- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
yat dinlen tabii yorma ömerciki .. Artık ağırlaştın dikkat etmen lazımm canım inşallah sağ salim hayırlı bir şekilde alırsınn kucağınaiyiyim kankim sağol dinlenme olayı olduğu için gelemiyorum birde iki gündür nette de sorun vardı bugün düzeldi
saol cnmmm
pastanda güzlemiş yok ben kesmeyimmm de yalnızken keseyim çok güzel bunu ben tek başıma yiyimmm
herkeze tekrardan hayırlı cumalarrrrrrrr
yat dinlen tabii yorma ömerciki .. Artık ağırlaştın dikkat etmen lazımm canım inşallah sağ salim hayırlı bir şekilde alırsınn kucağına
bu hafta kime okuyoruzz ? Bu arada bundan sonra şöyle yapalım dua edeceğimiz arkadaşa bildirelim sayıyı daha iyi olmazmı sizce ne diyorsunuzevet dualarda fazlalık oldu olsun bundada vardır hayır fazla olsun eksik olmasın
hayırlı cumalar canım demek bugün kkda bir arkadaşla buluşuyorsunuz ne güzelherkeze tekrardan hayırlı cumalarrrrrrrr
evet dualarda fazlalık oldu olsun bundada vardır hayır fazla olsun eksik olmasın
benimde 15 mayıs bende boğayımmasicim doğum gününü bi kez kutluyorum canım sabah 8 de de kutlamıştım benim de çarşamba günü ikimizde boğa burcuyuz
günaydın canım hoşbuldukpınar nurcik günaydın hoşgeldiniz
olmazzzzzzzzzzzzzzzzz koskocaman aldım bütün topıke yetsın dieeeeeeeeeeeeee
bu hafta kime okuyoruzz ? Bu arada bundan sonra şöyle yapalım dua edeceğimiz arkadaşa bildirelim sayıyı daha iyi olmazmı sizce ne diyorsunuz
kankimede başlıyalım artık hayırlı bir doğum niyetine
hayırlı cumalar canım demek bugün kkda bir arkadaşla buluşuyorsunuz ne güzelevdemi buluşacaksınız yoksa kafede bir yerdemii
asicim doğum gününü bi kez kutluyorum canım sabah 8 de de kutlamıştım benim de çarşamba günü ikimizde boğa burcuyuz
Günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bugün yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duları kabul etsin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
çiğdem o arkadaşı silmekle en iyisi yapmışsın böyle insanlarla mümkün olduğunca görüşmeyelimhep içimizi acıtacaklar yoksa
Ipeğim kankimmm sende iyisinn merak etmiştim yine senii
asicim doğum gününü bi kez kutluyorum canım sabah 8 de de kutlamıştım benim de çarşamba günü ikimizde boğa burcuyuz
nerdeyse herkese okundu canım zaten haftada iki kişiye okuyoruz sana neden okumuyacakmışızkii saçmalamabenim için duaya gerek yok sağolun ben kendim hatim falan yaptım yeter onlar
bu ara herkes takipte ateş ölçme yumurta takibi falan var herkesin onun için sıradaki kızlara okunsa daha iyi olur
benimde 15 mayıs bende boğayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?