Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Çok hızlı yaşarsın, yavaş git derler.
Yavaş yaşarsın, ölü gibisin derler.
Orta hal...li yaşarsın, monotonsun derler.
Gülersin, ne gülüyo bu deli gibi derler.
Ağlarsın, bunalım derler.
Susar dinlersin,dilini mi yuttun derler.
Konuşursun, sus bi artık derler.
Çalışırsın, amele derler.
Yatarsın, beleşçi derler.
Kısacası derler de derler...
İnsanı candan ederler sonra anlarsınki gelmiyor artık geriye geçen günler.

Ona buna kulak vermeye bir son ver,
yoksa onun bunun lafına baktı böyle oldu derler... =)

Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..

hoşgeldin ayşecimmm aslında ben de hiç istemiyorum ertelemeyi çünkü bu tedavide de olmassa 1 2 ay sonra bida başlıcaz 2 gün önce 35 yaşıma girdimm zaman aleyhime işliyo ama yeğenime de kıyamıyorummmm

ne çok konuşmuşsunuz öyle gevezeler sizi
kamer gözün aydın geçmişsin sınavı sevindim canım
şifam duan eksik kalmış neyseki kızlar el birliği ile bitimişler allah kabul etsin
ipeğin eksikleri varmı acaba :26:

kayseride sela okunuyor hocada allah razı olsun döktürüyor inşallah şifam allah tez zamanda hayırlı evlatlar verir ipek ablamada kolay sıkıntısız bir doğum nasıp eder AMİN

hoşgeldin nurcan cuma cuma bi çenemiz açıldı hiç sormaaaaa
ya ipek ablam benimde kafama takıldı acaba eksiği varmıydı varsa hemen okusaydıııkkkk

hoşgeldin ayşecimmm aslında ben de hiç istemiyorum ertelemeyi çünkü bu tedavide de olmassa 1 2 ay sonra bida başlıcaz 2 gün önce 35 yaşıma girdimm zaman aleyhime işliyo ama yeğenime de kıyamıyorummmm
valla ben senin yerinde olsam bakmazdım yiğenim canımdan çok seviyorum ama beklemekle dediğin gibi zamanından gidiyo ..yengenin annesi geleecekmiş zaten o bakar canım sen bu kadar düşünme..ayyy çokmu gamsız oldum ne :86:

eeee birazzzzz:76::76::76::76:

hoşgeldin nurcan cuma cuma bi çenemiz açıldı hiç sormaaaaa
ya ipek ablam benimde kafama takıldı acaba eksiği varmıydı varsa hemen okusaydıııkkkk
hoşbulduk canımm..olsun olsun muhabet koyu olsun ne zamandır sesiz sakindi herkes

yok canımm gamsızlıktan değill evlat hasretinden ooooo

‎2 Çocuk Varmış Mahallede Ne Olsa Bunlardan Bİliniyormuş.Cam Kırılır Birşey Kayb...olur bunlardan bilniyormuş.Bir Gün Anneleri Şikayetlere Dayanamayıp İkisini de Rahibe Götürmüş. Rahip İLk önce Büyüğü yanına alıp sormuş.söyle bakalım tanrı nerde demiş.çocuktan tık yok.bir kaç kez sonunda rahip sinirlenmiş.TANRI NERDE LAN.Çocuk Kardeşini Alıp Kaçmaya başlamış.Kardeşi Abi Ne oluyor Demiş.YÜRÜ OĞLUM BU SEFER İŞ CİDDİ TANRI KAYBOLDU BİZDEN BİLİYORLAR DEMİŞ :)))

neysee sizi de sıktımm biraz konuyu değiştireyim kızlar şimdi bizim bu sene 7 8 düğünümüz var en yakını hafta c.tesi eşimin yakın bi ark.evleniyo bende geçen hafta gittim 2 renkli kırık beyaz ve siyah saten elbise aldın üst kısmı drapeli boynunda ve gögüs altında taşlar ve boncuk işlemesi var sizce altına ince siyah çorap ve siyah ayakkabı mı giyeyim yoksa kırık beyaz ayakkabı ve ten rengi çorap mı karar veremedim ikiside olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…