Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım Mustafa Ceceli den Eksik adlı parçayı isterim bu da güzel sağol Demet 'i severim

aslında yanında biri olsa geze geze giderdiniz dönüştede arabayla gelirdiniz yanlız başına sıkıcı olur
eşine söylesen arabayla bıraksa seni :26:

kendini dinç ve zinde hissettiğin an git bence ALLAH korusun yorgunluktan mahfolursun

keçi gibi inat var sende bee

bu arada kızlar dayıma telefon açtım kiracılar kim diye
yeni gelin damatmış bu hafta düğünleri varmış ..inşallah anlaşırız yeni gelin hanımla :87::87:
kim kimin kiracısı noliyii burda :44:

kim kimin kiracısı noliyii burda :44:
bizim apartmana kiracılar geliyorda dün söylemiştim kızlara ..kim oldukjlarını merak edip aradım dayımı (çok meraklıyımda :))gelinin kayınpederi dayımın arkadaşıymış onlar tutmuş işte ..apartmanda yalnız başımaydım bundan sonra gelinle arkadaş oluruz tabi kafa dengiysek

evet bütün özlem şarkıları bebelerimiz hatırtlatıyo :97:
rica ederim canım

ben çıkıyorum kızlar biraz yatsam iyi olur uyandığımda halim olursa giderim
güle güle tatlım inşallah dinlenmek iyi gelecek

tamam şimdi anladım canım binada yalnız olduğunu bilmiyordum inşallah memnun olursunuz

inşallah anlaşırsınız nurcikkkkkkkkkk
bende apartmanda yalnızım yani yalnızdım alt katıma dengesiz bir aile geldi çıldırtacaklar beni daha sıfır binanın afedersiniz içine ettiler iğrenç kokuyor apartman sinir oluyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…