off sorma yaaa benimde öyle komşum olmuştuuuuuuu inşallah kurtulursun bir an önce komşu çokkk önemliinşallah anlaşırsınız nurcikkkkkkkkkk
bende apartmanda yalnızım yani yalnızdım alt katıma dengesiz bir aile geldi çıldırtacaklar beni daha sıfır binanın afedersiniz içine ettiler iğrenç kokuyor apartman sinir oluyorummmmmmmmmmmm
inşallah anlaşırsınız nurcikkkkkkkkkk
bende apartmanda yalnızım yani yalnızdım alt katıma dengesiz bir aile geldi çıldırtacaklar beni daha sıfır binanın afedersiniz içine ettiler iğrenç kokuyor apartman sinir oluyorummmmmmmmmmmm
off sorma yaaa benimde öyle komşum olmuştuuuuuuu inşallah kurtulursun bir an önce komşu çokkk önemli
eeeeeee kızlar akşama ne yemek yapıyonuz söleyinde banada fikir olsunn:97::97:
benim yeşil mercmek yemeği ve makarna var akşam yaptım yanınada salata yaparım üşenmezsem üşenirsem yoğurt turşu yeterrrrrr
benm kcam çok seviyor mercimek yemeğini bayılarak yer halbuki çok insan sevmezzz hayretttt karaşimşekkk
ben çalıştığım zamanlarda bir tas çorbayı zar zor yapardımmhergünnnnnnnnnn et tavuk balık kızartıyor salak kadın apartman yağ kokusundan geçilmiyor onun evini düşünemiyorummm ııyyyyyy
zaten kapısının önünden ayakkabı kokularından balkonlarının leşliğinden belliiiiiiiii ıgggggggyyyyyyyyy
inşallah canım inşallah memnun olacağın insanlarla karşılaşırsıninşallahhhhhh hemşom inşallaaahhhhh yada birileri gelsin apartmana başka komşular daireler hep satılık boş
dengesizler bide karı koca kuaförlermiş hay sizin işlettiğiniz kuaföre.........:82:
evet jet hızıyla evi toparladım tam size kavuşuyorum derken annem telefon açtı beni çağırıyor hepinize kolay gelsin. nurcan inş. hareketi artmıştır tahliliniz iyi çıkar beni bu gün iyi eylendirdin teşekkür ederim.
bilmiyorum canım yaaa azcık yemeğim var yanına prinç pilavı yaparım kocişte salata yapıcak ( onun salatası daha lezzetli oluyo )herhalde bugünü böle geçiştiririzeeeeeee kızlar akşama ne yemek yapıyonuz söleyinde banada fikir olsunn:97::97:
ben çalıştığım zamanlarda bir tas çorbayı zar zor yapardımmmillet damak tadının uğruna apartman toplum kültürünü umursamıyor bile
inşallah canım inşallah memnun olacağın insanlarla karşılaşırsınohh iyiy yapmışsın canım otur dinlen şimdi inşallah Nurcik bugün bize müjde verecek
bilmiyorum canım yaaa azcık yemeğim var yanına prinç pilavı yaparım kocişte salata yapıcak ( onun salatası daha lezzetli oluyo )herhalde bugünü böle geçiştiririz
canım benim sana ve tüm çalışanlara Rabbim başta sabır sonra güç kuvvet versin inşallahvalla doğru diyosun hemşom
banada o bir tas çorba velinimet geliyor hergün nerde çeşit çeşit yapmak bide 7 de çıkıyorum işten
ertesi günün yemeğini yapıyorum hergün akşamm offffffff dertlendim genee
tamam canım hemşom kolaylıklar Duru cuğum senide öpüyorum kolaylıklar demiş miydim sanadaneyse çıktım ben kızlarr görüşürüz sonra işimi halledeyim gelirim:79:
hadi güle güle tatlım seni burda bekliyeceğim yani oyun kulübündeeşim geldi kızlar çıkıyorum ...önce pazara sonra tahlil sonucu almaya çıkaccaz görüşürüzz inşallah güzel haberlerle dönerim
eşim geldi kızlar çıkıyorum ...önce pazara sonra tahlil sonucu almaya çıkaccaz görüşürüzz inşallah güzel haberlerle dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?