Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünür canım yapma böyle ne olursun..üzme eşini ve kendini..inanki gün gelecek unutacaksın bunları..inşallah rabbim tez zamanda güldürecek hepinizin yüzünü...önemli olan sağlık...biliyorum şuan sana ne desem boş ...ama rabbime sığın dua et...bak kız geçen gün dünürlük teklifi geldi kabul etmedim...ona göre elini hızlı tut...yok öyle boş boş durmak..veren rabbim....

canımm benim yaa... inan nasıl teselli vereceğimi bilemedim... ama gececek bu günler allahın izniyle çok yakın zamanda sende burda hamileyim diye çığlıklar atacaksın.... kedersizim inan benim eşimin durumu senin eşininkinden daha çok vahimdi...vallahi Allahu teala istedimi olmayacak şey değil.... bak göreceksin....

ipek iyi akşamlar..
amannnnnnnnnn baharım benim dünür hem kendini hemde bizleri üzüyor ....evet biliyorum zor durumlar rabbim herkese sabırlar versin..sadece çeken bilir.....

noliiiiiii burdaaaaaaaklava:

tamam kızlar bugün yine doldum size anlataıp rahatlamak istedim kapatalım artık :çok üzgünüm:

KIZLARRRRRRRRRRRRRR yeğenim oldu.....dünya tatlısı bir kız...dayımın kızı...ay bir görseniz ufacık ellemeye korkuyorsun....2 günlük....rabbim nelere kadir....inşallah hepimiz yaşarız o mutlulukları......

ömürlü olsun allah annesine babasına bağışlasın :gitme:

dinimizde olumsuz isim koymak yoktur sanal alem bile olsa yapma öle olumsuz
bana bu gece rüyamda ismin ne diyolar ben de nevbahar diyorum düşünün artık

off kızım saçmalama kendini kadersiz yapıp iyice olumsuzluklara sürüklemek de nerden çıktı
bence kazen beyden rica et kedersizi büyük harf yapsın hem yanlış anlaşılmaz

yok artık bir daha şöyle yap diyemem bugün 2 defa adama değiştir dedim artık KADERSıZıM

dünürüm şu çizelge varya bir arkadaş hazırlamış ..profilde takvim bölümüne ekle diyor olmuyor sen nasıl yaptın...

ESRA ıÇıN
ipek ................. 800
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500
esra...................500
bulut..................200
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600
fatma.................200
tuyaneda...........200

TOPLAM 4444

FATMA ıÇıN
ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200
bulut...................200
jollita................1000
sevda...............400
fatma..............1000
nevo.................144

TOPLAM 4444

AYNUR ıÇıN
ipek................... 800
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................200
tuyaneda............200

TOPLAM 4444

Son düzenleme:
dünürüm şu çizelge varya bir arkadaş hazırlamış ..profilde takvim bölümüne ekle diyor olmuyor sen nasıl yaptın...

canım benim takvimide saolsun kazen bey yaptı
hazırladığın takvimin linkini kopyalayıp kazen beye msnde gönder o senin profiline hemen ekliyor

arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum bu mesajları okudukça anladımkı dünyada sadece üzülen ve endişelelen ben değilmişim umarım istediklerinize bir an önce kavuşursunuz ben 4yıldır evliyim daha anne olamadım ama umudum var rabbim bir gün bana da anne olmayı nasip edecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…