neysee sizi de sıktımm biraz konuyu değiştireyim kızlar şimdi bizim bu sene 7 8 düğünümüz var en yakını hafta c.tesi eşimin yakın bi ark.evleniyo bende geçen hafta gittim 2 renkli kırık beyaz ve siyah saten elbise aldın üst kısmı drapeli boynunda ve gögüs altında taşlar ve boncuk işlemesi var sizce altına ince siyah çorap ve siyah ayakkabı mı giyeyim yoksa kırık beyaz ayakkabı ve ten rengi çorap mı karar veremedim ikiside olur aslında
krık beyazın altına siyah ayakkabı güzel gidermi sence:26: ..sen bilirsin ama bence kırık beyaz ayakkabı al siyah kıyafetin altınada güzel gider taş ve boncuk işlemeleri var diyorsun siyah kıyafetede gider çanytanıda ayakkabına uyumlu alırsınneysee sizi de sıktımm biraz konuyu değiştireyim kızlar şimdi bizim bu sene 7 8 düğünümüz var en yakını hafta c.tesi eşimin yakın bi ark.evleniyo bende geçen hafta gittim 2 renkli kırık beyaz ve siyah saten elbise aldın üst kısmı drapeli boynunda ve gögüs altında taşlar ve boncuk işlemesi var sizce altına ince siyah çorap ve siyah ayakkabı mı giyeyim yoksa kırık beyaz ayakkabı ve ten rengi çorap mı karar veremedim ikiside olur aslında
ne sen sor ne ben söyliyimbu daha iyi tabii daha önce kim kullanıyormuş bilmem ???
evet evet resim isteriz :81::81::81:elbiseni fotolasanda ablammm öyle sölesek olmamıııııı:86::86:
elbiseni fotolasanda ablammm öyle sölesek olmamıııııı:86::86:
hayırdır yetercimmm ilham perilerin mi geldiiiiii
krık beyazın altına siyah ayakkabı güzel gidermi sence:26: ..sen bilirsin ama bence kırık beyaz ayakkabı al siyah kıyafetin altınada güzel gider taş ve boncuk işlemeleri var diyorsun siyah kıyafetede gider çanytanıda ayakkabına uyumlu alırsın
ne sen sor ne ben söyliyim
krık beyazın altına siyah ayakkabı güzel gidermi sence:26: ..sen bilirsin ama bence kırık beyaz ayakkabı al siyah kıyafetin altınada güzel gider taş ve boncuk işlemeleri var diyorsun siyah kıyafetede gider çanytanıda ayakkabına uyumlu alırsın
ne sen sor ne ben söyliyim
yok canım o değil biz<im eski bir arkadaşımız dost bildiğimiz .bize kazık atıp gitti sonrageçenlerde SESSİZGECE diye biri yazı yazmıştı omu merak ettim şimdi
offf yaaaa hadi be ablam yaparsıııınnnnkız nerde ben o beceri beceremiyom geçen de resim atacaktım olmeyyoooo
bene değil kız necip fazıl kısa küreğe
gelmişş ilham perisi
çok bebğendimm sizinle paylaşmak istedim
resim olmadan yorum çok zorrrrrrrr
ben iki albise aldın sandım tamam ozaman hiç siyah alma kırık beyaz gider dediğim gibi çantasınıda alırsan fıstık gibi olursun2 renkli canım elbise üst kısmı kırık beyaz alt kısmı siyah ben de aslında kırık beyaz ayakkabı daha ağar basıyoo çok şık minicik kırık beyaz çantam var aama ayakkabı alacam
elbisenin zemini ne renkse ona göre giy ayakkabını ben kadında siyah ince çorabı çok severim helede bacaklar güzelse
ben iki albise aldın sandım tamam ozaman hiç siyah alma kırık beyaz gider dediğim gibi çantasınıda alırsan fıstık gibi olursun
sen önce resmi bilgisayara yükle gerisini anlatırım ,yüklersin zor değil
kırık beyaz ayakkabı giy ozaman ablamm çok şık olursun eminniiiimmmmm2 renkli canım elbise üst kısmı kırık beyaz alt kısmı siyah ben de aslında kırık beyaz ayakkabı daha ağar basıyoo çok şık minicik kırık beyaz çantam var aama ayakkabı alacam
yok canım o değil biz<im eski bir arkadaşımız dost bildiğimiz .bize kazık atıp gitti sonra
bacaklarım allaha şükür çokk düzgün canımmm ama biraz inceee
beceremiyommmm yaaaaaaa geçen asiye pizzamın resmini atacaktım kızcağız tarif etti ama beceremedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?