Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

elbiseni fotolasanda ablammm öyle sölesek olmamıııııı:86::86:

krık beyazın altına siyah ayakkabı güzel gidermi sence:26: ..sen bilirsin ama bence kırık beyaz ayakkabı al siyah kıyafetin altınada güzel gider taş ve boncuk işlemeleri var diyorsun siyah kıyafetede gider çanytanıda ayakkabına uyumlu alırsın
bu daha iyi tabii daha önce kim kullanıyormuş bilmem ???
ne sen sor ne ben söyliyim

resim olmadan yorum çok zorrrrrrrr

2 renkli canım elbise üst kısmı kırık beyaz alt kısmı siyah ben de aslında kırık beyaz ayakkabı daha ağar basıyoo çok şık minicik kırık beyaz çantam var aama ayakkabı alacam

2 renkli canım elbise üst kısmı kırık beyaz alt kısmı siyah ben de aslında kırık beyaz ayakkabı daha ağar basıyoo çok şık minicik kırık beyaz çantam var aama ayakkabı alacam
ben iki albise aldın sandım tamam ozaman hiç siyah alma kırık beyaz gider dediğim gibi çantasınıda alırsan fıstık gibi olursun
sen önce resmi bilgisayara yükle gerisini anlatırım ,yüklersin zor değil

tarif edermisin canım atmaya çalışıyımm

kırık beyaz ayakkabı giy ozaman ablamm çok şık olursun eminniiiimmmmm
yok canım o değil biz<im eski bir arkadaşımız dost bildiğimiz .bize kazık atıp gitti sonra

canım dedikleriiiiiiiimmm canımııı aldıııııııı ahey aheeeeeyyyy
boşver be nurcikkkkk

ahh bebeğim ahh düşlerde sevdim seni hepp

[video=youtube;9bsA2yAqkMU]http://www.youtube.com/watch?v=9bsA2yAqkMU[/video]

beceremiyommmm yaaaaaaa geçen asiye pizzamın resmini atacaktım kızcağız tarif etti ama beceremedimm

canım resimi pc yükle sonra mesaj gönderdiğin yerde eklenti ekle var oraya tıkla sayfa açılcak sonra oarada dosya yükle var ona tıkla dosya seç diyorsun sonr Upload Files tıkla resmi yükle de o kadarrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…