günaydın hayırlı cumalar.Pınar gel sen heveslenmişken tedavini erteleme onlar bakacak birini bulur inş.Kamer benim ateş ölçümlerimi yazmıştım okumuşsundur hiç anlamıyorum bu işten zaten ilk denemem senin yazına göre o zaman bendemi yumurtlamış oluyorum ateşim dalga dalga sabit gitmiyorki düştüğünde hah yumurta gelişmiş diyeyim
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini..
ne çok konuşmuşsunuz öyle gevezeler sizi
kamer gözün aydın geçmişsin sınavı sevindim canım
şifam duan eksik kalmış neyseki kızlar el birliği ile bitimişler allah kabul etsin
ipeğin eksikleri varmı acaba :26:
valla ben senin yerinde olsam bakmazdım yiğenim canımdan çok seviyorum ama beklemekle dediğin gibi zamanından gidiyo ..yengenin annesi geleecekmiş zaten o bakar canım sen bu kadar düşünme..ayyy çokmu gamsız oldum ne :86:hoşgeldin ayşecimmm aslında ben de hiç istemiyorum ertelemeyi çünkü bu tedavide de olmassa 1 2 ay sonra bida başlıcaz 2 gün önce 35 yaşıma girdimm zaman aleyhime işliyo ama yeğenime de kıyamıyorummmm
valla ben senin yerinde olsam bakmazdım yiğenim canımdan çok seviyorum ama beklemekle dediğin gibi zamanından gidiyo ..yengenin annesi geleecekmiş zaten o bakar canım sen bu kadar düşünme..ayyy çokmu gamsız oldum ne :86:
hoşbulduk canımm..olsun olsun muhabet koyu olsun ne zamandır sesiz sakindi herkeshoşgeldin nurcan cuma cuma bi çenemiz açıldı hiç sormaaaaa
ya ipek ablam benimde kafama takıldı acaba eksiği varmıydı varsa hemen okusaydıııkkkk
biraz kendinide düşüneceksinn güzelimmeeee birazzzzz:76::76::76::76:
Pınar zaman sana inşallah evladınıda getirecek
valla ben senin yerinde olsam bakmazdım yiğenim canımdan çok seviyorum ama beklemekle dediğin gibi zamanından gidiyo ..yengenin annesi geleecekmiş zaten o bakar canım sen bu kadar düşünme..ayyy çokmu gamsız oldum ne :86:
heh işte buuuyok canımm gamsızlıktan değill evlat hasretinden ooooo
bu nasılnurcan başka renk yokmu kullanılacak çok soğuk bir renk (bence)
heh işte buuu
bu nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?