kızz gııı deme ona top o toppwalla böle bişeye ihtiyacımız vardı gel gııııııı sessizgeceeee anlat bakem nası geçiyo tımarhanede hayatın
Kızlar şikayet edelimmi yoksa eğlenelimmii onunlaa
kayıt olman lazım herhalde banada sevo yardımcı oldu pek çözmüş değilimya kızlar ben bu siteye girdim açılmıyor bende yahuuu
sanatçılarıda açıklasın öyle şikayet edelimdursun bacım eccik daaaaaa
yapma yaaayapılan dualara amin duaya amin diyorum
kızlar şirket yaptı yapacağını faceye kısıtlama getirmiş interneti yavaşlattılar sanırım forum gibi sayfalarıda kapatacaklar
benimde saat 3te randevum var çıkacam birazdan çıkmadan gelseydi şu topkızlar ben şu maaşları yatırıp gelem yarım saat mola bana herkes arayıp duruyo
kayıt olman lazım herhalde banada sevo yardımcı oldu pek çözmüş değilim
naber kızlar ben gelmeyel, binlerce sayfa ilerlemiş 13 dakikada okudum geçmişi bir çırpıda çırpı dedimde aklıma çırpınış geldi bakın en son yazdığım mesajımı buldum beni hatırlayın diye sizi gidi vefasız karılar hiç anmamışsınız beni a.g.
eeeee kimler hamile bakayım olmayanlar varmı varsa bana bildirin formülllerle döndüm aranıza şipşak yani neden kimse yok herkes çocukmu yapıyoo bu saatte yoksa sonra uğrarım güzel bi karşılama bekliyorum hepinizden ayrıca bliyormusunuz bu sitede tam tamına 4 sanatçı bayan var isimlerini döndüğümde söyleyecem
sanatçılarıda açıklasın öyle şikayet edelimMerak ettim doğrusu hangi ünlüler var bu sitede
hepimizinnmi ag aboooowwwwwwwwww bana versene o formülleri anana yollıyımda belki daha sağlıklı bi evlat doğurur terbiyesiz seni ne olursa olsun buıraya dalga geçmek için geldiğini anladıkta neden insanların zaaflarını kullanıyosu maksadın eğlenmekse okey eğleniriz tavan yaparız hemde ama lütfen haddini aşma kesin o 4 sanatçıda arto kuşum aydın fatihürek filandır biz almayalım kaçmasaydın öle bi karşılama töreni hazırlardımki varya aklın şaşardı eminim sen boş otobüste ayakta gidiyosundur senin gibiler oturamazda kıçının üstüne anlamışsındır umarım demek istediğimi işimiz olmaz sen gibilerle bende senin ag ahanda taaammı taaammı taaaaammıııııııııııııı
yapma yaaaBari burayıda kısıtlamsalar
benimde saat 3te randevum var çıkacam birazdan çıkmadan gelseydi şu top
sevocum bana yardımcı olabilirmisin
hepimizinnmi ag aboooowwwwwwwwww bana versene o formülleri anana yollıyımda belki daha sağlıklı bi evlat doğurur terbiyesiz seni ne olursa olsun buıraya dalga geçmek için geldiğini anladıkta neden insanların zaaflarını kullanıyosu maksadın eğlenmekse okey eğleniriz tavan yaparız hemde ama lütfen haddini aşma kesin o 4 sanatçıda arto kuşum aydın fatihürek filandır biz almayalım kaçmasaydın öle bi karşılama töreni hazırlardımki varya aklın şaşardı eminim sen boş otobüste ayakta gidiyosundur senin gibiler oturamazda kıçının üstüne anlamışsındır umarım demek istediğimi işimiz olmaz sen gibilerle bende senin ag ahanda taaammı taaammı taaaaammıııııııııııııı
ne yapamammı
çok etkiliyici gerçektenn gözlerim yaşardıııduydunuzmu büyük oğlu ondan 12 yaş büyükmüş çokta büyük sayılmazmış ne kadar küçük akıl yaşıherkesi kendisi gibi sanmış yada gerçekten beyninde problem var şizoda olabilir hmm evet evetbu kesin şizoo aman allahım bendne beter vakalar varmış çok şükür halimedemek oğlu ondan 12 sene önce doğmuş hmm gerçekten etkileyici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?