Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

merak etme asicim artık şişecek yeri kalmadı yiye yiye

evet canım ya benim takımlarda koyu renk tozunu alıp başka odaya gidiom geliom biras gezi,neyim aynı oluyo bende çıldırıyorum:84::84::84::84:
evet cnm yaaa ama çok pişan oldum o renk aldığıma şıklığına aldandımmm
ohhh afiyet olsun bayılırım bamya yemegine de eşim yemez gıcık eder beni

bende severim kocamda sever bamyayı ohhh ekşili ekşili ne güzel olurrr

ohhh afiyet olsun bayılırım bamya yemegine de eşim yemez gıcık eder beni

benimkide sevmezdi nuraycımmm ama şimdi öle bii yiyo kiiii önüne ne koyarsam yiceksin diyorummm yazık günahhhh ne emeklerle kazanılıp yapılıyo valla hiç taviz vermem yemek zorundaa

evet cnm yaaa ama çok pişan oldum o renk aldığıma şıklığına aldandımmm

bende severim kocamda sever bamyayı ohhh ekşili ekşili ne güzel olurrr

tebrik ederim senin kocanı demetcimm bamya sevdiği için genelde erkekler sevmez dee

benimkide sevmezdi nuraycımmm ama şimdi öle bii yiyo kiiii önüne ne koyarsam yiceksin diyorummm yazık günahhhh ne emeklerle kazanılıp yapılıyo valla hiç taviz vermem yemek zorundaa

ayyy ne güzel işte benimki aç kalır yine yemez bi keresinde yaptım da yanına başka yemek yapmadım yemedi aç aç bekledi sonrada çayın yanında kahvaltı gibi bişiler yedi

ayyy ne güzel işte benimki aç kalır yine yemez bi keresinde yaptım da yanına başka yemek yapmadım yemedi aç aç bekledi sonrada çayın yanında kahvaltı gibi bişiler yedi

yaaaaaaaa ayyy mis gibi yemek aslında ben de çok severim bu erkekler hep aynıı etobur oluyolar ama şimdi günahını almıyım yaptığım herşeyi yer yanii sevmese bile çok lezzetli yapıyosun yoksa yemem diyo

ben çıktım canlaarrrrr kocam gelir birazdannn bende kızartmaya başlyım artıkın akşam gelirseniz görüşürüz kızlarr eşim evde olmuycakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…