Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ıyıaksamlar kızlar
canım hoş geldin nerelerdesin nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetleri neler :26: doğuma ne kadar var ayy inşş her şey yolundadır

kızlar ne habersinizzz
şimdi daha iyiyim canım yine şiddetli regl sancısı yaşadım işte yeni yeni toparlanıyorumm senden ne haber tatlım nasılsın

leydim canım ekliyorum seni ALLAH razı olsun Rabbim kabul buyursun inşallah

Asiciğimmm canım inşallah seneye bebişinle kutluyacaksın yeni yaşını

Kızlar bu hafta Bana Ve İpeğime okunuyormuş dua benim acelem yoktu aslında ama düşünülmüş hatta uygulanmış ALLAH razı olsun hepinizden çok duygulandım beni çok mutlu ettiniz :81: inşallah o güzel kalbinizdekiler bir an önce hayırlı ve sağlıklıca nasip olur tez zamanda inşallah hepinizi öptümmm

AZ KALSIN UNUTUYORDUM !!!!!

kızlar bir arkadaşım bebek yarışmasına cici kızının resmini eklemiş şimdi link vereceğim rica etsem oylar mısınız resmin altında OYLA tuşunun yanındaki sayı butonunu 10 yapıp oylamanız gerekiyor şimdiden teşekkürler öptüm hepinizi tekrardan

http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/?aType=KategoriResimDetay&ResimID=86723&KategoriID=148&CatID=17&Keyword=ece%20ceren&MessageID=2

Son düzenleme:

ya sorma nurcanım ağrı ve akıntı resmen çivi çakılıyı kulağıma diştende betermiş bu mahvetti beni allah herşeyin hayırlısını versin biyerim düzelse öbür tarafım ne rahatlığı sıra bende diyo resmen ya vardı ağrım sızım ama gebelikle daha bi arttı gibime geliyo sanırım gerçekten bağışıklık düşüyo
aşkol nurcikl ne kusuru eğlenemedim burda olsa eğlence tavan yapacaktıdaa gelmemiş hala şizoooo
valla acayip sinir oldum okuduğumuz dua listelerine direk nasıl oluyosa uyarı alıyoruz mesajlarımız siliniyo ama elin herifi namısımıza ag.demiş ooh yarasın der gibi hiçbir müdahele yok nerde bu devlet isan var isyaaaaaaaannn
banada telefon geldi çıkmak zorunda kaldım.....
tubişimmmm çoşmuşsun ama sonuna kadar haklısın bacımmm o pislik yüzünden sinirlenme cnm benim.....
aman bende çok biliyorum be asim bu arada senden çok özürdiliyorum yaş gününü kutlayamadım affet bu garibi lütfeeeeeeennn canım herşeyo güzel gönlünce olsun allah muradını dileğini hayırlısıyla versin sevdiklerinle birlikte nice yıllara merhaba demen dileğiyle iyiki doğdun iyiki varsın iyiki arkadaşımsın kiss you
anaaaam ağzın herifin öpsün emii ne güzel dilekler bunlar allah seninde gönlüne göre verisn duan karşılık bulsun
ıyıaksamlar kızlar
oooooo sen bizim topiğin yoluun nasıl buldun hoşgeldin ikizdi demi senin bebeler nasıl gidiyor ne alemdesin
cücüküm sen nerelerdeisn bak neler oliyiii neler hatun gelmiş kendinden 12 yaş büyük olan öz oğlundan bahsetmiş bizide paylamış gi,tmiş ag.demiş bizde ona topluca az.diyoruz yani adan z ye ne kadann mikemmel köför varsa ona yollaıdk yarasın işşallahhhh
aslında böle mallara cevap veripte prim yaratmamak lazımda tubi adı üstünde çat+lak duramıyo işte neylersin amiiin allah bizleri asyırmasın ama tüm arkadaşlarımada bebeler versin yeni topiclerde yeni sohbetlerle devam edelim dimi ama kapıyıda sıkıca kitleyek

