Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yapılan dualara amin duaya amin diyorum

kızlar şirket yaptı yapacağını faceye kısıtlama getirmiş interneti yavaşlattılar sanırım forum gibi sayfalarıda kapatacaklar

yapılan dualara amin duaya amin diyorum

kızlar şirket yaptı yapacağını faceye kısıtlama getirmiş interneti yavaşlattılar sanırım forum gibi sayfalarıda kapatacaklar
yapma yaaa Bari burayıda kısıtlamsalar
kızlar ben şu maaşları yatırıp gelem yarım saat mola bana herkes arayıp duruyo
benimde saat 3te randevum var çıkacam birazdan çıkmadan gelseydi şu top

hepimizinnmi ag aboooowwwwwwwwwwbana versene o formülleri anana yollıyımda belki daha sağlıklı bi evlat doğurur terbiyesiz seni ne olursa olsun buıraya dalga geçmek için geldiğini anladıkta neden insanların zaaflarını kullanıyosu maksadın eğlenmekse okey eğleniriz tavan yaparız hemde ama lütfen haddini aşma kesin o 4 sanatçıda arto kuşum aydın fatihürek filandır biz almayalım kaçmasaydın öle bi karşılama töreni hazırlardımki varya aklın şaşardı eminim sen boş otobüste ayakta gidiyosundur senin gibiler oturamazda kıçının üstüne anlamışsındır umarım demek istediğimi işimiz olmaz sen gibilerle bende senin ag ahanda taaammı taaammı taaaaammıııııııııııııı

sevocum bana yardımcı olabilirmisin

şuan müsait değilim bana özelden mail adresini yazarsın sana davet gönderirim sonra üye olursun okiş

abowww coştuu bizimmkiii

duydunuzmu büyük oğlu ondan 12 yaş büyükmüş çokta büyük sayılmazmış ne kadar küçük akıl yaşıherkesi kendisi gibi sanmış yada gerçekten beyninde problem var şizoda olabilir hmm evet evetbu kesin şizoo aman allahım bendne beter vakalar varmış çok şükür halime demek oğlu ondan 12 sene önce doğmuş hmm gerçekten etkileyici

ne yapamammı
kızlar kulağım fena zonkluyo ben kalamıcam kusura bakmayın nurcik anlatınca merak ettim yatıyodum zaten dr gidemedim izinliymiş benim dr diğer dr tanımadığım için gidemedim araya hafta sounda girdi nasıl dayanırım bilmiyorum uyumaya çalışayım en iisi öpüyorum hepinizi sakın uymayın bide bizkler ceza almayalım o mal yüxü
ndne gerçi benim alacağım keisn gibi amatutamadım yine dilimi yaaaaaaaaa

çok etkiliyici gerçektenn gözlerim yaşardııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…