günaydınlarrr iyi haftalar herkeseee
nasılsınız kızlar bulut ipek kedersiz ? bugün pazartesi sevilmeyen günn ilk iş günü bizim için..
bende bu sabah adet oldum aslında bu ay hamile kaldım kaldım yoksa çok zor diyordum oda bitti eyvahedigeldismile neyse temmuz aylarında 2. tüp bebeğe geçeriz artık.Bu ay hamam olayını,dizdirsek,meryem suresi ve kenzul arşı yapıcam son bir ümitle boshayallersmile sonrada oluruna bırakıcam artık çabalamıcam ve bol bol spor yapıp kendimle barışıcam kaydirigubbakcemile5 belki hamileyimdir diye hiçbirşey yapamıyorum :roflol: ama foss her zamanki gibi :dilcikar:
kedersizimm nasıl oldunn canımm
hepinze günaydınlar hanımlar
ben iyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum sizide bu aralar kendimle bunaltığım için özür dilerimgünaydınlarrr iyi haftalar herkeseee
nasılsınız kızlar bulut ipek kedersiz ? bugün pazartesi sevilmeyen günn ilk iş günü bizim için..
bende bu sabah adet oldum aslında bu ay hamile kaldım kaldım yoksa çok zor diyordum oda bitti eyvahedigeldismile neyse temmuz aylarında 2. tüp bebeğe geçeriz artık.Bu ay hamam olayını,dizdirsek,meryem suresi ve kenzul arşı yapıcam son bir ümitle boshayallersmile sonrada oluruna bırakıcam artık çabalamıcam ve bol bol spor yapıp kendimle barışıcam kaydirigubbakcemile5 belki hamileyimdir diye hiçbirşey yapamıyorum :roflol: ama foss her zamanki gibi :dilcikar:
kedersizimm nasıl oldunn canımm
günaydın nasılsın canım
iyidir canım sen nasılsın
merhaba bende bebek özlemi çekenlerdenim benim bi arkadaşım var derya diye iki yumurtalığındada büyük büyük kistler oluşmuş ve sancısı varmış ve bugun sümükümsü sarı renkte akıntısı olmuş ameliyat olmadı hiç derya çok üzülüyor onunda bebeği olmuyor oda bebek için çıldırıyor her gece namaz kılıp 100 tane salavat getiriyormuş allah kabul etsin
ben iyim canım daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum sizide bu aralar kendimle bunaltığım için özür dilerim
aferim sana bencede çabalama artık zaten biz üstüne düştükçe gelmiyecek bu eşşe oğlu eşşeler
bende sadece dulara yönelecem .ilişkiye girmek için ovulasyon günümü beklemiycem sonra sabaha kadar yatakta kalçamın altında yastıkla durmuyacam ondan sonra hergün düzenli olarak temizliğimi yapacam (spor niyetine) :) ayol temizliğimi bile doğru düzgün yapamıyordum hamiyeimdir diye :))
sevdam tüpbebek bölümündeki( tüpbebek fiyatında indirim istiyoruz)dopiğini bulşamadım neden yine kapatıldı bir bilgin varmı canım
sağolasın dünürüm..iyiyiz...cuma günü kontrolümüz var..inşallah herşey yolunda gider....rabbime emanet minik bebeğim....rabbim bebeğimi bana sağlıklı hayırlı bir evlat olarak nasip etsin inşallah..bütün yavrularımızı...
