kızlar ne habersinizzz
canım hoş geldinıyıaksamlar kızlar
şimdi daha iyiyim canım yine şiddetli regl sancısı yaşadımkızlar ne habersinizzz
canım hoş geldinnerelerdesin nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetleri neler :26: doğuma ne kadar var ayy inşş her şey yolundadır
h.b.canım ozledım walla uzun zamndır gıremıyordum yazamıyordum.hersey yolunda sımdılık 27.haftaya gırcez ınsallah ıkısıde kız bu arada.rabbım dualarımızı ellerımızı gonullerımızı bos cewırmesın ınsallah
ya sorma nurcanım ağrı ve akıntı resmen çivi çakılıyı kulağıma diştende betermiş bu mahvetti beni allah herşeyin hayırlısını versin biyerim düzelse öbür tarafım ne rahatlığı sıra bende diyo resmen ya vardı ağrım sızım ama gebelikle daha bi arttı gibime geliyo sanırım gerçekten bağışıklık düşüyoyaparsın canım neden yapamaysınki
Canım yaa yinemi kulağın ağrıyoo çok geçmiş olsunn valla uyuduğunu tahmin edememiştim :26:kusura bakma biraz eğlenesin diye haber vereyim dedimm :26:.
Evet sanırım onunla beraber bizde banlanacaz gibime geliyoo
aman bende çok biliyorum be asim bu arada senden çok özürdiliyorum yaş gününü kutlayamadım affet bu garibi lütfeeeeeeennn canım herşeyo güzel gönlünce olsun allah muradını dileğini hayırlısıyla versin sevdiklerinle birlikte nice yıllara merhaba demen dileğiyle iyiki doğdun iyiki varsın iyiki arkadaşımsın kiss youbanada telefon geldi çıkmak zorunda kaldım.....
tubişimmmm çoşmuşsun ama sonuna kadar haklısın bacımmm o pislik yüzünden sinirlenme cnm benim.....
anaaaam ağzın herifin öpsün emii ne güzel dilekler bunlar allah seninde gönlüne göre verisn duan karşılık bulsuncanlarım iyi akşamlar ve iyi tatilller sınava girecek olan arkadaşlara allahım size yardımcı olsun inşallah dualarım sizlerle doğum yapacak ve sıkıntı çeken,bide hamiş kalacak arkadaşlarımada dualarım sizinle pazartesi görüşrük hafta sonu nete girmem çok zor oluyor 2 gün yokum anlayacağınız sizleri seviyorum kendineize çok iyi bakın allaha emanet olun canlarım öpüyorum sizleri muck muck
oooooo sen bizim topiğin yoluun nasıl buldun hoşgeldin ikizdi demi senin bebeler nasıl gidiyor ne alemdesinıyıaksamlar kızlar
cücüküm sen nerelerdeisn bak neler oliyiii neler hatun gelmiş kendinden 12 yaş büyük olan öz oğlundan bahsetmiş bizide paylamış gi,tmiş ag.demiş bizde ona topluca az.diyoruz yani adan z ye ne kadann mikemmel köför varsa ona yollaıdk yarasın işşallahhhhİYİ GECELER KIZLARRRRRRRRRRRR
TUĞBA beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün bacımmmmmmmmmm o ........e iyi laf oturtmuşsun bacımmmmmmm ağzına sağlık sen olmasan ne yapardık bilmiyorum .. ALLAH seni, başımız dan eksik etmesin gülümmmm
oo şeker parçası ya nedne ben giderken geliyosu ama yaaaaaa:84:yatmadan bi bakayımd eidm bugün malın biri gelmiş tekrar gelecekti karşılama töreni bekliyodu dedişm bakayım gelmişmi sen ne yaptın aşılama şi ne oldu bugün pek okuyamadım geçmişi inşallah herşey iyi daha iyi olucak öyle umutluyumki senden bak görürsün yeterki her aşamada daha çok umutlu ol oğlun olursa adınıda tubiş koytugbikim nasılsın cnmmmmmm ne işin var bu saatte burdaaa
aman iyi olunda allah daha çok iyiilik versin..bıraz zor ama buldum sonunda h.b.canım ıkızler ewet ıyı sayılır yorgunluk cıkartmaya calısıyoruz ewdeyız artık sen nasılsın
oo şeker parçası ya nedne ben giderken geliyosu ama yaaaaaa:84:yatmadan bi bakayımd eidm bugün malın biri gelmiş tekrar gelecekti karşılama töreni bekliyodu dedişm bakayım gelmişmi sen ne yaptın aşılama şi ne oldu bugün pek okuyamadım geçmişi inşallah herşey iyi daha iyi olucak öyle umutluyumki senden bak görürsün yeterki her aşamada daha çok umutlu ol oğlun olursa adınıda tubiş koye bu saatte böle bi espürük çıktı sapıtmadan yatayım ben kulağım zonk zopnk edip duruyo içine ettiğimin kulakııııııııııı
haydi kızlar öpüyorum sizleri ya bu arada şu ekranın solunda çıkan iç çamaşır reklamındaki hatun varyaa hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrryani şey ben daha güzel,daha çekici ve daha seksüyümmm hıhhh
bidahaki sefer size müthiş bişey anlatıcam nurcik okursa unutturmaz zatende yinede hatırlatsın bana de hayde ben kaçanze
ohh ohh maşallah zaman ne çabuk geçiyor be canım benim arayı açıyorsun özlüyoruz senicanım hoş geldinnerelerdesin nasılsın nasıl gidiyor hamişlik cinsiyetleri neler :26: doğuma ne kadar var ayy inşş her şey yolundadır
h.b.canım ozledım walla uzun zamndır gıremıyordum yazamıyordum.hersey yolunda sımdılık 27.haftaya gırcez ınsallah ıkısıde kız bu arada.rabbım dualarımızı ellerımızı gonullerımızı bos cewırmesın ınsallah
tamam canikom ALLAH razı olsun kabul buyursun yüce Rabbim dualarımızı inşşşşşifam20+20 yazın banada bitirip bi o kadar daha almayı dşünüyorum inşallah allah kabul etsin ...fkrtdmr bebeler kızmış allah sağlıkla kucağına alıpğ analı babalı büyütmek nasip etsin bahtları güzel olsun inşallah darısı olmayan tüm herkesin başına inşallah inanıyorumki sende elini göbüşekoydukça olmayan herkes için o duyguyu tatmalarını diliyosundur allah kabul etsin
kızlar öpüyorum çok
demi canım yaaa bebek çokkk tatlı maşallahşifam bebeçok şeker maşallah allah sanada öle bi bebenasip etsin tez elden dostumyandaki butonuen alta yani 10 sayısına getirip oy vere tıkladım umarım olmuştur öpt
tamam canım link atarım sanabu arada şifam rica etsem o sayfayı bana önerirmisin ben ekleyemedim galiba faydalı bilgliler varmış şu milliyetteki bebek sayfasını
aman iyi olunda allah daha çok iyiilik versin..bıraz zor ama buldum sonunda h.b.canım ıkızler ewet ıyı sayılır yorgunluk cıkartmaya calısıyoruz ewdeyız artık sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?