he yaaa coştum vallla ..zaman geçsin diye ekliyorum birazda eğlenelim diye ..
saat 4te eşimin tahlil sonucu çıkacak onun heyecanıda var bir an önce zaman geçsin istiyorum
amin canım aminn inşallah Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahkayseride sela okunuyor hocada allah razı olsun döktürüyor inşallah şifam allah tez zamanda hayırlı evlatlar verir ipek ablamada kolay sıkıntısız bir doğum nasıp eder AMİN
siyah çorap ve siyah ayakkabı benceneysee sizi de sıktımm biraz konuyu değiştireyim kızlar şimdi bizim bu sene 7 8 düğünümüz var en yakını hafta c.tesi eşimin yakın bi ark.evleniyo bende geçen hafta gittim 2 renkli kırık beyaz ve siyah saten elbise aldın üst kısmı drapeli boynunda ve gögüs altında taşlar ve boncuk işlemesi var sizce altına ince siyah çorap ve siyah ayakkabı mı giyeyim yoksa kırık beyaz ayakkabı ve ten rengi çorap mı karar veremedim ikiside olur aslında
amin amin inşallah sıkıntısız doğum yaşar ve sağlıklı -hayırlı evladını , analı-babalı keyifli yıllarda büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallahYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM ARKADASIMIZ İPEK HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM KUCAĞINA ALSIN OĞLUŞUNU HAYIRLI BİR DOĞUM NASİP ET ..ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN ANNESİNE BABASINA VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
amin amin inşallah Yüce Yaradanım duy sesimizi tez vakitte bebek özlemi çeken kimse kalmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla,eşlerimizle hayat bir başka güzel olsun inşallahYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ FATMA'YA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
kızlar evimin işi hep duruyor aniden bi gelen olsa beni kınar tam çıkıyorum diyecektim sayımız çoğalıyor beni oyalıyorsunuz ha
benimde bir süpürmem lazım mutfak artık kırıntı olayını geçti çöp haline geldi
sağol canım teşekkür ederim .inşallahhayy bugün büyük gün desene inşşallahh yüzünü gülümseten bi sonuç gelir cnmmm
bende heycanla bekliycemmm
amin canım aminn inşallah Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
siyah çorap ve siyah ayakkabı bence
amin amin inşallah sıkıntısız doğum yaşar ve sağlıklı -hayırlı evladını , analı-babalı keyifli yıllarda büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah
amin amin inşallah Yüce Yaradanım duy sesimizi tez vakitte bebek özlemi çeken kimse kalmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla,eşlerimizle hayat bir başka güzel olsun inşallaharkadaşlar okuyan-okumayan herkesden Rabbim razı olsun hepinizin gönlündeki hayırlıca bir an önce nasip olsun inşallah
sağol canım teşekkür ederim .inşallahhayy bugün büyük gün desene inşşallahh yüzünü gülümseten bi sonuç gelir cnmmm
bende heycanla bekliycemmm
eşine yaptırr güzel kas yaparr süpürme işi
eşine yaptırr güzel kas yaparr süpürme işi
kızınca bile tatlı oluyon yaww gel bi öpem seniiküsüm ben ona hiç bişey istemiyorum ondan ona spor aletleriyle hayatta başarılar dilerim
kızınca bile tatlı oluyon yaww gel bi öpem senii
YA RABBİ
ALLAHIM ARKADASIMIZ İPEK HAYIRLISIYLA SAĞ SALİM KUCAĞINA ALSIN OĞLUŞUNU HAYIRLI BİR DOĞUM NASİP ET ..ELİ AYAĞI DÜZGÜN HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN ANNESİNE BABASINA VATANINA MİLLETİNE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
YA RABBİ
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ FATMA'YA KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,anne BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
canım benim aminn inşallah hepimiz bir an önce bu kervandan kurtuluruz hamişler listesinde oluruz inşallah inşallah aminnnnALLAHIM pınara sağlıklı vaktinde kolay bi doğum nasıp et amin.Şifama bu ay hamilelik nasıp et AMİN
bu şarkı bana da gelsin[video=youtube;9cBTvFJIE5A]http://www.youtube.com/watch?v=9cBTvFJIE5A[/video]
İPEĞİMMMM
hahahahahahahhaaaaaa[video=youtube;HPd9dBbn7_0]http://www.youtube.com/watch?v=HPd9dBbn7_0[/video]
aaa bilmiyordum inşallah ummadığın kadar bol sayılı ve bol hareketli sonuçlar alırsınız inşallahhe yaaa coştum vallla ..zaman geçsin diye ekliyorum birazda eğlenelim diye ..
saat 4te eşimin tahlil sonucu çıkacak onun heyecanıda var bir an önce zaman geçsin istiyorum
ALLAH razı olsun canım kabul buyursun inşallah dualarımızıkızlar geçmişi okuyamadım sürekli işler nette problem canım sıkıldı şimdi internet problemi halledildi dualarımı okudum onuda söyleyemedim içime dert oldu bütün okuduğumuz duaları allahım kabul eder inşallah amin diyorummmm
amin amin inşallahbütün dualara amin diyorum canlarım allahım kabul eder inşallah
olsun canım duaya gelemesende yürekten amin dediğini hissettik biz Rabbim kabul etsin inşallahaminnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dualara yetişemedim içime sinmedi gelmeyince hemen girip amin diyeyim dedim
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
hayırlı cumalarrrr bu aradaa
nurcik test sonucun belli olunca çağrı yap gelmeye çalışayım
fatoştan haber varmı bu arada :26:
inan bir tek senin değil erkeklerin çoğüu öyle umursamaz oluyorlarbenimki dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misali adamın umurunda değil ne sıkıntın var demiyo
tamam canım atarım çağrıyı..fatoş gelmedi daha :44:aminnnnnnnnnnnnnnn
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar dualara yetişemedim içime sinmedi gelmeyince hemen girip amin diyeyim dedim
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
hayırlı cumalarrrr bu aradaa
nurcik test sonucun belli olunca çağrı yap gelmeye çalışayım
fatoştan haber varmı bu arada :26:
inan bir tek senin değil erkeklerin çoğüu öyle umursamaz oluyorlar
tamam canım atarım çağrıyı..fatoş gelmedi daha :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?