Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bundan birkaç ay önce erzurumdaydım.... ama şimdi van....yanii çok uzaklarda.....

ANA KIZ MUHABECİLERDEDEMİ ATAMA OLUYOR...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ŞAKA ŞAKA EŞİN DOLAYISIYLAMI GEZİYORSUNUZ...
İYİ BARİ HER GİTTİĞİN ŞEHİRDE İŞ BULUYORSUN CANIMCIM... BUDA GÜZEL BİR ŞEY YANİ...yerimseniben

eşin memurmu canım geziyosunuz herhalde allahtan annen yakınmış sana

yok ya nerde.... bizim şirketin 21 ilde şubeleri var bizide ordan oraya atıyorlar... Van benim asıl memleketim ailem hepsi burda... en son buraya gönderdiler.... yani şirket şubeleri çok olunca memur gibi oluyorsun.... biz 2 yıl önce çok istedik göndermediler... mecburen erzurumda kaldık.... ondan sonra şans eseri gönderdiler biz inanamadık... ben daha erzurumdayken annemler ev tutmuşlar yakına... böyle işte....

bugün pazarda hamile kadınlar gördüm ve tutamadım kendimi pazarınn ortasında ağladım miletin bana garip garip bakmasından utandım mafoldumbenartık hamile kadın görmeye dayanamıyorum mafoldumben

çok iyi olmuş annene en ihtiyacın olduğu zaman yakınındasın inşallah bundan sonra hep memleketinde olursun canım

ben her seferinde tamam diyorum üzülmüyecem artık kendimi toplamaya çalışıyorum ama olmuyor mafoldumben

kendi kendime konuşmaya başladım Allahım sen banada ver allahım dayanaıyorum diyip duruyorum mafoldumben

bugün pazarda hamile kadınlar gördüm ve tutamadım kendimi pazarınn ortasında ağladım miletin bana garip garip bakmasından utandım mafoldumbenartık hamile kadın görmeye dayanamıyorum mafoldumben

üzme kendini demiyorum teselli daha çok sinir bozuyo biliyorum bende çok üzülüyorum
yaprak dökümünde fikretin çocuğunu sevmesine dayanmıyorum ona bile ağlıyorum ama dua edicez ediyoruz zaten inşallah bu günleri atlatıcaz

kızlar ne olur benim bu kara sıkıntıdan kurtulmam için dua edin mafoldumben

İNŞALLAH NURCANIM... ALLAHIM O GÜZEL YÜREĞİNE FERAHLIK HUZUR UMUT DOLDURSUN İNŞALLAH...
ŞİMDİ ADET OLDUĞUN İÇİNDE DAHA Bİ BÖYLESİN EMİNİM BEN KENDİMDEN BİLİYORUM HORMONLARIMIZ BİZİ ALLAK BULLAK EDİYOR ADET OLUNCA...:teselli:

eşimide kendimle mahvettim bana sen böyle yaptıkça ben daha çok üzülüyorum diyo kendini benim yerime koy sorun sende olsa ve ben senin yaptığın gibi ağlasam hırpalasam ne hisedersin diyo koca adamıda ağlattım mafoldumben

OYY KIYAMAM BEN SİZE YAA...senağlama

nedir benim bu kadar sıkıntım YARRABıM ben 6 senedir bu kadar sıkıntı yaptığımı hatırlamıyorum bu kadar takıntı hsaline gelmemişti bende

nedir benim bu kadar sıkıntım yarrabim ben 6 senedir bu kadar sıkıntı yaptığımı hatırlamıyorum bu kadar takıntı hsaline gelmemişti bende

en azından yaşın genç be nurcanım hani hayatınla ilgili olumlu şeyleri getir aklına kocan sana karşı iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…