Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ben geldimmmmmmmbuzdolabımı temizledim iyiceiçi dışı miisssssss gibi oldu yemeğimde pişiyo çamaşırımı da astımm bugünlük yeter bu kadar sizler napıyosunuz kızlarrrrrrrr

ben geldimmmmmmmbuzdolabımı temizledim iyiceiçi dışı miisssssss gibi oldu yemeğimde pişiyo çamaşırımı da astımm bugünlük yeter bu kadar sizler napıyosunuz kızlarrrrrrrr

hoşgeldin ablam oh ellerine sağlık bende temizledim mis oldu missss
yemeğimi hazırladım sadece kızartması kaldıııı kociş gelincede onu hallderimmm

hoşgeldin bende geldim ayyy evi toz götürüyomuştu 3 günde ne hale gelmiş daha yeni ı-oturdum yemek te yaptım sadece koçişin gelmesi kaldı

hoşgeldin ablam oh ellerine sağlık bende temizledim mis oldu missss
yemeğimi hazırladım sadece kızartması kaldıııı kociş gelincede onu hallderimmm

ohhhh eline sağlık seninde ben de bekliyorum eşimi artık bi çeşit yemek yapacam karar verdim bide salata zaten hafta sonu iyice abarttık sağolsun kayınvalidem dün sabah su böreği c.tesi sabahı da gözleme yaptı 2 gün hamur işi yedik eşime kaş göz ediyorum yeme çok diye anlamıyo

hoşgeldin bende geldim Ayyy evi toz götürüyomuştu 3 günde ne hale gelmiş daha yeni ı-oturdum yemek te yaptım sadece koçişin gelmesi kaldı

ben cuma günü heryerimi silip süpürmüştüm tozlarımı almıştım wc temizleyip gitmiştik dün gece geldik hiç kirlenmemiş

nese yesin baaakkk can boğazdan gelirrrrrr
oh hafta sonu kayınvalidenlerdeymydiniz sizdeee?

ben cuma günü heryerimi silip süpürmüştüm tozlarımı almıştım wc temizleyip gitmiştik dün gece geldik hiç kirlenmemiş

benperşembede cumada hiç bişi yapmamıştım canım istemedi cumadan da evde yoktum sabahtan dün gece geldik bende anlamadım hiç böle olmamıştı

nese yesin baaakkk can boğazdan gelirrrrrr
oh hafta sonu kayınvalidenlerdeymydiniz sizdeee?

evet canım cuma akşamından gittik dr kontrolümüz vardı yaa hastane kayınvalideme ve kerdeşime çok yakın orda kaldık 2 gün dün gece döndük

benperşembede cumada hiç bişi yapmamıştım canım istemedi cumadan da evde yoktum sabahtan dün gece geldik bende anlamadım hiç böle olmamıştı

ya walla nası oluyosa kapalı ev ama yinede tozlanıyoooo anlamadım gitti bana öle olmuş bi geldim 1 parmak toz
hemen alıverdim bide benim yatak oda takımım siyah-beyaz malum siyahta hemen tozlanır tozuda çok belli eder aman yarabbim nasılda tozlanmış hemen sildimmm

kızlar bende kocişe mantı yaptımmmm
buyrun bana gelin hadi ikram edeyim sizleredeeeeeeeeeeee

ben bamya yaptım yanına da bol salata cezalı eşim görsün oo bak nasıl aç bırakacam onuu:86::86::86:

evet canım ya benim takımlarda koyu renk tozunu alıp başka odaya gidiom geliom biras gezi,neyim aynı oluyo bende çıldırıyorum:84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…