- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
çok yoğunum canımm
asicim doğum günün kutlşu olsun
sevdamce bugün aşılamamı oliiiii anaaammm haıyrlı olsun
kıvanciğdem maalesef etrafta çok dengesiz kişiler var takma güzelim yaaaa
asi doğum günün kutlu olsun ...fatoşun aşılaması bugünmüş galiba hayırlı olur inşallah
kızlar fatoş bugün eğerki yumoşları tam gelişmişse iğne vurulacak diye biliyorum size kim söledi bugün aşılama diye :26: iğneyi bugün vurulursa yrın falan olur aşılama
evet ya biz dün msn de konuştuk fatoşlaaaaa hiç aşılama olcam felan demedi kim söledi aşılama olacağını:26:
canım yumoşlar gelişmise dr sana çatlatma iğnesini vurduktan 32 ila 36 saat arasında aşılama yapılacakkk
kızlar benmi yanlış anladım acaba fatoş bugün doktora gitcek yaa aşılama bugün değilmiydi :26:
çiğdem o karının sana karşı bi çekememezliği var bence ben öle anladımm ya s.ktir ett kim oluyo o hayatından da facedende sil gitsinn
duru ortalığı karıltırdın haa
ipemmm bacımm iyiymişsin allaha şükür
gunaydın hatunlarrrr ben bügün doktora gidecem ytumurtalar istenılen boyuta gdıysee yarın iğne yi verir ve 36 saat sonra aşılama yapar yani pazartesiiiii olurrrrr
kıss asii ben sana dün demedimmi bu tedaviler beni yorugo duysusallaştırıyoo dieeee sendee beni dinlemedin mi neee
asiiiiiiiiiiiiiii DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
çiğdem o karının sana karşı bi çekememezliği var bence ben öle anladımm ya s.ktir ett kim oluyo o hayatından da facedende sil gitsinn
duru ortalığı karıltırdın haa
ipemmm bacımm iyiymişsin allaha şükür
hayırlısı olsun bebişin gelsin inşallah canım
saoll cnmm bol bol duaa et olurmuuuuu hamılelerin duası kabul olurmuşşşşşş
saoll cnmm bol bol duaa et olurmuuuuu hamılelerin duası kabul olurmuşşşşşş
yok cnmm saoll o duaaa selayaa kadar okunuyoduu sendee sabah okumuşsun tamam ALLAH razı olsunay inşallah şimdi canım sabah ben okudum acaba aynlış mı anladım ki şimdi tekrar okumayamı başlıyoruz allahım kabul etsin yanlış zamanda okuduysam da
her zaman dualarımdasınız inşallah hepiniz en kısa zamanda hamile haberini verirsiniz
yok cnmm saoll o duaaa selayaa kadar okunuyoduu sendee sabah okumuşsun tamam ALLAH razı olsun
saolll ipekimmmm belkide aşılamam dualar sayesinde tutscak inşallahhhhh
sizdende razı olsun canım söylemiştim demi 30+30 okudum allahım dualarımız kabul eyle inşallah
gunaydın hatunlarrrr ben bügün doktora gidecem ytumurtalar istenılen boyuta gdıysee yarın iğne yi verir ve 36 saat sonra aşılama yapar yani pazartesiiiii olurrrrr
kıss asii ben sana dün demedimmi bu tedaviler beni yorugo duysusallaştırıyoo dieeee sendee beni dinlemedin mi neee
asiiiiiiiiiiiiiii DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kızzzzzz onları konuştukta yani büugünden için aşılama olacağım gibi şeyler sölemedin yaaa bende onu didiydimmmmm yoksa tedavi sürecinde olduğunu biliyom deli kızzzzzzzz
hatta şarkılar paylaştın benleeeee
saol cnm allah razı olsun beni kırmayın bak bugün ben doğum günü çocuğuyummm şincikkk bak ağlarımmm haaaaa
oy kıyamam sanaaaa dogum günü bebesiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi kes pastanıııı
Asicimm doğum günü kutlu olsun canım nice yaşlara seneye kucağında bebişnle beraber üflersin mumlarını inşallahhhh
Günaydın kızlar hayırlı cumalar rabbim bugün yüzü suyu hürmetine ettiğimiz duları kabul etsin eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip etsin kucaklarımızı boş bırakmasın aminnn
çiğdem o arkadaşı silmekle en iyisi yapmışsın böyle insanlarla mümkün olduğunca görüşmeyelimhep içimizi acıtacaklar yoksa
Ipeğim kankimmm sende iyisinn merak etmiştim yine senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?