:81: :81: :81::81::81:hah şincik görünüyoooo
bu cahil bacınla daha çok uğraşacan senyine olmadı ama ben baktım şifreyi bildiğim için
yanlış yapmışsın 8.gününü adetli olarak girmişsin onu düzelticem şimdi de akıntın mı vardı onu işaretlemeyi çalıştın
bu arada kızlar bazıları uzaktır seksilikle kur yapmakla falan normal bunlarda merak etmeyin ama ben hep derimki erkek her zaman erkektir onu memnun etmek için her yol mübahtır. Yaniii size bağlansın aşkla şevkle baksın istiyosanız kendinizden biraz ödün verirseniz bakın neler değişiyor derim. Nacizane fikrim
NURCAN SAATLERİ GİRMEYİ UNUTMA ATEŞİN YANINDAKİ DİSCARTİ İŞARETLEME
ateşim nasıl ilerliyo senceayy evet yazmamışım saatidee
ateşim nasıl ilerliyo sence
neyse bacım sen işlerine bak bende çıkacamm zatenn görüşürüz sonra
Cervical fluid den işaretliyosun canım stick (su gibi) cream (krem gibi) watery yoğun sanırım eggwihite da yumurta beyazı gibi demek oradan işaretlicen
onun altındaki linki sadece adetliyken işaretlicen
onun altındakide ilişkiniz varsa yes yoksa no
tamam canım takrar sağol Allah razı olsun sendengayet normal canım arada bir ateş ölçme topiğinede koyda onlarda yorum yapsın özellikle ovulasyon zamanında falan
bugünlük allaha şükür işlerimi yetiştirdim artık yarın devam ederim benimde çıkış saatim geldi zati öpüyorum görüşürüz canım
sevo gerçeketen mahçup oluyorum sana karşı ..
Bunca işin arasında birde benim anlamam için ing/ türkçe yazıyonn hella et hakkınıı lütfenn
son bir soru daha soracammTime bölümünde n/a yazan yerde iki seçenek var .am birde pm yazıyo hangisini basıyorum örtmenimm
anlaşildii örtmenimmm :86::86: :86::86: :86:yok canım aşkolsun benim için sorun değil aksine sizin böle bişeyler için çabalamanız hoşuma gidiyo evde boş durup hadi bebek gel demektense kendi bünyeni tanımaya başlıyacaksın bikaç ay içinde
Oraya am yazarsın canım yani öğleden önce öğleden sonra(pm) olayı
bebekdelisi tedavin ertelenmiş hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?