Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

he yaaa coştum vallla ..zaman geçsin diye ekliyorum birazda eğlenelim diye ..
saat 4te eşimin tahlil sonucu çıkacak onun heyecanıda var bir an önce zaman geçsin istiyorum

ayy bugün büyük gün desene inşşallahh yüzünü gülümseten bi sonuç gelir cnmmm
bende heycanla bekliycemmm

kayseride sela okunuyor hocada allah razı olsun döktürüyor inşallah şifam allah tez zamanda hayırlı evlatlar verir ipek ablamada kolay sıkıntısız bir doğum nasıp eder AMİN
amin canım aminn inşallah Rabbim tez zamanda hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

siyah çorap ve siyah ayakkabı bence

amin amin inşallah sıkıntısız doğum yaşar ve sağlıklı -hayırlı evladını , analı-babalı keyifli yıllarda büyütmeyi nasip etsin Rabbim inşallah

amin amin inşallah Yüce Yaradanım duy sesimizi tez vakitte bebek özlemi çeken kimse kalmasın inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlarımızla,eşlerimizle hayat bir başka güzel olsun inşallah arkadaşlar okuyan-okumayan herkesden Rabbim razı olsun hepinizin gönlündeki hayırlıca bir an önce nasip olsun inşallah

kızlar geçmişi okuyamadım sürekli işler nette problem canım sıkıldı şimdi internet problemi halledildi dualarımı okudum onuda söyleyemedim içime dert oldu bütün okuduğumuz duaları allahım kabul eder inşallah amin diyorummmm

bütün dualara amin diyorum canlarım allahım kabul eder inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar dualara yetişemedim içime sinmedi gelmeyince hemen girip amin diyeyim dedim
ben çıkıyorum kızlar görüşürüz
hayırlı cumalarrrr bu aradaa

nurcik test sonucun belli olunca çağrı yap gelmeye çalışayım

fatoştan haber varmı bu arada :26:

ALLAHIM pınara sağlıklı vaktinde kolay bi doğum nasıp et amin.Şifama bu ay hamilelik nasıp et AMİN
canım benim aminn inşallah hepimiz bir an önce bu kervandan kurtuluruz hamişler listesinde oluruz inşallah inşallah aminnnn

[video=youtube;9cBTvFJIE5A]http://www.youtube.com/watch?v=9cBTvFJIE5A[/video]

İPEĞİMMMM
bu şarkı bana da gelsin çokkkkk severek dinlerimmmm

[video=youtube;HPd9dBbn7_0]http://www.youtube.com/watch?v=HPd9dBbn7_0[/video]

hahahahahahahhaaaaaa

he yaaa coştum vallla ..zaman geçsin diye ekliyorum birazda eğlenelim diye ..
saat 4te eşimin tahlil sonucu çıkacak onun heyecanıda var bir an önce zaman geçsin istiyorum
aaa bilmiyordum inşallah ummadığın kadar bol sayılı ve bol hareketli sonuçlar alırsınız inşallah

ALLAH razı olsun canım kabul buyursun inşallah dualarımızı işlerinde kolaylıklar canım

bütün dualara amin diyorum canlarım allahım kabul eder inşallah
amin amin inşallah

olsun canım duaya gelemesende yürekten amin dediğini hissettik biz Rabbim kabul etsin inşallah

benimki dağ dağa küsmüş dağın haberi yok misali adamın umurunda değil ne sıkıntın var demiyo
inan bir tek senin değil erkeklerin çoğüu öyle umursamaz oluyorlar

tamam canım atarım çağrıyı..fatoş gelmedi daha :44:

şifa bacım buda sana gelsinmii?gelsin gelsinn

[video=youtube;5Ai5qI2RzxE]http://www.youtube.com/watch?v=5Ai5qI2RzxE[/video]

duru ve kamer sizi unuttum sanmayın iş yerinde dinl,yemiyorsunuz diye size göndermedim şarkı

kızlar ben tül siparişi için dışarı çıksam çok iyi olur gerçi çok gözümde büyüyo artık yürümekte zorlanıyorum tülcüde öyle bir yerdeki taksiye binsen binilmez yürüsen uzak ne yapsam karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…