Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:asigim: :asigim: :asigim: :1hug: :1hug: :1hug:
kız oda girer doğuma artık isteyen giriyo....kıyamam ben size...

:asigim: :asigim: :asigim: :1hug: :1hug: :1hug:
kız oda girer doğuma artık isteyen giriyo....kıyamam ben size...

yok kız kan görmeye dayanamıyo o doğumda benlenmi uğraşsınlar onunlanmı:) daha yeni evliyiz 1yıl olacak martta ondan üzerime titriyosun dimi diyorum gülüyo çok şükür ama kavgası gürültüsüyok maaşallah

ayy benimkide girmesin kız...:1shok:
beni o halde görmesin bağırıken ve saç baş dağılmış...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benimki doktora gelir benlen bekleme salomumda bekler ben muaynemi olurum durumu anlatacağı zaman çağırır eşimi utana utana girer odaya:)

valla ben istiyorum girmesini nasıl kolay birşey olmadığını görsün istiyorum ama o girmem diyor bende gireceksin elimi sen tutacaksın diyorum..bakalım o günlere gelelimdeee

acaba durum ne yapıyo oğluşuylaa uzun zamandır yok

inşallah rabbim o günleri nasip eder...duru da bebişiyle zaman geçiriyordur.ne güzel rabbim bizede nasip eder inşallah

ben çıkoyrum kızlar çok öptüm sizi uyku bastırdı az uyuyayım gelirim gene görüşürüz kendinize iyi bakın...

evet canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde allah razı olsun çok iyidir beni çok sevdiğini bilirim çok merhametlidir ama kuralları kesinidir hayırsa hayır o her zaman haklıdırburaya girip okuma yazmama bir şey demiyor ama buluşma konusuna kesinlikle izin vermez ben bunun konusunu bile açamam fcebook vs. gibi şeyler yasaktır mesela nette resim paylaşmak kendiside yapmaz zaten hani kendi istediğini yapıp karısını engelleyenlerden değil yasakssa kendinede yasaklar

bende isterim doğuma girmesini ama dini olarak uygunmudur acaba hep kafamı kurcalar
nazraca ne yaptı acaba transferi oldumu

bende isterim doğuma girmesini ama dini olarak uygunmudur acaba hep kafamı kurcalar
nazraca ne yaptı acaba transferi oldumu

Babaların doğuma girmesinin Türk geleneğinde bulunmadığını, uygulamanın özellikle batıda yaygın olduğunu belirten Yeprem, "Bizim için bu pek alışılmış değil; ama batıda bu sıkça yapılıyor. Böylece babalar hem annelere moral vermiş oluyor, hem de analık duygusu hakkında fikirleri oldukça değişiyor" dedi. ıslamiyet açısından da babaların doğuma girmesinde herhangi bir sakınca bulunmadığını ifade eden Prof. Dr. Yeprem, "Baba netice itibariyle bir eştir, eşin de herhangi bir kısıtlama olmaksızın doğuma girmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır" şeklinde konuştu.

caizmiş canım hiç bu açıdan düşünmemiştim...

gönül rahatlığıyla eşime teklif edebilirm o zaman sağol canım bayılıyorum bu huyuna
bir soru sordukmu hemen cevabını buluyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…