ayyy inşallah canım ya fikrini sorgulamadım asla...sadece kendi durumumu anlattım...
haklısın canım elinden bişey gelmez benimkide tek biyere pek yollamaz ama kayınvalidemler her yere giderim karışmaz ozaman korkar bana bişey olucak diye dün gece bile diyo sen doğuma girince ben ölürüm acı çekmene dayanamam dedi...
:asigim: :asigim: :asigim: :1hug: :1hug: :1hug:
kız oda girer doğuma artık isteyen giriyo....kıyamam ben size...
mesela benimkinin hayatta yapmayacağı bişeydir doğuma girmek...
hamile kaldım da doğumum kaldı....:roflol:
ayy benimkide girmesin kız...:1shok:
beni o halde görmesin bağırıken ve saç baş dağılmış...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla ben istiyorum girmesini nasıl kolay birşey olmadığını görsün istiyorum ama o girmem diyor bende gireceksin elimi sen tutacaksın diyorum..bakalım o günlere gelelimdeee
acaba durum ne yapıyo oğluşuylaa uzun zamandır yok
ne güzel ama beni en iyi ipek anlar. bizimkiler çok benziyo...ne yaparsam yapim olmuyo artık bana da gına geldi...kafasında bişey varsa illa o doğrudur hatasını kabul etmez....çok iyidir merhametlidir ama böyle de bi huyu var...
ben çıkoyrum kızlar çok öptüm sizi uyku bastırdı az uyuyayım gelirim gene görüşürüz kendinize iyi bakın...
güle güle uyuyan güzel
bende isterim doğuma girmesini ama dini olarak uygunmudur acaba hep kafamı kurcalar
nazraca ne yaptı acaba transferi oldumu
Babaların doğuma girmesinin Türk geleneğinde bulunmadığını, uygulamanın özellikle batıda yaygın olduğunu belirten Yeprem, "Bizim için bu pek alışılmış değil; ama batıda bu sıkça yapılıyor. Böylece babalar hem annelere moral vermiş oluyor, hem de analık duygusu hakkında fikirleri oldukça değişiyor" dedi. İslamiyet açısından da babaların doğuma girmesinde herhangi bir sakınca bulunmadığını ifade eden Prof. Dr. Yeprem, "Baba netice itibariyle bir eştir, eşin de herhangi bir kısıtlama olmaksızın doğuma girmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır" şeklinde konuştu.
caizmiş canım hiç bu açıdan düşünmemiştim...
gönül rahatlığıyla eşime teklif edebilirm o zaman sağol canım bayılıyorum bu huyuna
bir soru sordukmu hemen cevabını buluyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?