canım Mustafa Ceceli den Eksik adlı parçayı isterimşifa bacım buda sana gelsinmii?gelsin gelsinn
[video=youtube;5Ai5qI2RzxE]http://www.youtube.com/watch?v=5Ai5qI2RzxE[/video]
duru ve kamer sizi unuttum sanmayın iş yerinde dinl,yemiyorsunuz diye size göndermedim şarkı
aslında yanında biri olsa geze geze giderdiniz dönüştede arabayla gelirdiniz yanlız başına sıkıcı olurkızlar ben tül siparişi için dışarı çıksam çok iyi olur gerçi çok gözümde büyüyo artık yürümekte zorlanıyorum tülcüde öyle bir yerdeki taksiye binsen binilmez yürüsen uzak ne yapsam karar veremedim
kendini dinç ve zinde hissettiğin an git bencekızlar ben tül siparişi için dışarı çıksam çok iyi olur gerçi çok gözümde büyüyo artık yürümekte zorlanıyorum tülcüde öyle bir yerdeki taksiye binsen binilmez yürüsen uzak ne yapsam karar veremedim
aslında yanında biri olsa geze geze giderdiniz dönüştede arabayla gelirdiniz yanlız başına sıkıcı olur
eşine söylesen arabayla bıraksa seni :26:
sen istyersinde ben göndermemmi al bacım iyi dinlemelerrcanım Mustafa Ceceli den Eksik adlı parçayı isterimbu da güzel sağol Demet 'i severim
öyle yapayım doğru diyosunkendini dinç ve zinde hissettiğin an git benceALLAH korusun yorgunluktan mahfolursun
keçi gibi inat var sende beeinadım tuttu söylemem
inat edip gelmeyen bebişimi anlatıyor beni anlatıyor sankisen istyersinde ben göndermemmi al bacım iyi dinlemelerr
[video=youtube;Ry1U2Py8oqQ]http://www.youtube.com/watch?v=Ry1U2Py8oqQ[/video]
hı hı zorlama bugün dinlenöyle yapayım doğru diyosun
keçi gibi inat var sende bee
bu arada kızlar dayıma telefon açtım kiracılar kim diye
yeni gelin damatmış bu hafta düğünleri varmış ..inşallah anlaşırız yeni gelin hanımla :87::87:
kim kimin kiracısı noliyii burda :44:keçi gibi inat var sende bee
bu arada kızlar dayıma telefon açtım kiracılar kim diye
yeni gelin damatmış bu hafta düğünleri varmış ..inşallah anlaşırız yeni gelin hanımla :87::87:
evet bütün özlem şarkıları bebelerimiz hatırtlatıyo :97:inat edip gelmeyen bebişimi anlatıyor beni anlatıyor sankisağol tatlım ellerin dert görmesin
hı hı zorlama bugün dinlen
bizim apartmana kiracılar geliyorda dün söylemiştim kızlara ..kim oldukjlarını merak edip aradım dayımı (çok meraklıyımda :))gelinin kayınpederi dayımın arkadaşıymış onlar tutmuş işte ..apartmanda yalnız başımaydım bundan sonra gelinle arkadaş oluruz tabi kafa dengiysekkim kimin kiracısı noliyii burda :44:
iyi hade bakalım yat dinlen azıcık iyi hisedersen kendini gidersinben çıkıyorum kızlar biraz yatsam iyi olur uyandığımda halim olursa giderim
evet bütün özlem şarkıları bebelerimiz hatırtlatıyo :97:
rica ederim canım
güle güle tatlım inşallah dinlenmek iyi gelecekben çıkıyorum kızlar biraz yatsam iyi olur uyandığımda halim olursa giderim
tamam şimdi anladım canım binada yalnız olduğunu bilmiyordumbizim apartmana kiracılar geliyorda dün söylemiştim kızlara ..kim oldukjlarını merak edip aradım dayımı (çok meraklıyımda :))gelinin kayınpederi dayımın arkadaşıymış onlar tutmuş işte ..apartmanda yalnız başımaydım bundan sonra gelinle arkadaş oluruz tabi kafa dengiysek
amin canım benim aminn sanada evinizde neşe sağlık eksik olmasın diyorum vee işlerinde kolaylıklaryapılan dualara ammiiiiiiiiiiiiinnn diyorum allahım herkesin gönlüne göre versin
bende biraz oyun oynuyam bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?