Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

KIZLAR BEN BUNU DENEMİŞTİM UZUN SÜRE OKUMUŞTUM..

BİDE UMREDEN 41 HURMA GETİRMİŞTİM 41 İNİDE AYRI AYRI HER BİRİNE MERYEM SURESİ OKUTMUŞTUM BİÇOK AĞIZDAN ÇIKMASI İYİ OLURMUŞ MÜMKÜNSE 41 KİŞİYE DAĞITILIP OKUNURSA DAHA İYİYMİŞ..BEN ÖLE YAPAMADIM TEDAVİME YARDIMCI OLSUN DİE TEDAVİM BİTMEDEN HEMEN DAĞITTIM İLK 7 TANE YEDİM TRANSFERE GİTTİM SONRA HEPSİNİ BİTİRDİM ÇOK ŞÜKÜR EN SON Kİ KONTROLÜMDE DOKTOR BANA BEN SENDEN UMUTLU DEĞİLDİM DEMİŞTİ ÇÜNKÜ TRANSFERDEN SONRA 2 GÜN KANAMAM OLDU BU TÜR KANAMALR HİÇ OLMUOMUŞ DOKTORUM KORKMUŞ AMA ŞÜKÜR HURMALAR VE EDİLEN DULAR HÜRMETİNE MELEĞİM BENİMLE..DENEMEYENLER VARSA HADİ ÜŞENMEYİN BUNUDA Bİ DENEYİN...

Son düzenleme:

nurcannn güzell haberlerr almışsınızz iyi cnmm hareketlilikte %40 üstü iyi cnmm inşallah yakında beben gelirrrrrr

benim moralim çok bozukk bzizim sayı düşmüşş aglamaktann gözlerimmm şiştiii 20 mılyondan 16 milyona düşmüş yine doktor hareketlilik iyi dedi bu ay aşılama yapmayalım normal deneyelim dedi gelecek ay ise iğne kullanacaz dedi ve çok fazla yumurta elde edecez ben bu aydan ümitliyim hadi hayırlısıı dediiii ama sayının düşmesi beni çok üzdüü sizee demiştim düştü die hissediiyorum sizdee dogru çıktıııı

HZ..ZEKERRİYA'nın duası Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin)

bu duayıda dilime takmıştım her zaman bubu okuodum.....

iyi akşamlarrr

yaaa damada koptummm süperdiii

elif ben hergün ya varis i çekmeye çalışıyorum canım evimde mekkeden gelen hurmada var ama 41 tane çıkmaz gidecekler vardı umreye sipariş vereyimde onuda yaparım sağol canım nasıl oldu bulantıların bu arada daha iyi misin

fatoşcumm sadece 4 milyon düşmüş ve bu düşüş hiç önemli değilki 3 gün sonra yaptırsan daha değişik çıkabilir canım bu kadar kafana takma hareketlilik daha çok önemli ki hareketlilik iyi diyosun hadi inşallah bebeğin gelir

nurcik senle zaten telde konuştuk bugün tam girdim elektrik kesildi gönderemedim yazdığımı bence gayet iyi canım ayı yükselmiş hareketlilik hemen hemen aynı 9 milyon dölleyecek kapasitede spermler var normalde olabilir aşılamada olabilir canım rabbimm izin verirse

ahh tuğbişş biri bitmeden diğeri başlıyoo bacımm geçmiş olsunnn rabbim şifa versin doktorun dediği gibi bol bolllll su iç en iyi o temizler korkma erken doğumdan canım allahın izniyle bişeycikler olmaz tabi sen panik ve moralini bozmazsan

neysee ben oyuna kaçtımmm eşimi yatırdım biraz takılayım didimm

slm canlarım nabersiniz
ben bütün gün doktordaydım kulağımın içi temizlendi,içine ilaçlı bez yerleştirildi 3 gün sonra tekrar gidicem...
idrar yolu enfeksiyonu içinse ilaç verdi10 gün sonra tekrartahlil istedi dedimki, akşam acil doktoru bana erken doğum riskindne bahsetti dediki o çok ilerlemiş durumlarda söz konusu bu aylarda günde en az 50 hasta bu şikayetten geliyo dert etme dedi neyseki az daha rahatladım ama ne yalan söliyim korkmuyorda değilim allaha emanet ettim hayırlısını diliyorum ...evet ilk 4 ay çokmu çok zor geçen bir gebelik süreci oldu yinede çok şşükür allah bundan sonrasına kolaylık versin... bebek isteyen ve bekleyen tüm arkadaşlarıma duacıyım allah isteyen el açıpdileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin hamile olan tüm arkadaşlarıma ise sorunsuz gebelikten sonra sağlıkla kucağına alıp analı babalı büyütmek nasip olsun diyorum...

