eşimide kendimle mahvettim bana sen böyle yaptıkça ben daha çok üzülüyorum diyo kendini benim yerime koy sorun sende olsa ve ben senin yaptığın gibi ağlasam hırpalasam ne hisedersin diyo koca adamıda ağlattım mafoldumben
noliiiiiii burdaaaaaaaklava:
dünür canım yapma böyle ne olursun..üzme eşini ve kendini..inanki gün gelecek unutacaksın bunları..inşallah rabbim tez zamanda güldürecek hepinizin yüzünü...önemli olan sağlık...biliyorum şuan sana ne desem boş ...ama rabbime sığın dua et...bak kız geçen gün dünürlük teklifi geldi kabul etmedim...ona göre elini hızlı tut...yok öyle boş boş durmak..veren rabbim....
canımm benim yaa... inan nasıl teselli vereceğimi bilemedim... ama gececek bu günler allahın izniyle çok yakın zamanda sende burda hamileyim diye çığlıklar atacaksın.... kedersizim inan benim eşimin durumu senin eşininkinden daha çok vahimdi...vallahi Allahu teala istedimi olmayacak şey değil.... bak göreceksin....
kedersiz senin 56 nereye gittiii
KIZLARRRRRRRRRRRRRR yeğenim oldu.....dünya tatlısı bir kız...dayımın kızı...ay bir görseniz ufacık ellemeye korkuyorsun....2 günlük....rabbim nelere kadir....inşallah hepimiz yaşarız o mutlulukları......
kazen beye beni kadersiz yap dedim yanlış anlamış galiba sadece kodu silmiş mirmirmirmir
off kızım saçmalama kendini kadersiz yapıp iyice olumsuzluklara sürüklemek de nerden çıktı
bence kazen beyden rica et kedersizi büyük harf yapsın hem yanlış anlaşılmaz
dünürüm şu çizelge varya bir arkadaş hazırlamış ..profilde takvim bölümüne ekle diyor olmuyor sen nasıl yaptın...
dinimizde olumsuz isim koymak yoktur sanal alem bile olsa yapma öle olumsuz
bana bu gece rüyamda ismin ne diyolar ben de nevbahar diyorum düşünün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?