şifam20+20 yazın banada bitirip bi o kadar daha almayı dşünüyorum inşallah allah kabul etsin ...fkrtdmr bebeler kızmış allah sağlıkla kucağına alıpğ analı babalı büyütmek nasip etsin bahtları güzel olsun inşallah darısı olmayan tüm herkesin başına inşallah inanıyorumki sende elini göbüşekoydukça olmayan herkes için o duyguyu tatmalarını diliyosundur allah kabul etsin
kızlar öpüyorum çok

şifam bebeçok şeker maşallah allah sanada öle bi bebenasip etsin tez elden dostum yandaki butonuen alta yani 10 sayısına getirip oy vere tıkladım umarım olmuştur öpt

bu arada şifam rica etsem o sayfayı bana önerirmisin ben ekleyemedim galiba faydalı bilgliler varmış şu milliyetteki bebek sayfasını

oooooo sen bizim topiğin yoluun nasıl buldun hoşgeldin ikizdi demi senin bebeler nasıl gidiyor ne alemdesin

bıraz zor ama buldum sonunda h.b.canım ıkızler ewet ıyı sayılır yorgunluk cıkartmaya calısıyoruz ewdeyız artık sen nasılsın

bıraz zor ama buldum sonunda h.b.canım ıkızler ewet ıyı sayılır yorgunluk cıkartmaya calısıyoruz ewdeyız artık sen nasılsın[/QUOTE]
aman iyi olunda allah daha çok iyiilik versin..
bende şükürler olsun iyiyim biraz sorunlu geçiyo benim bu süreç ama bunada şükür bi dönem bulantılardan çektim sonra ağrılar derken şimdide orta kulak enfeksiyonu sanırım bağışıklık gerçekten zayıflıyo gebelikte şükür deyip gidiyorum bakalım sonumuz hayır olsun inşalah..
allah sanada hayırlısıyla kucağına almayı naisp etsin..
canım pat diye olucak ama kusura bakmazsan ben müsade isticem iyi geceler çok öpüyorum allaha emanet olun minik meleklerinle
şifa sultan oyundamı acep :26:

bıraz zor ama buldum sonunda h.b.canım ıkızler ewet ıyı sayılır yorgunluk cıkartmaya calısıyoruz ewdeyız artık sen nasılsın[/QUOTE]
bende şükürler olsun iyiyim biraz sorunlu geçiyo benim bu süreç ama bunada şükür bi dönem bulantılardan çektim sonra ağrılar derken şimdide orta kulak enfeksiyonu sanırım bağışıklık gerçekten zayıflıyo gebelikte şükür deyip gidiyorum bakalım sonumuz hayır olsun inşalah..
canım pat diye olucak ama kusura bakmazsan ben müsade isticem iyi geceler çok öpüyorum allaha emanet olun minik meleklerinle
şifa sultan oyundamı acep :26:

tugbikim nasılsın cnmmmmmm ne işin var bu saatte burdaaa
oo şeker parçası ya nedne ben giderken geliyosu ama yaaaaaa:84:yatmadan bi bakayımd eidm bugün malın biri gelmiş tekrar gelecekti karşılama töreni bekliyodu dedişm bakayım gelmişmi sen ne yaptın aşılama şi ne oldu bugün pek okuyamadım geçmişi inşallah herşey iyi daha iyi olucak öyle umutluyumki senden bak görürsün yeterki her aşamada daha çok umutlu ol oğlun olursa adınıda tubiş koye bu saatte böle bi espürük çıktı sapıtmadan yatayım ben kulağım zonk zopnk edip duruyo içine ettiğimin kulakııııııııııı

haydi kızlar öpüyorum sizleri ya bu arada şu ekranın solunda çıkan iç çamaşır reklamındaki hatun varyaa hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yani şey ben daha güzel,daha çekici ve daha seksüyümmm hıhhh
bidahaki sefer size müthiş bişey anlatıcam nurcik okursa unutturmaz zatende yinede hatırlatsın bana de hayde ben kaçanze

