Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

biliyorum ipeğim biliyorum birgün ettiğimiz dualarımız kabul olacak inş ama işte bazen sabır denen şey kalmmayınca böyle dibe vuruyor insan .

yanlı zdeğilsin canım hepimiz sık sık o dibe vuruyoruz seni döneminde olmanda çok etkiledi
duygusal ve karamsar yapıyo çok bende her ay mutlaka o günlerde senin gibi olyorum sanki bütün hayatım çok kötüymüş hiç bir şey yoluna giremicekmiş gibi düşünüyorum

nevbahar bu saate kadar gelirdi gelmedi ne oldu acaba inşallah bize bayram havasını yaşatır

onun misafirlerimi gelecekti hafta sonu?? öyle yazmıştı sanki ,belki misafirleri gitmemiştir daha
yarın büyük gün en az onun kadar bende sonucu merak ediyorum bilmiyorumkismileinşallah yarın burda onun için konfetiler patlatıcaz dansözler oynatıcaz gülecez< eğlenecez inş bunu bütün kalb,imle istiyorum onun için :Saruboceq:

a.s a.s a.s yalnız değilsinizzzz :kedi:

bendeee öyle hissediyrummm inşallahh inşallahhh :Saruboceq: :Saruboceq:

bende çok istiyorum o kadar iyi niyetli yardımsever bir arkadaşımız hayırlısıyla bu derdinden kurtulur inşallah hem bizler içinde tekrar moral olur umut olur

slm kizlar
kizlar ben sizlere soru soruyorum sizler neden bana cevap vermiyrsunuz
kustum sizinle:)

ama yinede soracagim:)

kizlar ben salavati tefriceyi okur ken euzu besmele cekmem gerkmis
ama ben yalnizce euzu besmele dedim basladim
sizce okudugum 1000 tane kabulolmaz mi buarada 205 tane de jolitam icin okudum

umudunu kaybetme maaşallahhh baya okumuşsun senin pek zamanın olmuyo diye hatırlıyorum ama çok iyi okumuşsun maşallahh diyelim.soruna gelince kesin bişey diyemem ama sırf besmele çekmedin diye 1000 tane tefriciye boşa gitmez diye dğşünüyorum

umudunukaybetme ssevdanın dediği gibi onca okuduüğun dua bence de boşa gitmez allah rızası için göünlden okuyosun neden kabul olmasın öğrendikçe yanlışlarımızı düzeltiyoruz bundan sonra besmele çekerek başlarsın canım üzülme

etipufum sende bugün çok sessizsin nasılsın

ESRA İÇİN
ipek ................. 800
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500
esra...................500
bulut..................200
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600
fatma.................200
tuyaneda...........200

TOPLAM 4444

FATMA İÇİN
ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200
bulut...................200
jollita................1000
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144

TOPLAM 4444

AYNUR İÇİN
ipek................... 800
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................200 OKUDU
tuyaneda............200

TOPLAM 4444

fatmacım ekledim seni Allah kabul etsin ama jolitaya neden 5 fazla okuudn canım 200 tane almıştın neyse jolitaya söleriz o 5 tane eksik okur artık :hulya
:

fatmacım önemli olan içten dua etmek ALLAH kabul eder inş merak etme sen
hem bende ilk başlarken besmele çekiyordum diğerlerinde çekmiyordum

etipufum nasılsın canım mide bulantın nasıl
geçmişi okuyorsun herhalde çok sesiz kaldın

günaydınnn.... gerçi biraz geç kaldım kızlar kusura bakmayın....
evet sayfa açıktı ha yazacam patronun istekleri bitmiyorki... birde pazartesi sendurumu var zaten....
geçmişide okudum hızlı hızlı....
nazracam hayırlı uğurlu olsun inşallah yakında hamileyim diye haberini alırız....
srp16 canım arkadaşım ne desem bilmiyorumki.... inşallah en kısa zamanda tekrar o duyguyu tadarsın... Rabbim sana sabırlar versin....
seyhancım hasta olmuşsun... önümüdeki aydan itibaren artık adet olmayasın inşallahh...(9 ay)
kedersizim canım arkadaşım azda olsa kendini toparlamışsın çok sevindim... bak dün hep aklım sendeydi ne hakkın var bizi bu kadar üzmeye...alsanaalsanasmile
ipekcim dedenin durumu nasıl oldu yaa...
umudunukaybetme bende sevdama ve ipeğime katılıyorum.. bence kabul olur...
bulutcum mide bulantıların ne durumda....

ne çok konuştum yaww.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…