Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

neyse bende kaçar
allaha emanet olun hayırlı geceler

ıyı geceler cnm

kızlar bu aydan nedense cok umıtlıyım bende esımde olumunekankayizsmile kecı boynuzu aldım esım ıcıyor ben sogan kuru yapmaya basladım hadı hayırlısı dıyoruz ıste 1 marttttttttttt sabırsızlıkla beklıyecem

canlarım nasılsınızz giremedim bugün çok özledim hepinizi ailem geldi sürekli giremeyeblirim bilginiz olsun çok öpüyorum hepinizi kedersizim canişim nasıl daha iisin demi kıs nevoşum geri sayım bitmek üzre allah yardımcın olsun hayırlı haberler alcaz inş.DİĞER TÜM ARKADAŞLARIMI ÇOK ÖPÜYORUM İNŞALLAH HERŞEY HER GEÇEN GÜN DAHA İYİ OLUCAK HEPİMİZ İÇİN CANLARIM..ALLAHIMAA EMANETİMSİNİZ HEPİNİZ bu arada valla alınmadım değil geçmişi okudum hiç ismim geçmemiş azcık merak edin şımarayım ya kaydirigubbakcemile3

inşallah tatlım sağol ALLAH`ım herkeze versin en sağlıklıısını hayırlısını
RABBIM BUYUKTUR, O ' istedikten sora olmiycak diye bisey yok,sen hep hayirlisini dile,insallaah hepimiz sabrimizin mukafatini alicaz.
gozun aydin canim,insallah minnoslarin sana cooooooooooooookkkkk siki tutunurlar,dusunmemeye calis,rahat ol,RABBIM muradina yetirsin insallah.
yıldızım canım kurban olduğum Rabbim sana da çifter çifter versin inşallah....aynı evde olmak gerçekten de zor...

tuğbam canım evet az kaldı...heyecan dorukta...bakalım nolcak...bilmiyorumkismile

sag ol bitanem,insallah vericek,yeter ki dualarimizi eksik etmeyelim.hayirli evlat olsun da kac tane oldugu onemli diyil,biz esimle yillarca hep hayirli evlat icin dua etdik,insallah ALLAHTAN hayirli payimiz gelir yakin zamanlarda.
sen de rahat ol canim,insallah minik yavrularin seninledir,RABBIM sizi korusun.AMIN:Saruboceq:

gunaydin kizlar
ben jolita icin 205 tane okudum kendim icinde 1000 taneokudum ama
ben benimkini okurken euzu besmele cekmedim
yalnizca euze besmele deyip basladim sizce kabul olurmu yoksa tekrarokuyayim mi

selam herkeze ben yarın işe başlıyorum onun için akşamları girebileceğim artık hepinizi kocaman öpüyorum....

selam kızlarrr
kedersizimm ne olduu sana canımmm umarımm daha iyisindirr bilmiyorumkismile hem kendini hem eşini üzüntüten hastalıklara bırakma toparlanmaya çalış lütfen canımm üzülüyoruzz bu duruma.inan hepimiz kötü durumdayız ama güçlü olmaya çalışıyoruz inşallah yakın zamanda toparlanıcaksın Rabbime sığınn yakındaa bütün dertler bitecek inşallah ve sende muradına ereceksinn buna inan canımm.

srp16 çok üzüldüm geçmiş olsun.ne desem boşş biliyorumm kelimeler yetersiz kalıyo.Rabbim inşallahh yakın zamanda yeniden yüzünü güldürür..

nazracamm demek bugün hayırsıyla transferin gerçekleşti hayıurlısıyla bebişlerin sana tutunurr canımm :Saruboceq:

nevommm güzel yazılarını okudum Allah razı olsunn ibret almak gerekk...
benim bu hafta eğitimim vardı sabah 10 akşam 6 ya kadar o yüzden pek okuyamadımm şuan kafam kazan gibi tatilden hiçbirşey anlamadımm..yarın sabah görüşürüzzz kimsecikler yok şimdii

iyi akşamlar mızmız cım nasılsın desene önümüzdeki ayı ikimzde sabırsızlıkla bekliyoruz hade hayırlısı bakalım

merhaba bende bebek özlemi çekenlerdenim benim bi arkadaşım var derya diye iki yumurtalığındada büyük büyük kistler oluşmuş ve sancısı varmış ve bugun sümükümsü sarı renkte akıntısı olmuş ameliyat olmadı hiç derya çok üzülüyor onunda bebeği olmuyor oda bebek için çıldırıyor her gece namaz kılıp 100 tane salavat getiriyormuş allah kabul etsin

kızlar günaydın hepinize..hayırlı haftalar olsun hepimize..bütün güzellikler hayırlar bizlerle olsun....

günaydın nasılsınız güzel bayanlar bu hafta inşallah çok güzel haberer aldığımız
umut dolu bir hafta olsun

canım ...inşallah tez zamanda atlatırsın...kendine iyi bak...kimseleri de kafana takma...en kısa zamanda tekrar yaşıyacaksın anneliği...bütün arkadaşlarımız...aminnnnnnnnn

günaydınlarrr iyi haftalar herkeseee
nasılsınız kızlar bulut ipek kedersiz ? bugün pazartesi sevilmeyen günn ilk iş günü bizim için..
bende bu sabah adet oldum aslında bu ay hamile kaldım kaldım yoksa çok zor diyordum oda bitti eyvahedigeldismile neyse temmuz aylarında 2. tüp bebeğe geçeriz artık.Bu ay hamam olayını,dizdirsek,meryem suresi ve kenzul arşı yapıcam son bir ümitle boshayallersmile sonrada oluruna bırakıcam artık çabalamıcam ve bol bol spor yapıp kendimle barışıcam kaydirigubbakcemile5 belki hamileyimdir diye hiçbirşey yapamıyorum :roflol: ama foss her zamanki gibi :dilcikar:

kedersizimm nasıl oldunn canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…