bıraz zor ama buldum sonunda h.b.canım ıkızler ewet ıyı sayılır yorgunluk cıkartmaya calısıyoruz ewdeyız artık sen nasılsın
şifa sultan oyundamı acep :26:[/QUOTE]

amın canım ınsallah cabucak ıylesırsın saglıgına kawusursun cok zor gecıyor ama napcaz bu durumlarımıza sukur bayagı gec oldu uyku zamanı kendıne ıyı bak ıyıgeceler canım allaha emanet ol

cnmm ne bıleyım bu doktor bızım aşılama yapacagımızı unuttuuuu delii bende bişey dıyemedim geçen gun 2 yumurtam vardı bugun 3 olmuş ama küçükler nüyüyecekler dediiii salı yine çagırdıııı salı gunu derım artıkın off off dertli başım hayırlısıylaa bendee atsaydım şu sınavı üstümden hadi git yat bebem kulak agrısı zorrRABBİM saglık versin cnm o gelecek dengesizzz korkudan gelememiştirrrrrr

ay neydiiiiiiiiiiiii acep merak ettimmmmmmmmmmmmmm

ohh ohh maşallah zaman ne çabuk geçiyor be canım benim arayı açıyorsun özlüyoruz seni ihmal etme bizleri inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlar olurlar hayırlı doğum da nasip olur inşallah canım haberdar et sık-sık gel olur mu

tamam canikom ALLAH razı olsun kabul buyursun yüce Rabbim dualarımızı inşşşş amin canım aminn inşallah tez zamanda hepimiz bu topikte mutlu son a ulaşacağız

şifam bebeçok şeker maşallah allah sanada öle bi bebenasip etsin tez elden dostum yandaki butonuen alta yani 10 sayısına getirip oy vere tıkladım umarım olmuştur öpt
demi canım yaaa bebek çokkk tatlı maşallah amin canım aminnn inşallah hamiş hamiş dualrın kabul olacak inşşş tüm arkadaşlarımıznki hepimizinki kabul olsun inşallah öptüm tatlım bu arada kulağın fenaymış geçmiş olsun tatlım inşallah çabucak iyileşirsin

Son düzenleme:
bu arada şifam rica etsem o sayfayı bana önerirmisin ben ekleyemedim galiba faydalı bilgliler varmış şu milliyetteki bebek sayfasını
tamam canım link atarım sana
Bebek ve Çocuk - Hamilelik, Annelik, Bebeğinizin Bakımı, Eğitimi, Çocuklarınızın Psikolojisi
şifa sultan oyundamı acep :26:[/QUOTE]canım yaaa ben burdayken bir tek ben vardım kızz ışığın yanmıyorduki hangi ara geldin yazdın :26: şaşırttın beni hee bir-iki oyun oynadım özlemişim oynamayı iyi geceler tatlım kendinize cici bakın şifa versin Rabbim inşallah

LEYDİMMMM doğum günü dileklerin için allah razı olsun cnm benimmmmmm sende meleğini kızını sağlıcakla kucağına al inşaallahhh.....

TUBİŞİMMMM özürdilerimde ne demek bitanem cnm benim düşünmen yeter saol cnm arkadaşım benimmmm rabbim inşşaallahhh ağız tadıyla bi hamilelik geçirtsin sana kuzummm allahım iyiliğiini versin....

ŞİFAAAAAMMM teşekkür ederim cnm benim güzel dileklerin için.... oyumuda verdim haaaaa 10 üzerinden 10 virdimmm

nabersiniz canlarımmm ben dün çok kötü oldum babam parmağını makinaya kaptırmış allahtan kopuk mopuk yokmuş kesilmiş baya derinden dikiş felan atmışlar ay çok kötü oldum yaaaa
benim babam mobilyacı mobilyadaki makinalarıda bilirsiniz kurban olduğum rabbim beterinden esirgesin inşallahhh haden çok öptüm sisleriiii

nasılsınız hanımlarrrrrrrrrrrrrrrr
iyi hafta sonlarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…