Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız valla hangi ara 33 oldum ben de anlamadım. ben senin gibi erken evlenmedim 25 imde evlendim...olsun zaten küçük gösteriyorum kimse inanmıyooo...

aman apla yaş dediğin nedir ki (öyle bi konuştum ki) gelip geçiyor evleneli 1.5 sene oldu benim su gibi akıp geçti gitti. hımm güzelsindir de sen şimdi. apla ya bana da daha küçük gösteriyon diyolar saçlar boya olmasa bittim. düşünsene eşime kardeşin mi diye soruyolar tabi benimde onları hemen yolasım geliyor

aynurun 500
esranın 644
kaç okursun

aplacım o zaman şöyle yapalım ben hepsini alıyım okurum hepsini yani fatma için 200, aynur için 500, esra için 644 almış oldum yazarsınız. kurban olduğum Rabbim ona açılan ellerimizi geri çevirmesin inşallah. Rabbim dualarımızı kabul etsin. meleklerimizi göndersin inşallah.

ÇOK SAĞOL CANIM... ALLAH RAZI OLSUN...:1hug:
BÜTÜN DUA EDENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN KULUN KULA YAPTIĞI DUA GERİ ÇEVRİLMEZ İNŞALLAH...:Saruboceq:

canım daha önceden esra ve aynur için aldığın 200 bunun içinde olmuyo o zaman
bi karışıklık olmasın
eğer onlar yoksa esra ve aynur için hala 200 er tane eksik

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

BYNKUTLUAY BÖYLE OLSUN DEDıN DıMı CANIM...
YANı BANA TOPLAMDA 500
ESRAYA TOPLAMDA 644 OKUYORSUN DıMı... YANLIŞ ANLAMADIM...
BENıM VE ESRANIN 200 TANE KALDI...
HADı HAYIRLISI...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

BYNKUTLUAY BÖYLE OLSUN DEDİN DİMİ CANIM...
YANİ BANA TOPLAMDA 500
ESRAYA TOPLAMDA 644 OKUYORSUN DİMİ... YANLIŞ ANLAMADIM...
BENİM VE ESRANIN 200 TANE KALDI...
HADİ HAYIRLISI...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet aplacım yanlış anlamdın öyle dedim ben bu aldıklarımı okuyum eğer eksik kalırsa tekrar alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…