Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

off sorma yaaa benimde öyle komşum olmuştuuuuuuu inşallah kurtulursun bir an önce komşu çokkk önemli

hergünnnnnnnnnn et tavuk balık kızartıyor salak kadın apartman yağ kokusundan geçilmiyor onun evini düşünemiyorummm ııyyyyyy
zaten kapısının önünden ayakkabı kokularından balkonlarının leşliğinden belliiiiiiiii ıgggggggyyyyyyyyy

off sorma yaaa benimde öyle komşum olmuştuuuuuuu inşallah kurtulursun bir an önce komşu çokkk önemli

inşallahhhhhh hemşom inşallaaahhhhh yada birileri gelsin apartmana başka komşular daireler hep satılık boş
dengesizler bide karı koca kuaförlermiş hay sizin işlettiğiniz kuaföre.........:82:

evet jet hızıyla evi toparladım tam size kavuşuyorum derken annem telefon açtı beni çağırıyor hepinize kolay gelsin. nurcan inş. hareketi artmıştır tahliliniz iyi çıkar beni bu gün iyi eylendirdin teşekkür ederim.

eeeeeee kızlar akşama ne yemek yapıyonuz söleyinde banada fikir olsunn:97::97:

benim yeşil mercmek yemeği ve makarna var akşam yaptım yanınada salata yaparım üşenmezsem üşenirsem yoğurt turşu yeterrrrrr
benm kcam çok seviyor mercimek yemeğini bayılarak yer halbuki çok insan sevmezzz hayretttt karaşimşekkk

oooo çok güzel cnm afiyet olsun kız benim kocamda bayılır karaşimşeğeeeee

ben çalıştığım zamanlarda bir tas çorbayı zar zor yapardımm millet damak tadının uğruna apartman toplum kültürünü umursamıyor bile

inşallahhhhhh hemşom inşallaaahhhhh yada birileri gelsin apartmana başka komşular daireler hep satılık boş
dengesizler bide karı koca kuaförlermiş hay sizin işlettiğiniz kuaföre.........:82:
inşallah canım inşallah memnun olacağın insanlarla karşılaşırsın ohh iyiy yapmışsın canım otur dinlen şimdi inşallah Nurcik bugün bize müjde verecek

eeeeeee kızlar akşama ne yemek yapıyonuz söleyinde banada fikir olsunn:97::97:
bilmiyorum canım yaaa azcık yemeğim var yanına prinç pilavı yaparım kocişte salata yapıcak ( onun salatası daha lezzetli oluyo )herhalde bugünü böle geçiştiririz

valla doğru diyosun hemşom
banada o bir tas çorba velinimet geliyor hergün nerde çeşit çeşit yapmak bide 7 de çıkıyorum işten
ertesi günün yemeğini yapıyorum hergün akşamm offffffff dertlendim genee

canım benim sana ve tüm çalışanlara Rabbim başta sabır sonra güç kuvvet versin inşallah çok iyi bilirim çalışmanın zorluklarını inşallah bebişin olucak sende evinin hanımı çocuklarının anası olucaksın

eşim geldi kızlar çıkıyorum ...önce pazara sonra tahlil sonucu almaya çıkaccaz görüşürüzz inşallah güzel haberlerle dönerim

eşim geldi kızlar çıkıyorum ...önce pazara sonra tahlil sonucu almaya çıkaccaz görüşürüzz inşallah güzel haberlerle dönerim
hadi güle güle tatlım seni burda bekliyeceğim yani oyun kulübünde inşallah hayırlı-güzel sonuçlarla döneceksin ayy içime doğuyor yaaa güzellikler konuşacağız sen dön hele

kusura bakmayın aradan çıktım bende ama burdan böyle güzel hamilelik haberleri almak beni çok mutlu ediyor hergün bakıyorum inanın okadar dua ediyorumki herkese illa tanımak gerekmiyo. Yüce Rabbim isteyen herkese sağlıkla tattırsın bende güzel haberlerinizi beklyiorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…