- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
günaydın canım hoşbulduk
nasılsın ateşin bugünde düşükmü
bu hafta kime okuyoruzz ? Bu arada bundan sonra şöyle yapalım dua edeceğimiz arkadaşa bildirelim sayıyı daha iyi olmazmı sizce ne diyorsunuz
kankimede başlıyalım artık hayırlı bir doğum niyetine
hayırlı cumalar canım demek bugün kkda bir arkadaşla buluşuyorsunuz ne güzelevdemi buluşacaksınız yoksa kafede bir yerdemii
benim için duaya gerek yok sağolun ben kendim hatim falan yaptım yeter onlar
bu ara herkes takipte ateş ölçme yumurta takibi falan var herkesin onun için sıradaki kızlara okunsa daha iyi olur
tamam canım onlara okuyalım bu haftadamelikede demişti ipeğe başlayalım diye biri ipek olsun diğeri de şifa olsun bence
Evet herkes okunacak kişiye bildirsin o listesi tutsun daha iyi eksik olanı söylesin
asicim doğum gününü bi kez kutluyorum canım sabah 8 de de kutlamıştım benim de çarşamba günü ikimizde boğa burcuyuz
Pınar nurcik günaydın hoşgeldiniz
nerdeyse herkese okundu canım zaten haftada iki kişiye okuyoruz sana neden okumuyacakmışızkii saçmalama
duaya gerek yokda ne demek ablam yaaaaa en çok senin ihtiyacın var hayırlı doğum için kurban olduğum rabbim hayırlı doğumlarla paşanı kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh
bende boğa burcuyum benim 8 mayıs hem anneler günü hem doğum günüm
gel baaaaammm boğam benimmmmm
dayanamadın erkenden yaptın testi dimiidare ederim iştee canım
ateşim bugün biraz yükseldiAma sabah test yaptım ıhıh yok bişiy Zaten ne zaman olduki Yarın yada bugün gelir adetim yarınki ateşim mühimmiş
bu aralar hep gezmelerdeydim dünde eltimler ve teyzem oturmaya bana geldiler o yüzden yoktuM bu aralarkız nurcan nerdesin sen haaa özletiyon kendini evet canım bugün buluşacaktık alışveriş merkezinde ikimizin evide çok yakınmış ama şimdi msj attı akşama misafiri gelecekmiş başka bigün buluşucaz ben de çok sevindim inş anlaşır sürekli görüşürüz
bende boğa burcuyum benim 8 mayıs hem anneler günü hem doğum günüm
hoşbulduk sevdam orada hava nasıl burada kış geri geldii öpüyorum senii
burda da hava yağmurlu ..bahar gelmedi gitti :97::97::97:hoşbulduk sevdam orada hava nasıl burada kış geri geldii öpüyorum senii
neeeeeeeeeee aboowwwwwww:2::2::2:kızlar topiği boğalar bastııııııııı anaammmmmmm
ohh ne güzel ikiside aradan çıkar hediyelerdeIlerde evlatların hediye alırken hem anneler günü iin hemde doğum günü için almış olur çifte mutluluk
aynenn canımm burasıda yağmurlu ve soğukk
[video=youtube;iVvHqqwgPCw]http://www.youtube.com/watch?v=iVvHqqwgPCw[/video]
kızlar şu adamın hareketlerine baksanıza çok komik yaaaaaa
ama şarkıyı çok güzel söylemişşş
ohh ne güzel ikiside aradan çıkar hediyelerdeIlerde evlatların hediye alırken hem anneler günü iin hemde doğum günü için almış olur çifte mutluluk
evet yaa ben dünyaya geldiğimde o günde anneler günüymüş annem bana hayatımda aldığım en güzel hediyemdin der hala bende görecekmiyim o günlerim rabbim bıcır bıcır etrafımda bebişlerim olur inşallah
bu adamı her hafta beyaz şovda görüyorum[video=youtube;iVvHqqwgPCw]http://www.youtube.com/watch?v=iVvHqqwgPCw[/video]
kızlar şu adamın hareketlerine baksanıza çok komik yaaaaaa
ama şarkıyı çok güzel söylemişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?