deli kız seniii sayı önemlimio kadar hareketlisi yeterli olsun bak dr da bu ay normal deniyelim demiş sevinsene aaaa adam normal olabişlir demiş bence mutlu ol ya beklemeyin deseydi ama tedaviyee tamamen kaptırmayın yarı yarıya şans deseydi tövbe de çok çok şükret hemde olucak olucak bitanemmm sen çalışmaya başla azıcık fantastik şeyler yap bebek için oluyomuş gibi davranma hırrrr de hırrrrrrrrrrrrrrrduacınım canımmmmmmm

sağol canımmm çok ş
kür bunada allah beterinden saklasın gece boyu ağladım uyuyamadım korku endişe acabalarla sabah ettim ama çok şükür kendi doktorum bugün daha rahatlatıcı konuştu dahaiyiyim allaha emanet ettim

cnm hareketlilikkkkkkkkkkkkk %75 doktorr çokk iyi dedi hayırlısıııııııııı sencee nasılllllllllllllll

tuğbiş neyseki bak doktorun rahatlatmış bilgisiyle evet bahar değişikliğinde bu tür şeyler daha fazla oluyo canım

%75 fatoşş çokk iyiiii darısı bizleirn başına inşallahhh sayıyı arttırmak kolay canım ama hareketlilik için uğraşıyos bak yıllardır..bence normal hamile kalmak için çok idealsin şuan için en kötü ihtimal 12 milyon seni dölleyebilecek güçte sperm var daha ne olsun sen içini ferah tut doktoruna güven ve isteyerek acaba olmadan tedaviye devam et bebeğim gelecek dee bu ay bilemedin gelecek ay belkide bebişin gelecekk de ve buna inan beynini bununla doldur

[video=youtube;FIfH_L6jYWQ]http://www.youtube.com/watch?v=FIfH_L6jYWQ[/video]

kızz nurcan senin allah iyiliğini versin emiiii hiç izlememiştim saat gecenin 1 i ben gülmekten öldümm bende pöskövit ne ki diyorummm biyerden çağrışım yaptı ammaaa..........

SEVDA cığm şükür biraz daha iyiyim bulantılar tam gaz devam en azından halsiz bırakmıo şimdi...hurmaları tamamla arkadaşım okut ye..inş....rabbim duyacak ve karşılığını verecek

GÜNAYDIN bacıılar

ben bugün çok erkenciyim 7.30 da uyandım şimdi kahvaltı yapıorum saat:08:42 ben hayatta bu saatte kahvaltı yapamazdım 11 i bulacaktı ama bebiş olunca dayanamadım açlığa....

herkese hayırlı hadta sonları diliorum galiba türkiye yine yağışlı..

slm kızlar ,,,,bir şey sormak istiyorum,,,,
6 aydır bebiş istiyoruz ama tık yok,bu ay dr ye gidicez eşimle,,,
üniv. hastanesinde infertilite bölümüne kendim için randevu alıcam ,eşim içinde üroloji den mi randevu alıcam,bilen var mı,,,yoksa eşimede infertilite bölümü bakıcak,

slm cnm eşine önce üroloji dr un baksın bence sende bi kadın doğumcuya görün ondan sora sorununuza göre infertiliteye görünürsünüz....

slm cnm eşine önce üroloji dr un baksın bence sende bi kadın doğumcuya görün ondan sora sorununuza göre infertiliteye görünürsünüz....

canım ben bebek düşünmeye ilk başladığımızzda,dr ye muayene olmuştum,alttan muayene filan olmuştum,kan testi filan yapıldı ,herşey normal dendi,
ama şimdi adetin 3. günü yapılan hormon testlerini yaptırmak istiyorum,,,bunun için kadın doğuma mı gideyim diyorsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…