yaa bende bilmiyorummkazenle sanırım kızlar tartıştı çünkü 3-4 kişi kapsama alanı dışında boshayallersmile o yüzden kapattı sanırım yani liste uçtu gitti :a015:
biliyorum ipeğim biliyorum birgün ettiğimiz dualarımız kabul olacak inş ama işte bazen sabır denen şey kalmmayınca böyle dibe vuruyor insan .
alla alla şimdi ne olacak peki nerde toplanacaz bir daha
nevbahar bu saate kadar gelirdi gelmedi ne oldu acaba inşallah bize bayram havasını yaşatır
yanlı zdeğilsin canım hepimiz sık sık o dibe vuruyoruz seni döneminde olmanda çok etkiledi
duygusal ve karamsar yapıyo çok bende her ay mutlaka o günlerde senin gibi olyorum sanki bütün hayatım çok kötüymüş hiç bir şey yoluna giremicekmiş gibi düşünüyorum
onun misafirlerimi gelecekti hafta sonu?? öyle yazmıştı sanki ,belki misafirleri gitmemiştir daha
yarın büyük gün en az onun kadar bende sonucu merak ediyorum bilmiyorumkismileinşallah yarın burda onun için konfetiler patlatıcaz dansözler oynatıcaz gülecez< eğlenecez inş bunu bütün kalb,imle istiyorum onun için :Saruboceq:
kızlar günaydın: ben testesteron-serbest testi yaptırdım: regylimin 3.günü 5.1 çıktı normalmi*
kazenemi: hım o admin lerdenmi *
onun misafirlerimi gelecekti hafta sonu?? öyle yazmıştı sanki ,belki misafirleri gitmemiştir daha
yarın büyük gün en az onun kadar bende sonucu merak ediyorum bilmiyorumkismileinşallah yarın burda onun için konfetiler patlatıcaz dansözler oynatıcaz gülecez< eğlenecez inş bunu bütün kalb,imle istiyorum onun için :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?