hoşgeldin hatice demein sana da dua ettim nerde bu kız dedim sen girdinn bak görüyomusun noldu hsg çektirdin miii
canım üzülme bak en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun ilaçlarla geçer kistin merak etme çok büyük bir sorun değil bu üzme kendini..artıkk dayanacak gücüm kalmadı
yine kist varmış bende ne yapacagım
artık çocuk istemeyeceğim.....
artıkk dayanacak gücüm kalmadı
yine kist varmış bende ne yapacagım
artık çocuk istemeyeceğim.....
canım üzülme bak en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun ilaçlarla geçer kistin merak etme çok büyük bir sorun değil bu üzme kendini..
üzülme canım kist ilaçla 1 2 ayda geçer seni yıldırmasın o minnacık şeyyyolumsuz düşünmeeeeee
canım bilmiyorum inanki ama inanki pes ediyorum bazen dayanılmaz oluyor kist eriyecek ondan sonra adet olucam ondan sonra hsg çektiricem ondan sonra vs... gözümde çokmu büyütüyorum sizca bu bnm tam 6 ayımı alır bu gidişte.....
bişiy olmaz geç olsunda güç olmasın inşallahh
cnm saol desteğin için sende olmasan başka nasıl unuturdumki....
ne yorumu canım ateşini soryorsan bende bu konuda acemiyim daha hiç anlamıyorum inan ama senin şuanda zaten düşük olması lazım adetten yeni temizlendin çünkü ölçmeye devam et sevo yorumlarnurcikkkkkkkk bana yorum yapmadan gitme olurmuuuuuuuuu
bide yeteeeeeeeerin ismi neydiiii
yok yok hiç bir şey olmaz sabah akşam iç sen zaten buraya yazan arkadaşta sabah akşam için demişti yanılıyormuym:44:nurcikkkkkk adın var kendin yoksun canımmmm ışığın yanıyor nirdesinnnnn
bu arada sende kök suyu içiyosun ya bir gelişme hissetmeye başladınmı 2 gün oldu gerçi daha erken ama soruyum didimmmmm
sen biraz ara versen aslında gecikmen varya ne olr ne olmaz adetin bitince başlarsın canım
ben sabahları bir fincan içerim diye düşünüyodum annem akşam didiki sabah akşam iç te bir işe yarasın faydasını göstersinbende anne yrtmez dedim öyle 10 gün anca dayanır sen iç ben bidaha toplarım didi yazık kadına çok ta zorlanmış ama içecem artık bari tam olsun demi :26::26::26::26:sizce çok ağır olmaz demi vücudum için sabah akşam 1 er fincan(yarım çay bardağı ediyor)
canım benim Allah razı olsun birde işin gücün arasında salavatlarımı okuudn helal et hakkını canımnurcikiiim salavatı şerifi bitirdim canım allah kabul etsin
yok yok hiç bir şey olmaz sabah akşam iç sen zaten buraya yazan arkadaşta sabah akşam için demişti yanılıyormuym:44:
canım ben içmiyorum dün akşamdan beri ne olur ne olmaz diye
halbusii adetimm gelecemm diyee sinyaller veriyoo
canım benim Allah razı olsun birde işin gücün arasında salavatlarımı okuudn helal et hakkını canım
eşine içiriyormusun kamer ..benim eşim içiyor sabah garibim istedi getirde içeyim diyeeiyi o zaman sende adetin başlayınca iç belki içini iyice temizlemene yardımcıda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?