Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canim ya insallah canim ya hafata sonuydu diye okuyabildim
son 200 tanem kaldi onlarinda allahimin izni ile bir okusaydim
ama insallah yarinda onu bitirecem

sagol canim bende bundan sonra dahadikkatli olacagim

canim ya 5 tane fazla saymisim
bende 4444 tane tam olsun diye kac tane okuduysam onu soylemedim
belki benim fazladan okudugum 5 tane daha hayirli kim bilirr

rabbim kabul eder ins

etipufum canım benim hiç birşeyide unutmazsın sen dedem aynı canım ya haftalardır çekiyo
her yeri iyice şişti allah daha fazla çektirmesin inşallah

kedersiz ben fatmanın tefriciyelerini bitirdim listeye yaz canım inşallah hayırlısı olsun fatma için
etipufum şimdi sana başladım canım

etipufum canım benim hiç birşeyide unutmazsın sen dedem aynı canım ya haftalardır çekiyo
her yeri iyice şişti allah daha fazla çektirmesin inşallah

kedersiz ben fatmanın tefriciyelerini bitirdim listeye yaz canım inşallah hayırlısı olsun fatma için
etipufum şimdi sana başladım canım

İpekcim deden için hayırlı olan neyse o olsun.... Rabbim daha fazla çektirmesin...:Saruboceq: ipekcim benim için bugün başlıyormuşsun çok sağoll...:1hug:

İpekcim deden için hayırlı olan neyse o olsun.... Rabbim daha fazla çektirmesin...:Saruboceq: ipekcim benim için bugün başlıyormuşsun çok sağoll...:1hug:

amin canım bizde artık bu yaştan bu kadar rahatsızlıktan sonra iyileşmesini beklemiyoruz
allah çektirmesin diyoruz senin dualarına başladım bile canım inşallah şifa olur hamileliğinin bundan sonrası rahat geçer ben sana hamileliğinde yaşadığın sıkıntıların geçmesine sağlıklı ve kolay doğum için niyetlendim allah kabul etsin inşallah

merhaba şekerler nasılsınız benim transferim yapıldı dün 2 tane bebiş koydular diğeri yolu tamamlıyamamış kasıklarımda batma var belimde ağrıyo dr.sürekli yatma normal yaşantına devam et sadece ağır işler yapma dedi ben bi tuhaflaştım duygularım karmakarışık böyle olması normalmi canlarım 18 şubat kan tahlilim var

selam kızlar
ben dün çok kötü oldum adet oluyo gibi karnım çok ağrıdı....
moralim çok bozuldu...hatta biraz ağladım... eşimde çok üzüldü...dayanamadım nolcaksa olsun artık dedim bugün tahlil yaptırdım....

kızlar sonucu aldım....hamileymişim............
sizin hakkınızı nasıl öderim...ettiğiniz dualar verdiğiniz moral destek herşey için yüce Rabbim karşılığını size de en kısa zaman da bebişlerinizi göndererek versin...
kızlar hadi gelin....

nevommmmmmm işteee bu yaaaaa :sinifsinif: vallahi ağlıcak gibi oldummmm sevinçççtennnn
Rabbim sana şükürler olsunnn tebriklerrr canım benimmmm tebriklerrrrrrrrrrr :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

yaa benimm açık ama iş yapıyodumm şimdi gördümmm
ayyyy çokk mutluu oldumm yaaaa Allahımm bu çektirini boşa çıkarmadııı bebeğini nasip ettiiiii
ayyy anlat bakalım nasıl olduuuu değerinn kaçççç

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:dance: :dance: :dance: :dance:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bi tanem Allah razı olsun her şey için
ben daha sevinemiyorum bile yolun çok başındayım biliyorum
iyi ki varsınız canlarım

ah canım benim tüylerim diken diken oldu çok duygulandım çok sevindim allah tamamına erdirisin
nevomm hayırlı uğurlu olsun inşallah değerini merak ettim yazarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…