kızlarr eşimin sonucu biraz daha yükselmiş ama sanırım hareketlilikte promblem var bu seferde
sperm sayısı...28.8000
hareketlilik yüzdesi 49%
ph.7,6
canlı oranı .0 saate %50 1 saate%50 6 saate%45
ölü oranı... 0saate%50 2 saate%50.. 6 saate%55
baş anomalisi%19
kuyruk anomalisi%8
baş_kuyruk anomalisi%7
immatür%3
normal morfoloji%63
total motile functional sperm 26.671.680
total motile funcitonal sperm(%)
hareketlerin değerlendirmesi
A grubu:ileri doğru hızlı hareketli
B grubu:ileri doğru yavaş hareketli
C grubu:yerinde titrek
D grubu:hareketsiz
............A.grubu B.grubu C.grubu D.grubu
0.saate...%12...........%19..........%18......%51
1.saate....%10.............%18........%17......%53
6.saate.....%6...............%15........%16.....%63
deli kız seniii sayı önemlimio kadar hareketlisi yeterli olsun bak dr da bu ay normal deniyelim demiş sevinsene aaaa adam normal olabişlir demiş bence mutlu ol ya beklemeyin deseydi ama tedaviyee tamamen kaptırmayın yarı yarıya şans deseydi tövbe de çok çok şükret hemdenurcannn güzell haberlerr almışsınızz iyi cnmm hareketlilikte %40 üstü iyi cnmm inşallah yakında beben gelirrrrrr
benim moralim çok bozukk bzizim sayı düşmüşş aglamaktann gözlerimmm şiştiii 20 mılyondan 16 milyona düşmüş yine doktor hareketlilik iyi dedi bu ay aşılama yapmayalım normal deneyelim dedi gelecek ay ise iğne kullanacaz dedi ve çok fazla yumurta elde edecez ben bu aydan ümitliyim hadi hayırlısıı dediiii ama sayının düşmesi beni çok üzdüü sizee demiştim düştü die hissediiyorum sizdee dogru çıktıııı
sağol canımmm çok şahh tuğbişş biri bitmeden diğeri başlıyoo bacımm geçmiş olsunnn rabbim şifa versin doktorun dediği gibi bol bolllll su iç en iyi o temizler korkma erken doğumdan canım allahın izniyle bişeycikler olmaz tabi sen panik ve moralini bozmazsan
iyi akşamlarrr
yaaa damada koptummm süperdiii
elif ben hergün ya varis i çekmeye çalışıyorum canımevimde mekkeden gelen hurmada var ama 41 tane çıkmaz gidecekler vardı umreye sipariş vereyimde onuda yaparım sağol canım nasıl oldu bulantıların bu arada daha iyi misin
fatoşcumm sadece 4 milyon düşmüş ve bu düşüş hiç önemli değilki 3 gün sonra yaptırsan daha değişik çıkabilir canım bu kadar kafana takma hareketlilik daha çok önemli ki hareketlilik iyi diyosun hadi inşallah bebeğin gelir
nurcik senle zaten telde konuştuk bugün tam girdim elektrik kesildi gönderemedim yazdığımıbence gayet iyi canım ayı yükselmiş hareketlilik hemen hemen aynı 9 milyon dölleyecek kapasitede spermler var normalde olabilir aşılamada olabilir canım rabbimm izin verirse
[video=youtube;FIfH_L6jYWQ]http://www.youtube.com/watch?v=FIfH_L6jYWQ[/video]
iyi akşamlarrr
yaaa damada koptummm süperdiii
elif ben hergün ya varis i çekmeye çalışıyorum canımevimde mekkeden gelen hurmada var ama 41 tane çıkmaz gidecekler vardı umreye sipariş vereyimde onuda yaparım sağol canım nasıl oldu bulantıların bu arada daha iyi misin
fatoşcumm sadece 4 milyon düşmüş ve bu düşüş hiç önemli değilki 3 gün sonra yaptırsan daha değişik çıkabilir canım bu kadar kafana takma hareketlilik daha çok önemli ki hareketlilik iyi diyosun hadi inşallah bebeğin gelir
nurcik senle zaten telde konuştuk bugün tam girdim elektrik kesildi gönderemedim yazdığımıbence gayet iyi canım ayı yükselmiş hareketlilik hemen hemen aynı 9 milyon dölleyecek kapasitede spermler var normalde olabilir aşılamada olabilir canım rabbimm izin verirse
slm kızlar ,,,,bir şey sormak istiyorum,,,,
6 aydır bebiş istiyoruz ama tık yok,bu ay dr ye gidicez eşimle,,,
üniv. hastanesinde infertilite bölümüne kendim için randevu alıcam ,eşim içinde üroloji den mi randevu alıcam,bilen var mı,,,yoksa eşimede infertilite bölümü bakıcak,
bu arada folik asit kullanan oldumu benim doktorum hiç vermedi şu ana kadar yaa
kullanan varsa hangisini kullandı yzarmısınız
slm cnm eşine önce üroloji dr un baksın bence sende bi kadın doğumcuya görün ondan sora sorununuza göre infertiliteye görünürsünüz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?