Kız sahİ İstanbulda yazmıyo...
Nerde oturuyon bacım seeenn... ?????????
bundan birkaç ay önce erzurumdaydım.... ama şimdi van....yanii çok uzaklarda.....
bundan birkaç ay önce erzurumdaydım.... ama şimdi van....yanii çok uzaklarda.....
eşin memurmu canım geziyosunuz herhalde allahtan annen yakınmış sana
ANA KIZ MUHABECİLERDEDEMİ ATAMA OLUYOR...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ŞAKA ŞAKA EŞİN DOLAYISIYLAMI GEZİYORSUNUZ...
İYİ BARİ HER GİTTİĞİN ŞEHİRDE İŞ BULUYORSUN CANIMCIM... BUDA GÜZEL BİR ŞEY YANİ...yerimseniben
yok ya nerde.... bizim şirketin 21 ilde şubeleri var bizide ordan oraya atıyorlar... Van benim asıl memleketim ailem hepsi burda... en son buraya gönderdiler.... yani şirket şubeleri çok olunca memur gibi oluyorsun.... biz 2 yıl önce çok istedik göndermediler... mecburen erzurumda kaldık.... ondan sonra şans eseri gönderdiler biz inanamadık... ben daha erzurumdayken annemler ev tutmuşlar yakına... böyle işte....
kızlar ne olur benim bu kara sıkıntıdan kurtulmam için dua edin mafoldumben
bugün pazarda hamile kadınlar gördüm ve tutamadım kendimi pazarınn ortasında ağladım miletin bana garip garip bakmasından utandım mafoldumbenartık hamile kadın görmeye dayanamıyorum mafoldumben
kızlar ne olur benim bu kara sıkıntıdan kurtulmam için dua edin mafoldumben
eşimide kendimle mahvettim bana sen böyle yaptıkça ben daha çok üzülüyorum diyo kendini benim yerime koy sorun sende olsa ve ben senin yaptığın gibi ağlasam hırpalasam ne hisedersin diyo adamıda ağlattım mafoldumben
kendi kendime konuşmaya başladım Allahım sen banada ver allahım dayanaıyorum diyip duruyorum mafoldumben
nedir benim bu kadar sıkıntım yarrabim ben 6 senedir bu kadar sıkıntı yaptığımı hatırlamıyorum bu kadar takıntı hsaline gelmemişti bende
canım kedersizim allah sana iç ferahlığı dayanma gücü versin
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?