Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yaparsın canım neden yapamaysınki

Canım yaa yinemi kulağın ağrıyoo çok geçmiş olsunn valla uyuduğunu tahmin edememiştim :26:kusura bakma biraz eğlenesin diye haber vereyim dedimm :26:.
Evet sanırım onunla beraber bizde banlanacaz gibime geliyoo

banada telefon geldi çıkmak zorunda kaldım.....
tubişimmmm çoşmuşsun ama sonuna kadar haklısın bacımmm o pislik yüzünden sinirlenme cnm benim.....

canlarım iyi akşamlar ve iyi tatilller sınava girecek olan arkadaşlara allahım size yardımcı olsun inşallah dualarım sizlerle doğum yapacak ve sıkıntı çeken,bide hamiş kalacak arkadaşlarımada dualarım sizinle pazartesi görüşrük hafta sonu nete girmem çok zor oluyor 2 gün yokum anlayacağınız sizleri seviyorum kendineize çok iyi bakın allaha emanet olun canlarım öpüyorum sizleri muck muck

kızlar ben geldim nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

amin amin amin rabbim kabul etsin dualarınızı inş.
ay kim bu dengesiz sapık mı ne ahlaksız insan

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnn.......

aminnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....

İYİ GECELER KIZLARRRRRRRRRRRR

duaya giremedim kusura bakmayın eltimin kuranı vardı bugün aşağıdaydım..... KAMERCİM FATOŞCUM ALLAH gönlünüzün muradlarını tez vakitte göndersin inş..... göbüşleriniz bebişle dolsun .......

NURCİKİM canım doktora gitmişsin sonuç ne oldu bacım merak ediyom ne dedi ne dedii

bu araDA ASİCİMMMMMM CANIM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN BİTANEM NİCE SENELRE........ inş.. yeni yaşın sana bebişin getirir canım..........

bu arada kamerin ve fatoşun dualarını okumuştum canım haber veremedim kusura bakmayın... bide bu hafta İPEK ve ŞİFA ya okunuyomuş bende 20+20 alayım canlarım ALLAH şimdiden kabul etsin inş.....

TUĞBA beni güldürdün ALLAH da seni güldürsün bacımmmmmmmmmm o ........e iyi laf oturtmuşsun bacımmmmmmm ağzına sağlık sen olmasan ne yapardık bilmiyorum .. ALLAH seni, başımız dan eksik etmesin gülümmmm

kızlar eşim görümceme inelim diyo oraya inicez şimdi yarın görüşürüz bebetolarım hepinizi muck muck öpüyorummmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…