Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

asicim doğum günün kutlşu olsun

sevdamce bugün aşılamamı oliiiii anaaammm haıyrlı olsun

kıvanciğdem maalesef etrafta çok dengesiz kişiler var takma güzelim yaaaa

asi doğum günün kutlu olsun ...fatoşun aşılaması bugünmüş galiba hayırlı olur inşallah

kızlar fatoş bugün eğerki yumoşları tam gelişmişse iğne vurulacak diye biliyorum size kim söledi bugün aşılama diye :26: iğneyi bugün vurulursa yrın falan olur aşılama

evet ya biz dün msn de konuştuk fatoşlaaaaa hiç aşılama olcam felan demedi kim söledi aşılama olacağını:26:

canım yumoşlar gelişmise dr sana çatlatma iğnesini vurduktan 32 ila 36 saat arasında aşılama yapılacakkk

kızlar benmi yanlış anladım acaba fatoş bugün doktora gitcek yaa aşılama bugün değilmiydi :26:

gunaydın hatunlarrrr ben bügün doktora gidecem ytumurtalar istenılen boyuta gdıysee yarın iğne yi verir ve 36 saat sonra aşılama yapar yani pazartesiiiii olurrrrr
kıss asii ben sana dün demedimmi bu tedaviler beni yorugo duysusallaştırıyoo dieeee sendee beni dinlemedin mi neee

asiiiiiiiiiiiiiii DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hayırlısı olsun bebişin gelsin inşallah canım

sildim valla eşimide aradım bidaha bize gelmiyor görüşmüyoruz dedim
canlarım hepinizden allah razı olsun çok güzel moral veriyorsunuz gerçekten hakkınızı helal edin canlarım seviyorum sizleri

ay inşallah şimdi canım sabah ben okudum acaba aynlış mı anladım ki şimdi tekrar okumayamı başlıyoruz allahım kabul etsin yanlış zamanda okuduysam da
yok cnmm saoll o duaaa selayaa kadar okunuyoduu sendee sabah okumuşsun tamam ALLAH razı olsun
her zaman dualarımdasınız inşallah hepiniz en kısa zamanda hamile haberini verirsiniz

saolll ipekimmmm belkide aşılamam dualar sayesinde tutscak inşallahhhhh

kızzzzzz onları konuştukta yani büugünden için aşılama olacağım gibi şeyler sölemedin yaaa bende onu didiydimmmmm yoksa tedavi sürecinde olduğunu biliyom deli kızzzzzzzz
hatta şarkılar paylaştın benleeeee
saol cnm allah razı olsun beni kırmayın bak bugün ben doğum günü çocuğuyummm şincikkk bak ağlarımmm haaaaa

oy kıyamam sanaaaa dogum günü bebesiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi kes pastanıııı

Günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bugün yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duları kabul etsin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn

çiğdem o arkadaşı silmekle en iyisi yapmışsın böyle insanlarla mümkün olduğunca görüşmeyelim hep içimizi acıtacaklar yoksa
Ipeğim kankimmm sende iyisinn merak etmiştim yine senii

Asicimm doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara seneye kucağında bebişnle beraber üflersin mumlarını inşallahhhh

Asicimm doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara seneye kucağında bebişnle beraber üflersin mumlarını inşallahhhh

saol canımın içiiiii allah razı olsun inşallah hepimiz seneye kucaklarımızda meleklerimizle gireriz doğum günlerimizeeeee

iyiyim kankim sağol dinlenme olayı olduğu için gelemiyorum birde iki gündür nette de sorun vardı bugün düzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…