazan arkadaşta sabah akşam için demişti yanılıyormuym:44:
canım ben içmiyorum dün akşamdan beri ne olur ne olmaz diye
halbusii adetimm gelecemm diyee sinyaller veriyoo

nurcikiiim salavatı şerifi bitirdim canım allah kabul etsin
canım benim Allah razı olsun birde işin gücün arasında salavatlarımı okuudn helal et hakkını canım

iyi o zaman sende adetin başlayınca iç belki içini iyice temizlemene yardımcıda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…