Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kız nurcan nerdesin sen haaa özletiyon kendini evet canım bugün buluşacaktık alışveriş merkezinde ikimizin evide çok yakınmış ama şimdi msj attı akşama misafiri gelecekmiş başka bigün buluşucaz ben de çok sevindim inş anlaşır sürekli görüşürüz

benim için duaya gerek yok sağolun ben kendim hatim falan yaptım yeter onlar
bu ara herkes takipte ateş ölçme yumurta takibi falan var herkesin onun için sıradaki kızlara okunsa daha iyi olur

duaya gerek yokda ne demek ablam yaaaaa en çok senin ihtiyacın var hayırlı doğum için kurban olduğum rabbim hayırlı doğumlarla paşanı kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

melikede demişti ipeğe başlayalım diye biri ipek olsun diğeri de şifa olsun bence

Evet herkes okunacak kişiye bildirsin o listesi tutsun daha iyi eksik olanı söylesin
tamam canım onlara okuyalım bu haftada

tikkattt tikkattt dua alacaklar sayıyı özelden şifa ve ipeğe bildirsinler bilginizee tikkat tikkatt

nerdeyse herkese okundu canım zaten haftada iki kişiye okuyoruz sana neden okumuyacakmışızkii saçmalama

duaya gerek yokda ne demek ablam yaaaaa en çok senin ihtiyacın var hayırlı doğum için kurban olduğum rabbim hayırlı doğumlarla paşanı kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

allah razı olsun kızlar tabiki herkesin duaya ihtiyaçı var ben kendim hatim falan yaptım onun için
başkasının hakkını aLMAYIM dedim

gel baaaaammm boğam benimmmmm

idare ederim iştee canım
ateşim bugün biraz yükseldi Ama sabah test yaptım ıhıh yok bişiy Zaten ne zaman olduki Yarın yada bugün gelir adetim yarınki ateşim mühimmiş
dayanamadın erkenden yaptın testi dimi
Elbet bir zaman gelecekk görecezz pozitifi allahın izni ile az daha sabır sevo bacıımm :97::97:

bu aralar hep gezmelerdeydim dünde eltimler ve teyzem oturmaya bana geldiler o yüzden yoktuM bu aralar

Son düzenleme:
bende boğa burcuyum benim 8 mayıs hem anneler günü hem doğum günüm

ohh ne güzel ikiside aradan çıkar hediyelerde Ilerde evlatların hediye alırken hem anneler günü iin hemde doğum günü için almış olur çifte mutluluk

hoşbulduk sevdam orada hava nasıl burada kış geri geldii öpüyorum senii

aynenn canımm burasıda yağmurlu ve soğukk

[video=youtube;iVvHqqwgPCw]http://www.youtube.com/watch?v=iVvHqqwgPCw[/video]

kızlar şu adamın hareketlerine baksanıza çok komik yaaaaaa
ama şarkıyı çok güzel söylemişşş

ayyyyy burasıdaa buz gibiii yagmur yagıyoo veee ben doktoraa gidecem uff çok üşenıyorummmmm

[video=youtube;iVvHqqwgPCw]http://www.youtube.com/watch?v=iVvHqqwgPCw[/video]

kızlar şu adamın hareketlerine baksanıza çok komik yaaaaaa
ama şarkıyı çok güzel söylemişşş

anaaaaaaaaaa ferdi tayfurun cd sini yutmuş gibi lennn

tikkattt tikkattt dua alacaklar sayıyı özelden şifa ve ipeğe bildirsinler bilginizee tikkat tikkatt

arada bir günceliyimde unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…