etipufum nasılsın canım mide bulantın nasıl
geçmişi okuyorsun herhalde çok sesiz kaldın
umudunu kaybetme maaşallahhh baya okumuşsun senin pek zamanın olmuyo diye hatırlıyorum ama çok iyi okumuşsun maşallahh diyelim.soruna gelince kesin bişey diyemem ama sırf besmele çekmedin diye 1000 tane tefriciye boşa gitmez diye dğşünüyorum
umudunukaybetme ssevdanın dediği gibi onca okuduüğun dua bence de boşa gitmez allah rızası için göünlden okuyosun neden kabul olmasın öğrendikçe yanlışlarımızı düzeltiyoruz bundan sonra besmele çekerek başlarsın canım üzülme
etipufum sende bugün çok sessizsin nasılsın
ESRA İÇİN
ipek ................. 800
bynkutluay......... 644
nevbahar............ 500
esra...................500
bulut..................200
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600
fatma.................200
tuyaneda...........200
TOPLAM 4444
FATMA İÇİN
ipek.................. 800
bynkutluay.........200
nevbahar............500
esra...................200
bulut...................200
jollita................1000
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144
TOPLAM 4444
AYNUR İÇİN
ipek................... 800
bynkutluay.......... 500
nevbahar............. 500
esra....................200
bulut....................200
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................200 OKUDU
tuyaneda............200
TOPLAM 4444
fatmacım ekledim seni Allah kabul etsin ama jolitaya neden 5 fazla okuudn canım 200 tane almıştın neyse jolitaya söleriz o 5 tane eksik okur artık :hulya:
günaydınnn.... gerçi biraz geç kaldım kızlar kusura bakmayın....
evet sayfa açıktı ha yazacam patronun istekleri bitmiyorki... birde pazartesi sendurumu var zaten....
geçmişide okudum hızlı hızlı....
nazracam hayırlı uğurlu olsun inşallah yakında hamileyim diye haberini alırız....
srp16 canım arkadaşım ne desem bilmiyorumki.... inşallah en kısa zamanda tekrar o duyguyu tadarsın... Rabbim sana sabırlar versin....
seyhancım hasta olmuşsun... önümüdeki aydan itibaren artık adet olmayasın inşallahh...(9 ay)
kedersizim canım arkadaşım azda olsa kendini toparlamışsın çok sevindim... bak dün hep aklım sendeydi ne hakkın var bizi bu kadar üzmeye...alsanaalsanasmile
ipekcim dedenin durumu nasıl oldu yaa...
umudunukaybetme bende sevdama ve ipeğime katılıyorum.. bence kabul olur...
bulutcum mide bulantıların ne durumda....
ne çok konuştum yaww.....
fatmacım önemli olan içten dua etmek ALLAH kabul eder inş merak etme sen
hem bende ilk başlarken besmele çekiyordum diğerlerinde çekmiyordum
etipufum canım benim hiç birşeyide unutmazsın sen dedem aynı canım ya haftalardır çekiyo
her yeri iyice şişti allah daha fazla çektirmesin inşallah
kedersiz ben fatmanın tefriciyelerini bitirdim listeye yaz canım inşallah hayırlısı olsun fatma için
etipufum şimdi sana başladım canım
İpekcim deden için hayırlı olan neyse o olsun.... Rabbim daha fazla çektirmesin...:Saruboceq: ipekcim benim için bugün başlıyormuşsun çok sağoll...:1hug:
selam kızlar
ben dün çok kötü oldum adet oluyo gibi karnım çok ağrıdı....
moralim çok bozuldu...hatta biraz ağladım... eşimde çok üzüldü...dayanamadım nolcaksa olsun artık dedim bugün tahlil yaptırdım....
kızlar sonucu aldım....hamileymişim............
sizin hakkınızı nasıl öderim...ettiğiniz dualar verdiğiniz moral destek herşey için yüce Rabbim karşılığını size de en kısa zaman da bebişlerinizi göndererek versin...
kızlar hadi gelin....
o bu sitenin kurcusu canım :1ninca:
nevommmmmmm işteee bu yaaaaa :sinifsinif: vallahi ağlıcak gibi oldummmm sevinçççtennnn
Rabbim sana şükürler olsunnn tebriklerrr canım benimmmm tebriklerrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?