çok normal tabi...
soğan kürüyle ilgili ayrıntılı bi topik var
gebelik öncesi ve sonrası alternatif tıp bölümünde
orayı incelemeni tavsiye ederim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
neyse bende kaçar
allaha emanet olun hayırlı geceler
RABBIM BUYUKTUR, O ' istedikten sora olmiycak diye bisey yok,sen hep hayirlisini dile,insallaah hepimiz sabrimizin mukafatini alicaz.inşallah tatlım sağol ALLAH`ım herkeze versin en sağlıklıısını hayırlısını
gozun aydin canim,insallah minnoslarin sana cooooooooooooookkkkk siki tutunurlar,dusunmemeye calis,rahat ol,RABBIM muradina yetirsin insallah.kızlar merhaba nasılsınız beni burda kaldırmıyolar ayağa Allah nasip ederse transferim yarın 5 tane yumurtadan 3.ü döllenmiş 3 tanesinide koycaklarmış yarın dua edin nolur saat 13.15.te koycaklarmış katılamıyorum ama gönlüm sizlerle inanın
yıldızım canım kurban olduğum Rabbim sana da çifter çifter versin inşallah....aynı evde olmak gerçekten de zor...
tuğbam canım evet az kaldı...heyecan dorukta...bakalım nolcak...bilmiyorumkismile
merabalar kızlar topiğe girdim kimseler yok neyse yinede paylaşmak istiyorum bebeğimi kaybettim ben onu sıkıca tutmaya çalışırken o beni bırakıp gitti:çok üzgünüm: dün doktora gittim ultrasonla baktı bende o heyecanla 2 şişe su içtim görcem diye meğer boşa içmişim ......ve yok dedi nası yok dedim bide bthcg bakalım dedi negatif sıfır dedi ne kolay söyledi yok dedi düşmüş üstelik kanamam bile olmadı çok küçüktü olabilir dedi sonra söktürücü yazdı başımdan aşağı kaynar sular döküldü nede çok istiyodumki okadar sevinmiştimki hepsi bitti çok üzüldüm hastaneden ağlayarak çıktım senağlamasenağlamasenağlamaen zoruma giden annemin eşimin herkeze söylemiş olması şimdi birde millete laf anlat ooooooof kızlar beni hamiş listesinden silin olurmu öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?