Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kırık beyaz ayakkabı giy ozaman ablamm çok şık olursun eminniiiimmmmm

canım dedikleriiiiiiiimmm canımııı aldıııııııı ahey aheeeeeyyyy
boşver be nurcikkkkk

tamam asicimm sanırım ben de öle yapacamm eşim bida aşık olsun banaahiç görmedi üstümdeeee düğün günü görür

ahh bebeğim ahh düşlerde sevdim seni hepp

[video=youtube;9bsA2yAqkMU]http://www.youtube.com/watch?v=9bsA2yAqkMU[/video]

kedersiz bacım yazı boyutunu tutum renginide tabiii :128::128::128::128::128::128::128::128::128::128:

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide
anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM ARKADASIMIZ İPEK HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM KUCAĞINA ALSIN OĞLUŞUNU HAYIRLI BİR DOĞUM NASİP ET ..
ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN ANNESİNE BABASINA VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide
anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }

ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ FATMA'YA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,
anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

aminnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn inşallah aminnnnnnnnnn

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnn

aaaaamiiiiiiiiiiiinnnnnnnn

aaaaammiiiiinnnnnnnn

aminnnnnnnn aminnnnn aminnn yanında her isteyene ver ya rabbimmmm

selam kızlar allah hepinizden razı olsun bana ettiğiniz dualar kat be kat sizlere güzellik iyilik olarak dönsün allah hayırlı evlatlar versin size

kızlarrr mausun pili bitti tam yetere yazrken tamam şimdi yüklemeye çalışacam ama biraz sabretmeniz lazımmm (allah yardımcınız olsunn bu arada işiniz zor)

Pınarcım bak şimdi..mesaj yazdığımız panel varya (benim şuanda yazığım yer):)
biraz altında eklenti ekle bölümü var oraya tıkla
dosya ekle bölümü olacak orayada tıkladıktan sonra dosya seç bölümüne gir
resimler çıkacak karşına
seçtiğin resmi tıklayıp içeriğe ekle yapıyorsun bu kadar ..umarım anlatabilmişimdir

Güle güle kamer kolay gelsin canım
duru bacım bugün yine yoğun allah onadakolaylıklar versin

aminnnnnnnn allah hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah arkadaşımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…