yani sen benden önce yazdın.... Allah senden razı olsun tuyanedacım....
Kızlar bu arada hepiniz için kenzul arş okudum allahın 99 ismini okuyup dualar ettim.... Rabbim hayırlı bir şekilde yuvanızın neşesini bebeğinizi göndersin inşallahh.....
aynur için 200 datlum
Kızlar iyiki bu siteye üye olmuşum yaa bana deselerdi sanal ortamda böyle dostluklar kuruluyor belki inanmazdım...
Ama yaşadım ve gördüm... Hiç bir karşılık beklemeden yaptıklarınız için Allahım hepinizden razı olsun...
Bitanesiniz siz bi bi bi...opuyorumnanaktan
ayyy benim herkese hakkım helal olsun kızz...yoksa hamile kalıp kaçmayı mı planlıyon heeee kedersiz bulur seni nire gitsen...:1ninca:
ya inanmicaksınız hala etrafımdakilere kızıyorum sanal alemden arkadaş olur mu aman dikkat edin. ama burası hariiççççççççç....bi bilseler ki sanaldan bi çok arkadaşım var naparlar acaba olumunekankayizsmile
yok be aşk olsun üye olduğum diğer sitedeki kayıplar çok etkiliyor beni dün konuştuğum ertesi gün vefat edebiliyor buda beni yıkıyor....ondan yaniii
canım aslında dün psikolojini anladım ben senin ama accık güldürim dedim. ölüm hak naparsın....ama şu ara o siteye biraz girme üzülmemen lazım...
burada buluşmalar olmuyormu kızlar mesela biz diğer sitede yazın daha çok ama kışında buluşuruz avrupa yakasında oturanlarla çok sık görüşürüz avmlerinde burda neden yok öyle bişey hem sanallıktanda çıkmış oluruz...mesela sefaköyde armoni var orda buluşuyoruz biz sizlerlede buluşabiliriz...
valla ben de çok isterim ama bay mantıktan korkuyorumklava:
buraya girmemi dahi istemiyo bide bulıştuğumu duysa guclubacismile alsanaalsanasmile :mymeka:
şimdi yavaş yavaş alıştırıyorum onu
laz damarı tuttu mu yok yoookk
valla ben de çok isterim ama bay mantıktan korkuyorumklava:
buraya girmemi dahi istemiyo bide bulıştuğumu duysa guclubacismile alsanaalsanasmile :mymeka:
şimdi yavaş yavaş alıştırıyorum onu
laz damarı tuttu mu yok yoookk
benim eşimde en başında tepkiliydi ama ben eşimle buradaki haberleri iyi kötü haberleri hamileleri nasıl sorunlar olduğunu ve mucizeleri hep anlatıyorum..ve anlattığım içinn şuan kesinlikle birşey demiyor çünkü biliyor bana burası zararlı değil aksine çok yararlı.Çünkü bilmediğim şeyleri bile burada öğreniyorum.Burada birbirimize destek oluyoruz.sizlerde eşlerinizle konuşmayı deneyin.Tabiki bilmediği yer için tepki verir ama siz anlattıkça ve siz buraya girdiğiniz de mutlu olduğunuzu gördükçe inanın izin derdi falan kalmaz....
benim eşimde en başında tepkiliydi ama ben eşimle buradaki haberleri iyi kötü haberleri hamileleri nasıl sorunlar olduğunu ve mucizeleri hep anlatıyorum..ve anlattığım içinn şuan kesinlikle birşey demiyor çünkü biliyor bana burası zararlı değil aksine çok yararlı.Çünkü bilmediğim şeyleri bile burada öğreniyorum.Burada birbirimize destek oluyoruz.sizlerde eşlerinizle konuşmayı deneyin.Tabiki bilmediği yer için tepki verir ama siz anlattıkça ve siz buraya girdiğiniz de mutlu olduğunuzu gördükçe inanın izin derdi falan kalmaz....
ben bi ara tedaviyi bırakıyordum burda konuşmalarınız bana güç verdi ve tekrardan başladım.eşime hap anlatıyorum burası sana iyi geliyor diyo fazla iş yapıp yorulduğumda bak seni arkadaşlarına şikayet ederim diyor karışmıyor yani bazenn yazışırken oda okuyor hamile haberlerine oda seviniyor öyle yaniii
benimki sadece bi fikirdi hem yüzyüze tanışmak sanallıktan çıkma açısından bi çay kahve ile sohbet etmek çok güzel oluyor..inşallah bigün eşleriniz kabul ederse bebişlerimiz beraber oynar:)
ne güzel ama beni en iyi ipek anlar. bizimkiler çok benziyo...ne yaparsam yapim olmuyo artık bana da gına geldi...kafasında bişey varsa illa o doğrudur hatasını kabul etmez....çok iyidir merhametlidir ama böyle de bi huyu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?