SRP16 arkadaşımıza biraz canım sıkıldı..tabiki rabbimin takdiri...rabbim hamile kalmak isteyenlere tez zamanda hamile kalmayı..biz hamilelerede sağlıklı 9 ay geçrip bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...inşallahhhhhhhhhhhhh
ahh sevdam keşke keşke hepimiz küçük bir şehirde olsaydık canımız sıkıldığında birbirimeze gidip gelebilseydik ne güzel olurdu dimi boshayallersmilecanımm sen iyi ol bizi bunalttığın falan yok ama bizde üzülüyoruz inan seni öyle çaresiz görünce sanal alemdeyiz hemen yanına gelipte omuzumuza yaslayıp birlikte ağlayamıyoruz herşeyi paylaşsakta eksik kalıyoruz.yoksa başka bir şey yok yani bunaldığımızı konu bunlar emin ol canım.. :1hug:
evet canımm herşeyden fedakarlık yapıyoruzz ama ne gelen var ne gidennklava: her ay kırmızıları görmekten yoruldum artık şaşırmıyorum ama a.s üzülmüyorumda rutin birşey gibi oldu :1closedeyes:
eşimin köyünde bir kadın bizimle yaşıt 5 yıldır çocukları olmuyo ama hiç doktora gitmemişler cahillik ve parasızlıktan.kadının adetleri düzensizmiş 2-3 ayda bir olurmuş.kadın 5 aylık hamile haberi yok.ve bu kadın fındık toplamak için gündeliğe gidiyo,ahıra gidiyo,çalı çırpı kesiyo taşıyo,gübre taşıyo,tarla yapıyo,onla işgüç yapıyo düşünün haberi olmadan a.s ve hiçbirşey olmuyo Rabbim can verdikten sonra ve yaşatmak istedikten sonra gerisi boş yaniio yüzden normal yaşantımıza devammmm napalım yapılcak başka birşey yokkk :çok üzgünüm:
amin dünürüm amin.........
kızlar kahvaltıya buyurun..bana müsade..karnımız acıktı..kahvaltı yapıp geliyorum....
biliyorum ipeğim biliyorum birgün ettiğimiz dualarımız kabul olacak inş ama işte bazen sabır denen şey kalmmayınca böyle dibe vuruyor insan .kedersizim aşk olsun bizi bunaktmıyorsun anlatman çok iyi oluyor çünkü konuşmadıkça kendini daha
çok bunaltırsın sen yeterki iyi ol dediğin gibi duaalrını yap evişini eski düzeninde yap daha önce sana söylemiştim ya benim tanıdığın dediği gibi o dualar vakti gelince kabul olucak merak etme en büyük yanlışımız o kadar dua ediyorum olmuyo deyip dualara küsmek oluyo...
sevdam senide eğitimlerle yoruyolar canım ya ben direkiyon sınavna giremedim dersleri kaçırdım çünkü
birinde izmirde cenazedeydim diğerinde kar yağdı ders olmadı bir dahaki sınava giricem bu arada kızlar bende sizin gibiyim ya eskiden evimin düzeni vardı her hafta temizlik yapardım şimdi aybaşı günlerini bekliyorum tek başıma alışverişe gidemiyorum gitsemde ağı taşımıyım diyorum bi şey alamadan geliyorum acaba biz bu işi abartıyomuz sürekli bekleme modundayız o mu bizi yıpratan acaba bakmayın kedersize moral verdiğime bende hiç iyi değilim
amin dünürüm amin.........
kızlar kahvaltıya buyurun..bana müsade..karnımız acıktı..kahvaltı yapıp geliyorum....
ahh sevdam keşke keşke hepimiz küçük bir şehirde olsaydık canımız sıkıldığında birbirimeze gidip gelebilseydik ne güzel olurdu dimi boshayallersmile
bizim memlkete o senin söylediğin kadın örneğinden çok var canım 1. olarak annem diyebilirim dedemin kavun tarlası vardı annem ve eltileri kavunları toplayıp çuvallara koyuyorlarmış en az 50 kilo ağırlıkla sırtlarına geçirip tarlanın bir ucuna bırakıyorlarmış düşün artık annem ve iki yangemde hamilelermiş :)) yengemin bir ara kanaması olmuş ama benim nenem mekanı cennet olsunda bunlara biraz zindan etmiş hayatı yine göndermiş kadını ama Allah almayınca almıyora.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?